Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulkakukulka

czy tak uprawia seks doswiadczony facet?

Polecane posty

Gość kulkakukulka
heh no coz nie no wiem ok przelecial mnie i koniec:D bywa:D dzieki za pomoc:)

Gość Facet X
Podkreślałaś, podkreślałaś ale jak spodobałaś się jemu to on postanowił zagrać w twoją grę. Zresztą facet nie przepuści żadnej okazji. No przynajmniej ja

Gość Facet X
Chej! No przeleciał ale czy nie tego od niego chciałaś? Zrobił to kiepsko i korzyści były tylko jedno stronne. Ale powiedz mi jedno czy miałaś przed nim wielu partnerów?

Gość kulkakukulka
on po jakis 2 tyg od znajomosci zaczal podkreslac ze jet kobieciarzem:) ale te wszystkie takie koloryzacje jego zaczely sie przy pierwszym spotkanniu:) wiem ze ja tez dostalam to co chcialam:) i nie mam prawa wymagac zeby dzialo sie cos wiecej:) ale nie lubie konczyc znajjomosci tak na cicho:) nie wiem czy wielu:) 2:) to byli moi dlugoletni PARTNERZY:)

Gość Facet X
To wiele tłumaczy. nie miałaś nigdy związku opartego tylko na seksie i teraz możesz czuć delikatny dyskomfort. Ale to z czasem minie. Dobrym lekarstwem na to będzie ktoś inny. Oczywiście jeśli nie szukasz na stałe to może to być też taka przygoda. Takie relacje wbrew pozorom są bardzo zdrowe.(oczywiście myśl o zabezpieczeniach) Tylko trzeba się umieć zdystansować.

Gość kulkakukulka
myslalam ze bedzie sie latwiej zdystansowac...niestety facet bardzo w moim guscie i niestety klops:) najgorzej chyba to ze sie przestal odzywac ale coz przezyje:) nie traktuje to jako kosza ale to jakos takie nieprzyjemne:)

Gość Facet X
"ale nie lubie konczyc znajjomosci tak na cicho" Wierz mi na słowo lepiej czasem na cicho niż z wielkim hukiem:)

Gość kulkakukulka
no coz no to juz chyba wiem wszystko:)

Gość Facet X
Nie przejmuj się takich kolesi jak on jest na pęczki Wyszalejesz się jeszcze nieraz. Na pewno trafisz na faceta który wyciśnie z Ciebie wszystkie soki. Trudniej będzie znaleźć faceta który posadzi cię na dupie.

Gość Alicja z krainy basni
" od poczatku bylo jasne ze chodzi tylko seks mi kobiecie jest was facetow naprawde ciezkoz rozumiec" zaraz,zaraz kulkakukulka,przeciez ty nie jestes kobieta,tylko zwykla szmata przez co potem wiekszosc facetow mysli ze wszystkie takie jestesmy,takie dziwki jak ty tylko psuja reputacje i dobre imie prawdziwych kobiet,kobiet ktore sie szanuja,i chca byc szanowane,ty jednak ani jedno ani drugie...:O

kulkakukulka ale gość w sumie osiągną cel przespał się z tobą "zaliczył "odhaczył" i dowiedzenia poszedł bajerować następna "chętną" i to że "nie podołał" to nic nie znaczy. On nie miał przecież na celu ci imponować. Poza tym skoro tak wyglądają jego doświadczenia to skąd miał nabrać wprawy...? A co do związków dla sexu to nie działa bo jak sama nazwa to już jakiś układ związek i zawsze jakieś emocje się pojawiają i często potrafią ewoluować bo jednak sex budzi bliskość. A sex z przypadkowymi facetami jednak w większości przypadków kobiety dość kiepsko odbierają jak nie od razu to po jakimś czasie się same z tym nie najlepiej czują.

Gość hahahahah
no nie mogę uwierzyć, przeczytałem cały ten topic i szczena mi opadła. Przecież kulkakukulka to najprawdziwsza KURWA, gościu ją wydymał a ta sie nad tym zastanawia hahaha Dobry jest ten pedal, co daje jej rady hahah skad wy sie bierzecie ludzie? macie jakies poszanowanie dla wlasnej godnosci? pierdolnijcie sie w leb czyms ciezkim :)

Gość hrrrr
ludzie zastanowcie sie jaka ku****. dziewczyna jest sama wiec co to wam przeszkadza? zaspokaja swoje potrzeby i tyle. a kto wie czy kiedys nie trafi na tego w sam raz dla niej. wazne zeby robic to bezpiecznie. a to co robi to jej sprawa. swoj ciagnie do swego i tyle. co wam to przeszkadza???????

