Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEON37

Cyber SEX

Polecane posty

Gość Pomarańczo!!!!
To było tylko pisanie :),można powiedzieć że przy Twojej kamerce i głosie u mnie było to niewinne:)

Gość Pomarańczo!!!!
Leon ,nie przepraszaj :D,ja nie gniewam sie o byle co :P

Jest tutaj jeszcze ktos komu sie to także przydazyło ???

ale wszystko sie ukrywa nikt tutaj niechce sie wypowiedziecna ten temat niewierze ze nikomu innemu sie to nie trafiło

Chodzi Ci o to, czy przez cyber seks można się zakochać? Hahaha, jasne, że nie :D No chyba, że oprócz tego jesteście przyjaciółmi no i coś zaiskrzy ;) Mi się to nie trafiło, bo oddzielam seks od uczucia :D

Gość obserwaaaatooorrka
tajemnicza dama widze,że wróciłaś tylko z kropką po nicku:D nadal Ci nie odblokowali? A to szuje :o wrrrr,ta kropka mnie wkurza,wolałam bez:D

a ja właśnie niepotrafiłem go oddzielić jestem chyba osobą za bardzo kochliwą tak sobie siedze przy kawce i mysle czy to było moze chwilowe zauroczenie . A czy ten cyber jest u ciebie jest z tą samą osoba ??

hehe mój nr gg jest podany pare topiców wyzej jak by ktoś chciał oczywiscie jest to nowo założony nr

Gość Pomarańczo!!!
Leon ,w tajemnicy napisze ze teraz czasami też cyberkuję ,:D ale,Tylko na forum :),chyba nie potrafie sie juz zakochać :)

Gość obserwaaaatooorrka
tajemnicza zablokowali Cię za to,że wyrażałaś swoje poglądy,znasz swoją wartość i nie dałaś sobie w kasze dmuchać? a tych wszystkich co Cię besztali to już zostawili w spokoju? wrrrrrrr Tajemnicza_Dama ^Tajemnicza Dama^ to jest dobre :D

Gość obserwaaaatooorrka
leon a żona dowiedziała się o Twoich cyberkach?:P i dalej Cię do tego ciągnie?:D no ładnie ładnie:P

Gość Pomarańczo!!!
Nie śpię !!:D:Pkawę pije i ciężko pracuję ;):D

obserwatorka - zona tylko widziała kilka s-msów z czółymi słówkami ale nie wiedziała o cyber . czy mnie ciągnie ja wiem .... chciałbym porozmawiac z jakas dziewczyna na prv a czy by do tego doszło to juz by sie okazało samo z siebie

LEON - daj se siana. Związek oparty tylko i wyłącznie na seksie, nie ma szans :O Aha, i do tej pory cyberka uprawiałam tylko z jedną Osobą, ale wyszło inaczej... teraz z paroma :D :P Oooddd - nie mam skypa, możemy na maila :D Obserwatorka - mądrze prawisz... Ja tylko wyrażałam swoje poglądy... ale widocznie ktoś ich nie podzielał :O Trudno się mówi... kafe, to burdel :O

tajemnicza - ja tutaj nie mowie o zwiazku bo zwiazek juz mam w domu :)i nawet owoce z niego , lecz tylko o flircie

Gość Pomarańczo!!!!
Tajamnicza :D,pozdrów F.;) Leon ,mój niczego sie nie domyslił :)i dobrze:),a dzisiaj mam sobote pracującą:O