Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Głodówkowa19

GŁODÓWKA ZMIENIŁA MOJE ŻYCIE...CZAS TO POWTÓRZYĆ CZ.2

Polecane posty

Gość BoskoBoska
Ja wlasnie tak robic nie moge... Ja musze albo calkiem zrezygnowac z jedzenia albo jesc jak do tej pory. Bo jak mowie sobie ze zjem mniej, to tak jest ale za godzine jem co innego... Kiedys mialam taka silna wole jakies 2 lata temu schudlam 20kg. Jadlam tylko sniadanie i obiad. i schudlam migiem. ;) I potem jadlam normalnie wszystko co chcialam slodycze i wgl. jadlam o 23 i nie utylam. Waga mi stoi ciagle 65-66kg ;) niewazne co i ile zjen. ; ) Ja mam w domu steper i orbitrek, Hula hop i skakanke. Od jutra minimim 30 min hulahuop. I 40min steper lub orbitrek ;)

Gość hollydolly
BoskoBoska a w ciągu jakiego czasu schdłaś to 20 kg> Bo mi własnie na takiej stracie zalezy i to jak najszybciej :(

Gość Dagu
Już nie potrzebuję ksiązki bo ją mam ;p U mnie ok, wczoraj wypiłam napar z liści senesu i czuje się w miarę "czysta" ;p Cały stół zastawiony pysznościami a mi się nawet jeść nie chce, myślę cały czas o efektach i to mnie pozytywnie nastraja ;) Dziś prawdopodobnie zrobię sobie zdjęcia, żeby móc porównać po zakończeniu mojego "programu" ;) Teraz zabieram się do czytania Małachowa przy jakże pysznej woodzie ;p mokrego poniedziałku życzę ;D

no to jak dziewczyny zaczynamy . ja tez nie potrafie jesc malutko.. albo wpieprzam jak glupia albo nie jem w ogole.. musze sie anreszcie zmotywowac bo wiosnaprzyszla nie moge patrzec na siebie wagi nie mam ale czuje ze jest zle. a na glodowce waga leci w mig.. dodatkowo ide zaraz na pol godzinki na orbitreka. napisze wieczorem. MAm dobre myslenie jak narazie:)

Wiec tak hollydolly - ja schudlam te 20kg w 2 miesiace. Mialam spora nadwage bo wlasnie az 15kg. Wtedy mialam 170cm wzortu, 85kg wagi. Wiec zlecialo to szybciej, jak mowilam sniadanie i obiad. a potem nic i codziennie TYLKO 20 min speterku. To bylo malo ale nie chcialo mi sie wiecej, ale i tak pomoglo bo z rozmiaru 44 przeszlam na 40. I czulam sie swietnie ;) Az do teraz jak zaczala mi sie nudzic moja figura, znajduje juz w niej wady itp. Dlatego teraz poprawki ;) Wasnie snie zwazylam o mam 66,4kg. No coz wyszly mamusi ciasta i salatka jarzynowa o 1 w nocy ;D Ale coz. Tylko nie zalatwialam sie wczoraj wcale. Ale dzisiaj badz jutro zleci ze mnie ;)

A dziewczyny mialam pytac, dobrze jest pic na glodowce wode, czy lepiej unikac wszystkiego i bez wody sa lepsze efekty? Bo misie wydaje ze pijac wode traci sie ja + toksyny i to na tym polega, Taki paradoks. Ale czytalamdzisj ze jak nie pije sie wody chudnie sie jeszczer wiecej. Ale ja zamierzam pic, nie chce sie odwonic ;)

Gość Sylvia_GDA
Głodówka tzw. "sucha" daje jeszcze lepsze efekty w oczyszczaniu,poniewaz z organizmu moze usunąc się ta "stara" woda ;) Ale taka głodówka nie dotyczy jedynie nie przyjmowania płynów,a braku styczności z nią podczas codziennych czynnosci,wiec wiele osob się na nią nie decyduje ze wzgdlędu na higienę ;)

