Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błagam prosze

Jak zrobić stronę internetową? Błagam, pomóżcie ....

Polecane posty

Gość Błagam prosze

Witam serdecznie! Chciałabym założyć stronę internetową firmy mojego męża - taką zwykłą, prostą, nieskomplikowaną ..... Tylko problem w tym, że ja się na tym totalnie nie znam. Czy stworzenie własnej strony www jest bardzo trudne? Czy osoba zielona w temacie poradzi sobie? Pomóżcie błagam ....

Gość trzeba miec najebane
Narysuj sobie w paincie i wyslij na nasza-klase.

Gość Błagam prosze
ale ja słyszałam że taką stronę www robi się z notatnika do html. jak to sie robi??

Gość Błagam prosze
No w sumie podszywie racja, wiem, ze robi się to w notatniku za pomocą języka HTML..... a jest jakiś łatwiejszy sposób?

Gość zacznij od wpisania
w pasek przegladarki www.google.pl potem wpisz "kurs html" jest tego baaardzo dużo, polecam helionu :) i jak już opanujesz podstawy, otwierasz notatnik i tam tworzysz stronę, tzn wpisujesz te wszystkie znaczniki itd, potem zaspisjesz w formacie z rozszerzeniem .html i testujesz przez przegladarke, pozostaje jeszcze umieszczenie tej strony gdzies w necie

Gość łatwiejszy sposób
możesz pobrać program do tworzenia str internetowych np. Pajączka

Gość Błagam prosze
Dzięuję, zaraz poczytam o tym pajączku.

Gość jujoo
A nie lepiej stworzyc strone na wordpress.com i wykupic swoja domene?

Gość Reviv
Nie masz za bardzo sama co robić, to nie chodzi o to,że nie dasz rady, ale opłacalność będzie bliska zeru. Lepiej zatrudnić do tego kogoś profesjonalnego. Ja mogę C***olecić: www.ntsolution.com.pl bardzo fachowo się zajmują tworzeniem stron- a cena moim zdaniem jest jak najbardziej odpowiednia.

Gość gość
Zgadza się strony robi sie w notatniku :) Każdą strone zaczynamy I kończymy

Gość gregZzZ
Tu wpisujesz całą zawartość w divach, p, h, img, itd

Gość gregZzZ
Usunęło część wpisu. Wpisujesz sekcję DOCTYPE, head, body i uzupełniasz o komendy html. Nie wpiszę Ci tego tak jak poprzednio bo uznaje za jakiś spam, albo coś. Mogę Ci to napisać, pod warunkiem że masz pomysł jakiś na tą stronę i że masz możliwość wrzucenia strony na serwer. Domenę możesz spokojnie wykupić sama, co do zamieszczenia strony na necie (serwer) nie wiem jak zrobić to samemu. Pewnie ktoś Ci odsprzeda te kilka MB miejsca. Z fachowej pomocy jak skorzystasz to będziesz miała wydatek nie mniejszy niż 1000zł - tak sądzę.

Gość artur098
Wpierw trzeba znać podstawy języka html. Pomoże Ci w tym samouczek html http://codemy.pl/wiedza/podstawy Jak się przekonasz nie jest to wcale takie trudno.

Gość kostka545
Trochę przy tym pracy dlatego prościej jest zlecić wykonanie takiej pracy fachowcom :) Moją stronę zrobili http://see-me.pl/www-za-450-zl/ i jestem bardzo zadowolona :)

Gość ProjektantMody11
Radzę Ci skorzystać z pomocy specjalistów, bo ja np. korzystałem z usług SeoFuture i efekty współpracy były bardzo zadowalające. Strona działa bez zarzutu i została zaprojektowana wedlug najnowszych trendów. Warto poczytać o tym na https://seofuture.pl/strony-www

Gość rennna

Zlecałem projektowanie strony agencji hostess w https://intle.pl/. Chciałem wejść na krakowski rynek. Ogólnie chodziło mi o obsługę konferencji biznesowych i o przyciągnięcie nowych twarzy. Te dwa cele udało się zrealizować po pewnym czasie. Zostałem przy tej agencji. Obecnie prowadzą wszystkie działania związane z pozycjonowaniem.

Gość IdentityCard

Nie zapomnę, jak na informatyce uczono nas tworzenia strony www takiej podstawowej;)  Dzisiaj niewiele z tego pamiętam. Ale nawet gdybym umiała, to powiem szczerze, ze strony firmowej bym nie postawiła. bałabym się, że będzie źle wyglądać. Zdecydowanie wolałam zlecić coś takiego firmie i z mojej strony polecam agencję interaktywną Proformat z Wrocławia. Agencja z naprawdę dużym doswiadczeniem i świetnym zespołem.