Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona jak 100 diabłów

jakis pomysl????????????

Polecane posty

mam podstawy sadzic ze moj facet zaprzyjaznil sie z porstytutka. powiedzial mi ze to pani z ktora robil ineresy. mam podstawe sadzic ze klamie.nie chce go bezpodstawnie oskarzyc ale sprawa nie daje mi zyc. jesli to faktycznie prawda to cisnienie zejdzie. jesli klamal i mam racje to wywale z hukiem za drzwi... probowalam wyciagnac od niej chocby imie i udawac pomylke ..nie jest niestety latwowierna.jakis pomysl???????

nic??? nikt mi nic ciekawego nie podsunie????

A może to ona chce się do niego dobrać i może już to zrobiła, ale nie chce Ci powiedzieć. Bo dziwne jest dlaczego chciała zasiać w Tobie wątpliwości. Jeżeli byłaby szczera, powiedziała by konkretnie i poprosiła o dyskrecje. Takie jest moje zdanie. Trzymaj się

nie wiem... cala ta sprawa smierdzi ale nie mam zadnych dowodow. troche plotek... troche domyslow i niezbyt pasujacych faktow.. ale nie chce go osadzac.mam czasem tendencje do wkrecania sobie chorych fimow ale cos mi tu nie pasuje...a moja intuicja czasem mi cos podpowiada.nie wiem czemu ale mysle ze to prostytutka z miejscowego przybytku.męcze sie z tym. nie zaznam spokoju poki nie rozwiąże tej zagadki...