Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miko 222

Brak motywacji chęci do zycia

Polecane posty

Gość brzózzzka
ja też tak mam

Gość gość
żeby być zadowolonym z życia, trzeba przede wszystkim polubić siebie.... jak być kobietą spełnioną? http://www.zlotemysli.pl/empatia,cafe/prod/12269/subtelna-kobieta-we-wspolczesnym-swiecie-ludmila-bliss.html

Gość gość
Doskonale to znam. Mam 19 lat, a od matury jestem wrakiem człowieka. Do matury uczyłem się jak nawiedzony, godziny spędzone nad książkami. Super zdana matura i studia, które wybrałem nieprzemyślanie. Po 3 miesiącach rzuciłem swój kierunek i choć nie żałuję, to cały czas jestem w fatalnym maraźmie. Nic mi się nie chce, mam wrażenie, że niczego nie potrafię. Całe życie się tylko uczyłem, a i tak do niczego to tak naprawdę nie prowadzi. Nie podoba mi się mój wygląd, jestem nieszczęśliwie, wręcz tragicznie zakochany, nie mam żadnych znajomych, ani zainteresowań. :(

Gość asanka87
Nie tylko kwestia finansów czy premii jest w stanie zmotywować pracownika do pracy i ogólnie człowieka do życia. wskazówek możesz poszukać w internetowych poradnikach. Polecam chociażby z tego serwisu: http://poradnikpracownika.pl/ czasami dopada nas wypalenie zawodowe i wtedy wpadamy w taki marazm

Witam wszystkich, Nowy Rok nowe postanowienia smile Dziś jest Blue Monday – dzień, w którym realizację swoich noworocznych celów odpuści ponad 30% osób. Staszne... ale ja swoich nie zamierzam odpuszczać! Mam jasno okreslony cel, ktory zamierzam zrealizowac. Tak jak napisalam w tytule dotyczy to czasu zdrowia i pieniadzy! Najlepsza motywacja to ta ogłoszona publicznie! big_smile Dlatego ogłaszam wszem i wobec, ze podejmuję się wyzwania na najblizsze 90dni podczas ktorych pomogę dzieki biznesowi ktorym sie zajmuje 12 osobom zacząć zmieniac swoje zycie taka aby rowniez mogly powiedziec "mam czas zdrowie i pieniadze!" Życie jest tylko jedno, trzeba z niego korzystac i pomagac innym, dlatego wyzwanie uwazam za rozpoczete! Gra sie rozpoczeła smile)) Moze jesteś tutaj i właśnie to czytasz, masz mysl ze fajnie byloby sprobować... Pamietaj swiat nalezy do ludzi odwaznych, wiec jeśli jesteś osobą ktora chciałby zmienic coś w swoim zyciu, zapraszam do wspolnej przygody smile) Pozdrawiam, Kasia

Gość gość
Katarzyna, opowiedz coś więcej.

dużo by mówić tak naprawdę :) jeśli chcesz, odezwij sie do mnie w prywatnej wiadomosci.. piszac wiecej za chwile zostane uznana za spamera -.-

Gość stop holocie
Ludzie ludziom wilkami, każdy każdego chce wykończyć i robią sobie wzajemnie świństwa.

Gość sylgizi

w pewnym etapie mojego życia przestałam mieć motywacje i chęci do czegokolwiek i po prostu każdy jeden dzień był zmarnowany dopóki nie poprosiłam o pomoc i nie zgłosiłam się do life coacha czyli Oli Łomzik z którą dosyć często się widuję i dzięki której odniosłam wielki sukces w życiu prywatnym jak i zawodowym za co jestem ogromnie wdzięczna