Gość Facet X
U mnie takie związki działają bez zarzut. A to czy laska czuję się dobrze czy źle zależy od jej nastawienia do sprawy. Jeśli wszystko jest ok. to niema z tego powodu żadnych konsekwencji. A czy to jest moralnie w porządku to chyba każdy ma swój własny kodeks moralny Moralność rzeczą bardzo względną i zależy w dużej mierze od panującej kultury. To co tu niemoralne gdzie indziej może być moralne a na dobrą sprawę to przecież nikomu tu nie dzieje się krzywda.

Gość hrrrr
no i nie bierze za to kasy tylko ma przyjemnosc dla siebie.

Gość hrrrr
co moze lepiej zeby miala rozkochac w sobie faceta i narobic mu nadziei?? a tak jest czysty, jasny uklad. nikogo nie rani tym.

nie ma związku między: szybką erekcją a liczbą bzyknetych paninek ;) poprostu niektórzy tak mają, taka natura człwoieka

Gość kulkakukulka
ojj jezu robicie ludzie afere a cnotek niewydymek tutaj nie chce sio sio;P kurwa nie jestem bo kasy za to nie brałam:) przyjemnosc miala byc obopulna:D a ze wyszlo inaczej no coz:D ja jestem kobieta i tez mam swoje potrzeby czy zeby je zaspokoic musze miec stalego partnera moze mi jeszcze drogie panie powiedzie po jakims czasie moge mu pozwolic sie pocalowac? a po jakim czasie moge pozwolic mu dotknac mojego tylka? jezeli dla was seks istnieje tylko po to zeby sie zaplodnic to wasza sprawa nie podoba sie to nie czytajcie🖐️ moze to tak wyglada ale ja sie wnim nie zabujałam:D fakt ze chyba za bardzo sie do niego przywiazałam ale tak bywa🖐️ rozpaczac napewno nie bede:)

Gość misiek-pysiek
Nie nawiązuj ponownego kontaktu jako pierwsza, poczekaj może się odezwie a jak nie to przecież znajdziesz sobie lepszego "popychacza". Jeśli miała być to znajomość dla seksu to akurat tu się nie sprawdził - nie żałuj więc, że zniknął.

Gość kulkakukulka
misiek odzywac sie nie bede:) glownym zalozeniem tego topiku bylo rozwianie moich watpliwosci co do ilosci jego parnerek i koloryzacji jego opowiadan:D poprostu zaczelo mi to juz za bardzo przypominac jakies takie bajerowanie i tworzenie innego swiata:D chlopak nie ejst zly w te klocki ogolnie jest sympatyczny ale az na tak doswiadczonego mi nie wygladał:) poczytałam misiek twoja opinie i opinie faceta i juz wiem ze facet ma chyba za duza wyobraznie:) i tak jak powiedzialam biegac ani plkaac za nim nie bede:) i tak jak powiedzialam ni lubie po cihcu konczyc znajomosci:D

Facet X fajnie "takie związki działają bez zarzut." Ale pytanie czy u kobiet też. :D Tego zazwyczaj się nie dowiesz chyba że są to twoje świetne kumpele. "A to czy laska czuję się dobrze czy źle zależy od jej nastawienia do sprawy." Nie od nastawienia a od jej dość złożonej psychiki. Mało jest kobiet na których sex bez zobowiązań i duża liczba partnerów nie odbija się jakimś rykoszetem. kulkakukulka Nie wiesz czy koloryzował czy nie nie wiesz czy jest taki "niesprawny" czy miał gorszy dzień. Nie wiesz nic. Facet to nie maszynka do bzykania która zawsze działa powtarzalnie.

Gość sekpertyrka
No cóż może i nie lubisz kończyć "znajomości" po cichu, ale czasami to jest zbawienne rozwiązanie. Piszesz, że przywiązałaś się do niego za bardzo i to powinno zapalić Ci czerwoną lampkę ostrzegawczą. Nie warto się pakować w coś takiego. Mówiłaś sobie, że to znajomość do seksu i przez to nie patrzyłaś na niego krytycznym okiem, więc przyjęłaś go z całym "dobrodziejstwem inwentarza". Ale niestety tu jest pułapka, spotykasz się, przywiązujesz i bywa już za późno. Nie było właściwej oceny na początku i lądujesz w związku z "elementem" z którym w normalnych warunkach byś nie wylądowała. Dlatego Cię ostrzegam. Facet jak widać ma kiepską oceną rzeczywistej sytuacji, pewnie jego podboje wcześniejsze były podobne do tego co Ty dostałaś. A on stworzył piękne bajki. Rzadko ludzie tworzą bajki tylko i wyłącznie na temat jednej dziedziny swojego życia a w innych potrafią dobrze oceniać sytuację i być bezstronnym. Prawdopodobnie opowiadałby Ci bajki na co dzień - o swoim super życiu, jakim to on jest bohaterem i jakie ma plany, których realizacja to ... inna bajka. Chyba znasz przykłady osób często mijających się z prawdą. Popatrz na niego pod tym kątem. Mądrego wyboru życzę, ale ja na Twoim miejscu nawet po próbie kontaktu z jego strony zakończyłabym ten rozdział bajki...

