Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja515151

Objawy ciąży w 1 tygodniu?

Polecane posty

Gość Patrycja515151

Witam. Ostatnio bawiłam się penisem mojego chłopaka, nie doszło do wytrysku. Po kilkunastu minutach poszłam pod prysznic i po dotknieciu warg sromowych przypomnialo mi się, ze nie myłam wczesniej rąk. Następnie umylam dokladnie dlonie i miejsca intymne żelem do higieny intymnej. Może to głupie, ale chce zapytać czy mozliwe jest, ze przez to doszło do zapłodnienia? Kilka dni poźniej zaczelam miewac dziwne bole w podbrzuszu. Minał tydzień, a te bóle ciągle są. Czy to mozliwe, ze jestem w ciązy? Prosze o pomoc

Gość hthhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mozliwe

bóle w podbrzuszu mogą byc objawem np. dni plodnych a nie ciążą ..nie jestes w ciazy.. nie przezywaj

Gość Patrycja515151
Nawet jesli to ciaza urojona, to czy siła umysłu jest taka silna zeby wywołać ból? Tez mysle, ze zajscie w ten sposob w ciaze jest nie mozliwe, ale ten brzuch mnie wystraszył. Czytałam na forach, ze w pierwszych dniach mozna odczuwac taki ból, który jest spowodowany przemieszczeniem sie zaplodnionej komorki jajowej i jej zanieżdżaniem

ja tez bylam w urojonej ciazy chyba przez dwa tygodnie.. mialam ochote na rozne rzeczy, bole w podbrzuszu.. mdłosci.. sennosc wszystko ustapilo h\gdy zrobilam badanie beta ;] nie jestes w ciazy.. dziewczyno.