Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaamalina

POBIŁ MNIE CHŁOPAK

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaamalina

Ok możecie uznać że to głupie. Sprawa teoretycznie już ucichła, ale ja ucichnąć nie umiem. Jakiś czas temu pobił mnie narzeczony, (ex już oczywiście) i to taki z którym spotykałam się długo długo. Ośmieliłam się z nim nie zgodzić i w życiu nie spodziewałabym się że tak zareaguje. Wyniosłam się od niego natychmiast teraz mieszkam znów u rodziców na których to zawsze mogę liczyć. Przeszedł mi już ten żal i rozpacz wiecie o co chodzi. Ale została ogromna naprawdę ogromna wściekłość i ja jestem pewna ze ona nie ucichnie do momentu kiedy sama nie skrzywdzę go w jakiś fizyczny sposób. Często sobie wyobrażam że go biję albo że do niego strzelam albo że go tłukę jakąś patelnią albo czymś :O I jak z tym sobie poradzić, co mam mu serio coś zrobić?

Gość aaaaaaaaaamalina
proszę o jakąś rade

Gość aaaaaaaaaamalina
nie ma dziewczyny jeszcze żadnej. Ja już itak mu narobiłam nieprzyjemności bo praktycznie wszyscy moi znajomi, jego znajomi, rodzice jego moi widzą co się stało. Może to było przesadzone z mojej strony ale zaraz po tym zdarzeniu jedynym sposobem na to żeby mu to nie uszło, było z mojej strony kompletne zepsucie jego reputacji i zrobienie z niego damskiego boksera a z siebie biednej ofiary. I jeszcze mi mało :O Chyba coś ze mną nietak.

no i dobrze że zrobłaś z niego damskiego boksera, z tym pobiciem to już odpuść :) Jeszcze go zabijesz albo cos i co bydzie? :P Zepsucie reputacji to już duża zemsta.

Gość to wez mu tez wpierdol
jak kuba bogu

Gość dobrze ci zrobił
widać musiałaś go sprowokować!!!!!!!!!!

Gość dobrze ci zrobił
moja mie pierze ilekroc sie odezwe a zazwyczaj topi mnie w szambie

Gość dobrze ze ci wpierdolił
a właściwie to gdzie cię uderzył

Gość dojrzaly jest lepszy
zrobil ci przysluge w mysl zasady: JAK SIE KOBIETY NIE BIJE,TO JEJ WATROBA GNIJE!!!! :D

Gość w łazience
mnie uderzyl

Może opowiedz coś o tej sytuacji....... nie usprawiedliwam go..........ale po Twoich wpisach widze że masz charakter jakiejś wredoty........:p

Gość www.nokaut.pl/kawa/#pid=38177
po takim czymś powinnaś od razu zerwac z nim wszelkie kontakty i zawiadomic policje