Gość kulkakukulka
dzieki dziewczyny za wypowiedz:) wiem ze facet to nie maszynka do seksu:) ale ja go do seksu nie zmuszalam:) mogl przyjechac spokojnie na weekendzie wypocztety:) wolał wtedy po pracy jego sprawa:) nie robilam mu zadnych wyrzutow bron boze:) kobiety sie chyba za bardzooo przywiazuja w takich ukladach:) tak mis ie wydaje:)

"k**wa nie jestem bo kasy za to nie brałam"-zaraz,zaraz,stop!,a jak nazwiesz panienke co idzie do kibla z pierwszym lepszym z parkietu??,-kasy za to tez nie bierze-zwykła kurwa tyle ze bezpłatna!,a wkurwiam sie z tego wzgladu gdyz jakis czas temu poznalam" fajego" goscia po blizszym poznaniu sie wyszlo na jaw ze chodzi mu tylko i wylacznie o sex,bo tym sie zajmuje poznaje panny tylko po to zeby sie z nia przespac,wiec mnie tez chcial tak potraktowac i szczerze to sie bardzo zdziwil ze mu odmowilam i powiedzialam swoje zdanie,a kobiet nie szanuje normalnie sie przyznał ,w tym wypadku przyznaje mu racje bo sie same sie szanuja, stwierdzil ze kazda kobieta to dziwka kontakt zerwany rzecz jasna wiec nie dziw sie ze tak po tobie jade!;/...

Gość abo
weż ty kulkakukulka umów się z facetem X

Gość kulkakukulka
alicja z krainy nie powtarzajz Cejrowskiego jak juz prawisz madrosci to chociaz swoje wymysl:D dziewczyny drogie me niech kazdy pilnuje swojego tylka ok? jak do tej pory zaden facet mnie od kurwa nie wyzwał tylko wy moje drogie panie... i jeszcze raz powtarzam nie podoba sie to WON

Alicja ale darmowe kurwy to tylko w baśniach ;) a w rzeczywistości to tylko za pieniądze :D A "darmowe" To jak już czcesz koniecznie "pojechać" to cichodajki albo jakoś tak. Ale na dobrą sprawę to czemu masz obrażać czyjeś wybory i podejście? Panienki które dają dupy na prawo i lewo i się z tym obnoszą to zwykłe idiotki i robią wiele złego niszcząc wizerunek i podejście do kobiet. Ale autorka nie przejawia takich odchyleń więc możesz sobie dać spokój..... kulkakukulka to nie ma znaczenia czy go zmuszałaś czy nie a nawet czy był wypoczęty czy nie. A kobiety się przywiązują i to bardzo.... I nieraz wystarczy jedno spotkanie nawet z świeżo poznanym facetem żeby kobieta miała rozpierdoloną psychikę. Nieraz dziewczyny które miały po kilku takich partnerów na jedną noc potrafią pęknąć. Sex to nie jebajka nie ma sexu bez zobowiązań nigdy nie wiadomo co z tego wyjdzie :D

Gość jan nowak z warszawy
a Ty skąd jesteś?

Gość kulkakukulka
mysliciel nie no myslalam ze jakos latwiej mi to bedzie rozgraniczyc:) ale sie myliłam....albo poprostu facet mi wyjatkowo przypadł do gustu:) napewno latwiej jest do tego podchodzic facetom:) a wy jkobitki sie tak nie emocjonujcie bo wam zylka strzeli :) po raz kolejny przekonuje sie ze porozmawiac na rozne tematy mozna tylko z facetami:)

hahahahah nie trzeba ogladac Cejrowskiego droga panno zeby stwierdzic fakty,:O zal...a potem kurwa aidis sie rozprzestrzenia przez taka zaraze:O,najlepiej z takimi dziwkami na stos:D