Gość Anna6666
witam dziewczęta ;P Dwa lata temu z kolegą przebyliśmy pzez 30 dniową głodówkę i powiem szczerze czułam się jak nigdy dotąd , nie dość , że byłam taka chuda (schudłam ok 28 kg) , nie miałam ani jednej krostki , czułam się taka oczyszczona , przestała boleć mnie głowa - a to dokuczało mi przez kilka lat to w dodatku mój umysł przejaśniał , wszystko zampamiętywałam bez żadnych trudności a egzaminy szły jak z płatka , włosów trochę wypadało ale i tak było warto . Marzę za tamtym stanem dlatego też od jutra planuję kolenje podejście , nie wiem czy uda mi się pobić rekord ale będę się starała , potrzebuję oczyszczenia ... kotś ze mną ? :)

Sylvia_GDA wielkie dzieki. W takim razie ja sie na takie cos nie pisze, bo bym musiala zrezygnowac z kapieli. A obawiam sie ze moj chlopak i ja sama bym tegonie wytrzymala ;D

Gość Bluszcz cierniowy.
Ja zaczynam od dziś , od rana woda , niedługo spacerek. Rok temu bylam na głodówce , i chudłam pieknie, i schudłam. czułam sie super. najgorsze są te 3 dni pierwsze wiem. Ale dam radę. A co to za ksiązka która czytacie ? Jesli podałabym maila wysłala by mi któraś z was?

Gość Bluszcz cierniowy.
chce wytrzymac 10 dni. Jesli dotrwam, dojde do 14 :)

ogladam film i krece HH ; )pokrecilam 15 min teraz steperek ;D czuje sie takbardzo zmotywowana! ahh ;D

Gość Dagu
Anna6666- 26 kg? ;o podziwiam :) Mi wystarczy te 10 kg i będzie idealnie :) Strasznie denerwuje mnie taka 'galaretkowatość' moich ud. Tzn uważam że są one w miarę jędrne, jednak jak chodzę to one tak skaczą i mnie to dobija ;/ Ja również od rana na samej wodzie. Nie jestem głodna, bardziej odczuwam głód psychiczny bo wiem ile pyszności a ja nie mogę tknąć niczego. Żeby wytrzymać tak sobie myślę: zjem- będę żałowała, ostatnio dni mijają mi bardzo szybko więc myślę sobie też ze zanim się obejdzie te 2 tygodnie miną a ja będę zadowolona z siebie i efektów (mam nadzieję, że takowe będą ;p ) Następne 2 tygodnie mam zamiar wychodzić z głodówki na samych owocach i warzywach. Jakie macie motywacje? Moją jest to, że zaraz na początku wakacji wyjeżdżam na wczasy za granicę a jak wiadomo tam nosi się kostium cały dzień. Ostatnio właśnie jeden kupiłam i jak patrzyłam na siebie w lustrze to te cielsko było ogromną motywacją ;/ Chciałabym sobie kupić jakieś fajne leginsy i mega wysokie platformy, jednak mój obecny wygląd jest przeciwwskazaniem ;p dlatego nie ma innej opcji żebym nie wytrzymała :)

Gość Malucia601
Ja tez zaczynam od jutra i chcę wytrzymać minimum 7 dni a jak dobrze pójdzie to i dłużej :D. Mnie motywują wakacje :D. każda moja koleżanka jest chuda i codziennie gadają o wakacjach, basenie, jeziorku, itp. dobija mnie to, bo wtedy zawsze myślę o stroju kąpielowym na mnie :/ eh.. Ale wierzę że razem uda nam się wytrzymać długo i efekty będą duże :D:D:D. Pozdrawiam ;***

Moja motywacja sa krotkie spodenki i spodniczki, chce w takich chodzic. Owszem juz chodze i wygladam fajnie nie wstydze sie, ale i tak wolalabym miec szczuplejsze nozki bo wyglada sie mega sexy ;D i rowniez wakacje, chcemy z chlopakiem jechac nad polskie morze, badz jak bedziemy miec tyle pieniedzy to do hiszpani, na malorke. A tam rowniez stroj to podstawa :) wiec wiedziec ;D

