Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem na czym stoję

mój mąż...

Polecane posty

Czy cotygodniowe latanie na solarkę świadczy o kobiecości i jest warunkiem, który powinna spełniać kobieta by rozbudzić zmysły faceta???

iftar, jeśli jesteś facetem, to powiedz, co powinnam robić. pomóż mi proszę

Nie jestem facetem :) Uważam, tak jak poprzedniczki, ze powinnaś wyjść z roli kury. To trudne na początku ale do zrobienia.

wypowiedzcie się jeszcze w sprawie tego braku zainteresowania mężą moją osobą, czy to oznacza, że powinnam coś podejrzewać? niekoniecznie, 15 lat to sporo czasu i jesli nie dba sie o zwiazek to moze sie pojawic rutyna, przyzwyczajenie, obojetnosc, ktora moze oczywiscie przerodzic sie w poszukiwanie kogos na boku ale nie musi, moze zwyczajnie powstac swoista wegetacja zwiazku, dzien swistaka czy jakkolwiek to nazwac

Szczery czy Tobie zawsze wszystko kojarzy się z jednym??? bynajmniej, jednak z obserwacji wynika, ze ponad polowa kobiet, ktore zaczynaja swoje opowiadanie od "nie okazuje mi uczuc, czuje sie zaniedbana, nie wiem czy mnie kocha" dochodzi do stwierdzenia, ze kogos tam na oku ma i nie wie czy to zauroczenie czy moze nowa milosc :-)

Gość rudaa małpaaa
męzem przestałam się interesować, kiedy zaczął robic uniki o których wspomniałaś, przez kilka lat nie chciał to nie, poszukałam sobie drugiego teraz jest przynajmniej świeżo ;P

Bardzo Wam dziękuję, wiem, o co chodzi i spróbuję coś zmienić. A tak na marginesie, wczoraj mąż był do wieczora poza domem (służbowo), ja byłam u fryzjera, zrobiłam makijaż bo mieliśmy gdzieś jechać i muszę Wam powiedzieć, że mój mąż nawet tego nie zauważył. Wygląda to tak, że uczesana, czy rozczochrana, z makijażem, czy bez - dla niego żadna różnica, bo wcale nie zwraca na mnie uwagi - ot cała naga prawda. Żle mi z tym... ale , jakoś sobie muszę poradzić.\dzięki wielkie za rady-dużo mi dały

do ruda małpa: wiem, że to jest jakieś rozwiązanie, tylko ja tak nie chcę. Kocham męża i chcę tylko,żeby i on mnie kochał i pokazał to... czy to tak dużo?

Gość mnkl
zadzwon kiedys do niego jak tak caly dzien sluzbowo go nie ma?

Gość zloty niezalogowany
"jesteśmy małżeństwem od 15 lat. Myślę, że dobrym mażeństwem, ale tak naprawdę to nie pamiętam kiedy usłyszałam od niego kocham cię, czy jesteś piękna. Nigdy tak po prostu mnie nie przytuli, nie powie coś miłego. Czemu tak jest? Tak bardzo potrzebuję czułości ale nie wymuszonej, tylko spontanicznej." Jeśli nie ma choć trochę duszy romantyka to zapomnij o czułości i miłych słowach.... :o :)

nie, nie, wiem , o co Ci chodzi, ale to jest pewne, ja wiem, gdzie i z kim jest na 100%. Zresztą dzwoni do mnie kilka razy; nie chcę opisywać, bo musiałabym wyjawić wiele szczegółow, a świat jest mały i każdy może czytać, co piszemy i skojarzyć, więc..., ale sprawa wyjazdów jest czysta na 100%

no dobra, zgadzam się, wdocznie nie ma duszy romantyka, ale, czy takie celowe unikanie zbliżeń nie świadczy o jakimś problemie?

Gość rudaa małpaaa
nie namawiam cię do szukania kogoś podoba mi się to co ja mam

czyli działasz na dwa fronty?

Gość rudaa małpaaa
dokładnie

rozumiem, że mąż niczego się nie domyśla? ruda małpko, przecież go oszukujesz...

Gość rudaa małpaaa
nie wie, mam nadzieję;P

Gość zloty niezalogowany
no dobra, zgadzam się, wdocznie nie ma duszy romantyka, ale, czy takie celowe unikanie zbliżeń nie świadczy o jakimś problemie? same rochanie to inna sprawa jest nie stoi mu pala!!! i unika niepotrzebnego stresu!!!!! impotencja nic nie ma do romantyzmu...

czy jest na forum jakiś facet? chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat, tzn., co robię źle, że jest tak, jak jest? My kobiety patrzymy na pewne sprawy zupełnie inaczej, więc ważne byłoby tu Wasze zdanie, Wasze opinie, co lubicie, co Was kręci, a co odpycha od kobiet, żon?

Gość zloty niezalogowany
rudaa małpaaa chyab Ciebie znam masz troszkę ponad 30 lat

Gość zloty niezalogowany
nie wiem na czym stoję odpowiedz kobieta ma estrogeny facet testosteron!!! dlatego powinno a nawet trzeba dobierać się z takimi sami charakterami bo później będzie wielki klops!!!:o :D

złoty niezalogowany: pomijając fakt, że bardzo nieładnie mówisz o tak pięknych sprawach, to w dodatku mylisz się, co do możliwości sexualnych mojego męża. Więc jeśli chcesz pisać, to pisz ładniej, no chyba , że Twój zasób slów jest zbyt ubogi.

Gość rudaa małpaaa
mam równe 30

Gość zloty niezalogowany
nie wiem na czym stoję Kochanie pisze wprost bo wielu ludzie nic nie dociera!!!:o :D ongiś poszła fama ze przeciwności przyciągają!!!! a to gówno prawda!!!!

Gość zloty niezalogowany
rudaa małpaaa mam równe 30 no własnie tyle masz z mężem nie układa jak pisałem z Toba to szukałaś kochanka

Gość rudaa małpaaa
tutaj szukałam? to chyba jednak mnie nie znasz

Gość zloty niezalogowany
rudaa małpaaa chyba była wpadka już nie pamiętam ale miłości nigdy nie było....

Gość zloty niezalogowany
pisaliśmy chwile na privie.....

Gość rudaa małpaaa
to nie ja ale masz szczęście do rudych

...fakt, faceci ponoć lubią rude