Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka srednia mama

pytanie o siusianie...

Polecane posty

mam pewne pytanie, od paru dni zauwazylam ze synek, prawie 3 latka, bardzo rzadko siusia, w nocy np pieluszka sucha a pierwsze siusiu o ok 12, potem jeszcze raz o ok 17 i koniec. co to moze byc...?

Gość masz idealny nick
3 latek i pielucha w nocy..:( moze za małą ilosc płynów wypija w ciągu doby? - a jak z poceniem się?

sprawdzałaś czy nie jest odwodniony? tam wyżej pytał ktoś o pocenie sie... jak to u was wygląda?

Gość KoTEkkkkkk
moze po prostu mało pije, to i mało sika

Gość trzeba miec najebane
Malo moczu i brak apetytu to niewydolnosc nerek. Poczekaj jeszcze to dojda wymioty do kolekcji.

cholera nie pije malo....szklanka mleka na siadanie, potem pil naprawde sporo, wrecz wiecej niz zazwyczaj....nie wiem z tym poceniem sie, kurcze jest chlodno to i sie nie poci zabardzo..

Wieksze niz zwykle pragnienie przemawia za niewydolnoscia nerek.

sprecyzuj ile to jest dużo płynów , które on wypija - 1 litr - 2 litry na dobę? nie schizuj kobieto - nie jestesmy lekarzami - jedne i te same objawy mozna przypisac 10 róznym chorobom:) idź do pediatry w pn i powiedz co cię niepokoi- dla pewności daj mocz do analizy i zobaczysz czy cos sie nie dzieje..

Zamiast zadawac glupie pytania naginaj na badania, poziom mocznika i kreatyniny we krwi oraz ogolne badanie moczu. .

Gość teresia k k
dziewczyno-jak masz jakies obawy to idz do lekarza,a nie zbieraj opinii na cafe. zaraz ci wcisne,ze moje dziecko mialo raka mozgu i dlatego rzadko w nocy sikalo ,to uwierzysz?

To jest prawdopodobne :P ale "tu nie ma lekarzy" to nikt ci nie uwierzy :P

o jezy ale si epodniecacie panienki. zauwazylam to w zasadzie dzisiaj, z apetytem juz wczesniej. wiem ze nie ma lekarzy ale moze ktos ma z doswiadczenia cos do powiedzenia. chyba po to jest w zasadzie te forum. dla zainteresowanych pomoca w moim stanie wiedzy - DZIEKUJE