Gość Dagu
Kurde, jeść mi się chceeeeee ;d Do wszamania tyle opcji, a najbardziej by mi przypadła do gustu szarlotka na gorąco no ale cóż, przeżyje bez niej. Musiałam to napisać bo mam ochotę rzucić się na lodówkę ;p Wydaje mi się, że na nogi najlepsze bieganie a po tym koniecznie rozciąganie i masowanie (u mnie to wygląda tak: prysznic naprzemiennie ciepło-zimno do tego peeling kawowy, następnie masaż rękawicą gumową z wypustkami, później szklana bańka-podciśnienie- całe masowanie na oliwce, a na końcu wmasowanie serum z mentolem. Wbrew pozorom czasochłonne jednak jak się spręży to wcale tak nie jest ;p ) U mnie to daje efekty, wątpię by nie miało dać u kogoś ;) Pozdrawiam biedne głodujące dziewczątka ;( ;D ;** Ps. W tym roku postanowiłam sobie, że w wakacje zdobędę opaleniznę murzynki, więc basen i okoliczne jeziora należą do mnie- kolejna motywacja ;p

Bieganie podobno bardzo rozbudowuje nogi. Wiec zostane przy steperku i orbitreku. ;) Wlasnie mama chodzi ciagle z amna i namawia mnie bym cos zjadla... Mowie ze nie chce, bo tak jest. Ale nie powiem jej o glodowce bo sie zacznie... ;P No ja tez mam zamiar zdobyc ladna opalenine ;D

Gość Bluszcz cierniowy.
Chce mi sie jesc, cmi mi głowa lecz nie poddam się. 1 dzien jakos przechodze, ale 3 nastepne beda naprawde wielkim sprawdzianem dla mnie.

to moj pierwszy dzien i powiem ze jest bardzo latwo jak narazie ;P potem wiem ze bedzie mi sie krecic w glowie.. ale naszczescie mam wolne i jestem ciagle w domu ;) najgorsza jest wlasnie ta mama, to chodzenia i gadanie... az chce jesc. nie dlatego ze jestem glodna ale dlatwgo ze glowa mitak mow. masakra

Ohh mama stanela nade mnie razem z ojcem ikazali jesc... Powiedzialam ze nie. Ale potem chlopak sie wtracil i kazali mi zjesc chociaz salatke.. Trocbilam sobie z 2 listkow salaty, 3 malych pomidorkow jogurtowych kawalka ogorka i kawalka papryki. Bylo tylko pol malej miseczki. N ale zjdlam to przy nich i dali mi spokoj. A obliczylam sobie i wyszlo ze to 150kcal. Wiec nie ma zle ;) a jestem zmotywowana i nie mam ochoty by jesc co innego. ;)

Gość Marikkka
ja osobiscie zalecam wazenie - u mnie połowa dnia= -0,5kg co bardzo motywuje, niestety waga została u rodziców i teraz juz nie mam jak sie wazyc. Mam nadzieje, ze efekty bedą widoczne w lustrze;) powodzenia glodującym!

Gość Ewelinka1986
Witajcie ja właśnie zaczynam głodówkę, przez święta się nie objadałam dzisiaj głównie na sałatkach byłam i dużo piłam mam 156 cm i startuję z 52.1 kg. Chcę trochę schudnąć i zrzucić brzuch pozostałość po ciąży. Jestem w trakcie czytania książki i mam nadzieję że dam w końcu radę. Pozdrawiam wszystkie głodujące

Gość hollydolly
Anna6666 ja tez zaczynam od jutra..,. A Ty podczas tej poprzedniej glodówki nie mialas klopotow z powroceniem?> Stosowalas lewatywy? Naprawde gratuluje pozbycia sie takiej wagi ajjj i jaka byla twoja waga poczatkowa>

dziewczyny musze wam si eprzyznac ze nie skonczylo sie na salatke wczoraj... Mowilam ze albo nie jem ani albo si eopycham... byla salatka ( pomiodor ogorek itp ) 2 kawalki babki, nie duze, kawalek wisniowca tez nei duzy. I o 20 biala bulka z salatkajarzynowa -.- !!!!! Jestem wsciekla bo to moja glowa mowila mi jedz a ja znowu jej uleglam. Ale stanelam na wage a tak 1,1kg mniej ! Fantastycznie. Wiem ze to ogolnie woda ale i tak bardzo sie ciesze. Od dzisiaj juz jestem sama wiec nikt nie bedzie widzial ze nei jem i nie bedzie mowienia jedz i kuszenia mnie, Dlatego od dzisiaj nowy start. I to tak ostatecznie! ; )

Gość hollydolly
boskoboska :) Trzymajmy sie razem bo ja tez od dzisiaj zeeero jedzonka... tylko wodaaaaa