Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxlkjkllkjdddd

Czy Polacy to rasiści??????????????????????

Polecane posty

Jak nie mam co robić ide na omegle. I tam stara śpiewka podaję się za Włoszkę (umiem troche po włosku więc nikt mnie nie zaskoczy jak okaże się że chce pogadać po włosku) i z czasem jeśli rozmowa się rozwinie coś tam wspominam o polsce i zaczynam mówić jaki to piękny kraj (swoje trzeba swoje reklamować) juz kilka razy trafiłam na to że ludzie mówią że nie lubią polaków bo to rasiści. Czy to jest naprawde tak? Czy my jesteśmy serio rasistami?

wydaje mi sie ze jestesmy. mimo ze ja nic nie mam do ciemnoskórych zauwazam to po swoich znajomych. mało kto akceptuje "innych" nawet jak mowia " ee mi sa obojteni" gdy jakis np. chińczyk przechodzi przez ulice szyja by im sie wykręciła i " widzialas?! widzialas?! zółtek.. co on tu Kur** robi?"

eeeeh.... ale czy to właśnie nie mogłoby jak już tak jest zostać między nami polakami. A tu cały świat trąbi że polacy to rasiści :( Smutne

no smutne.. ale co zrobisz? nic. tak samo mówią o nas że dużo pijemy %. z tym ze z tego polacy się cieszą.. myśla ze to takie fajne ;d bo znają nas z mocnych głów. cóż też za głupota!:) dla pocieszenia o włochach mówią że są mamisynkami ;)

Niestety,ale jestesmy rasistami! Mieszkam za granica i odrazajace jest to jak Polacy traktuja murzynow albo marokanow..Polak Polakowi pomocnej dloni nie poda..A oni sobie tak a nawet Polakowi.Nieraz nawet ja spotkalam sie z dobrocia z ich strony

Gość cwany lisek
Tylko że wielu moich znajomych stało się rasistami po powrocie z zachodu jak doświadczyli przykrych incydentów ze strony kolorowych. Po za tym oni często są większymi rasistami od nas, pomieszkaj sobie w muzułmańskiej dzielnicy to zobaczysz. Jeśli chodzi o zachowanie Polaków wobec rodaków za granicą to rzeczywiście lipa...