Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lewa102

Najlepsza kosmetyczka - Białystok

Polecane posty

Hej mam pytanie jaką kosmetyczke polecacie, chodzi mi o bardziej profesjonalne zabiegi jak mikrodermabrazja czy oczyszczanie twarzy. i Zeby nie były zbyt wygórowane ceny. Z góry dzięki

Profesjonalną kosmetyczkę w Białymstoku na pewno znajdziesz w internetowym katalogu www.naszauroda.pl Jest to ogólnopolski serwis skupiający miejsca, dzięki którym będziesz wyglądać piękniej. Katalog ten umożliwia przeglądanie najpopularniejszych salonów urody, odnowy biologicznej, spa oraz klinik chirurgii plastycznej z całej Polski. Prezentacje obiektów posiadają szczegółowy opis, zdjęcia oraz opinie klientów a szybki kontakt z obiektem ułatwi formularz e-mail, który znajduje się w prezentacji. Znajdź najlepszą kosmetyczkę w Białymstoku wspólnie z serwisem www.NaszaUroda.pl

Gość Pola M.
Jurowiecka 28 często mają korzystne karnety do wykupienia

Gość gość
Polecam salon w centrum, Studio2a. Fajna obsługa, najlepsze kosmetyki, nowoczesna maszyna do zabiegów kosmetycznych i normalne ceny :) https://www.facebook.com/studio2afk

Gość matka56
byłam na oczyszczaniu twarzy w salonie Piękna i Bestia i jestem bardzo zadowolona z rezultatów, bardzo mi się poprawił wygląd skóry