Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzamniemąż

Mąż jako jedyny ze swojego rodzeństwa nie może mieć dzieci!

Polecane posty

Gość wkurzamniemąż

Mnie to jest nawet na rękę bo sama ich nie chce,ale wkurzam się jak przychodzi i opowiada mi o swoim siostrzeńcu lub bratanicach. Opowiada jakie te dzieci są słodkie, że chętnie zabrałby całą trójke do nas na noc. Nie zgadzam się na to, ale on dalej swoje. Jeszcze mówi że moglibyśmy adoptować dziecko. Wyśmiałam ten pomysł bo dzieci mieć nie chce, ani swoich ani adoptowanych.

Gość masz wrażliwego
mężczyzne u swego boku i tak go traktujesz? Mężczyźni też mają instynkt :)

Gość aagl
Twoj maz powinien sie leczyc z bezplodnosci! a potem ciebie zostawic:)

Gość wkurzamniemąż
Nie każda kobieta chce mieć dzieci! Ja nie czuje takiej potrzeby, dobrze nam jest tak jak jest. Przynajmniej mnie. Gdy odkryto że mąż nie może mieć dzieci, było mi to nawet na ręke. Wcale się tym nie martwiłam.

Gość Regina 49 Białystok
masz grzech, malrzeństwo bez dziecka jest niewarzne, masz grzech,

przed slubem nie rozmawialiscie o dzieciach?? czy chcecie je miec. teraz zawsze ktores z Was bedzie nieszczesliwe...

Gość wybacz kochanie ale pieprzysz
mam nadzieje, że cie zostawi i znajdzie kobietę która zechce mieć z nim dziecko - adoptować malucha

A czy przed ślubem mówiłaś mu, że nie chcesz mieć dzieci? Był tego świadomy? Ja też nie chcę mieć dzieci, ale znalazłam sobie faceta o tych samych poglądach, jesteśmy zgraną parą. A Ty z kolei unieszczęśliwiasz swojego partnera.

Gość wkurzamniemąż
Mąż jeszcze przed ślubem wiedział że ja dzieci po prostu nie lubie. Teraz mam wszystko zmieniać tylko dlatego że mój M zaczął się nimi zachwycać. Jeszcze chciał zaprosić dzieci swojego rodzeństwa do nas. Ale na to nie pozwoliłam, pewnie ja bym musiała koło nich robić.

Gość moherowy beret koloru brąz
jak ma brata to niech sobie przeszczepi jajko lewe.

Gość a co ci szkodzi adoptowac?
przeciez to piekne podarunek dla takiego maluszka :)

Gość AD.ak
zawsze szczery - Twoje komentarze są tak zbędne ze powinienes sie zająć czymś innym bo to CI NIE WYCHODZI. idiotyzm. ;/

Gość AD.ak
autorko. jesteś pewna ze nigdy nie bedziesz chciała miec dzieci?

Gość no daj mi twego meza
egoistko glupia!! Widocznie on bardzo przezywa bezplodnosc i lubi dzieci!! A Ty go kochasz???Jestes tak zimna ze sie niedobrze robi:-OA co dzieci rodziny na pare godziny ci przezskodza????Chora babo Ty:-OZostawa meza i ja mu urodze 3 -ke:D

Gość mążmniewkurza
Mam już 32 lata! Więc skoro przez 6 lat mojego małżeństwa nie zmieniłam zdania to czemu teraz miałabym je zmieniać? nie, nie chce dzieci i jestem w 100% przekonana o tym.

Gość normalnie az sie noz w kieszen
i otwiera!Ja nie czuje takiej potrzeby dobrze nam jest tak jak jest.chybaTOBIE z tym dobrze bo jemu najwyrazniej nie bardzo kobieto pusta jak kosmos!

Gość mążmniewkurza
Tylko że on nie chciał tych dzieci zaprosić na kilka godzin, ale na całą sobote. No jeśli mu aż tak bardzo to nie pasuje to możemy się rozstać. Narazie jest ze mną i liczy na to że namowi mnie na adopcje choć mówiłam mu już kilka razy że tego nie chce.

Gość no daj mi twego meza
no i lepiej ze dzieci nie masz egoistyczny kurwiszonie!Zeby facet Cie zostawil suki i bedziesz sama do konca zycia!

Dla mnie wygląda to tak że on stara się "uszczęśliwić" cię na silę, nie biorąc pod uwagę twoich poglądów. współczuję

teraz chce adoptować dzieciaka ale jak przyjdzie co do czego to i tak ty będziesz przy nim zapierdalać :O kup mu psa i niech się nim zajmuje, może mu się odechce :O