^^Niezdecydowana_Martyna^^ 0 Napisano Marzec 13, 2010 Hej! Chodzę do trzeciej klasy gimnazjum i zastanawiam się nad wyborem dalszej szkoły. Interesują mnie"dobre" łódzkie licea ogólnokształcące( np.: IV, XII, XXIV, XXVI) o profilu biologiczno-chemicznym. Szacuję, że ogółem będę miała minimum 120 punktów ( choć liczę na 140:]). Proszę Was o pomoc:] (byłabym wdzięczna gdybyście napisali/napisały jeszcze ile średnio trzeba mieć punktów aby dostać się do danej szkoły o tym profilu). Dziękuję za wszystkie wypowiedzi:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 13, 2010 pomyślmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idz do III lo jak jestes dziew Napisano Marzec 13, 2010 dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^Niezdecydowana_Martyna^^ 0 Napisano Marzec 13, 2010 Dziękuję, choć oczekuję bardziej konkretnych wypowiedzi:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bułka z serem Napisano Marzec 13, 2010 idz do XXVI, co prawda to juz nie to samo liceum co w latach 2000-2004, kiedy dyrektorką była ś.p danuta Falak, wspanialy pedagog, ale liceum trzyma poziom. nie pozalujesz, ta szkola ma cos w sobie:) bedzie ciezko ale wierz mi, ze bedziesz dumna, ze skonczylas 26 lo:) pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słyszałam dobre opinie o IV Napisano Marzec 13, 2010 ale sama tam nie chodziłam, więc tylko powtarzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^Niezdecydowana_Martyna^^ 0 Napisano Marzec 14, 2010 Dzięki:* właśnie zastanawiam się nad XXVI lo, tylko trudno będzie mi do niego dojechać:(. Czekam na dalsze propozycje:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liceum Napisano Marzec 14, 2010 Sprawdź liceum XXXII . Ja do niego idę, chociaż mieszkam we Włocławku ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach