Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Głodówkowa19

GŁODÓWKA ZMIENIŁA MOJE ŻYCIE...CZAS TO POWTÓRZYĆ CZ.2

Polecane posty

Gość Dagu
Witajcie :) Jestem z siebie mega dumna, bo wczoraj nie tknęłam niczego oprócz wody chociaż nie powiem, było ciężko. Dziś nawet jeszcze nie chce mi się jeść, chociaż później na bank będzie ciężko no ale no pain no gain ;D Ważyłam się - 58/164 jednak nie liczy się dla mnie zbyt waga, jest jakimś wyznacznikiem jednak stawiam na obwody.

no to gratulacje! ja tez bym nic nie tknela jakby nie rodzina ;) ale od dzisiaj strat ;D dziewczyny mam problem.. ;( wczoraj wieczorem lezalam w lozku... i dotykalam ud, myslalam co z nimi zrobic i jak je masowalam sobie i dotknelam w okolicy mojego intymnego miejsca. i Po prawej stronie cip.ki mam taka koleczke jak 2 groszki. i jak dotykam to mam takie dziwne uczucie nie boli mnei to ale czuje to i tak jakby uciskalo. ; ( z lewej tego nie ma. strasznie sie boje ze to rak ; ( mam 16 lat... w mojej rodznie juz kolka kobiec mialo raka szyjki macicy. myslicie ze i mnie to spotkalo? co powinnam zrobic? pol nocy przeplakalam. ;(

Gość Dagu
BoskoBoska, to nie będzie coś w rodzaju włókniaka, czy coś? Żaden ze mnie lekarz ale gdzieś słyszałam o takich problemach. Jeżeli w ciągu najbliższych dni nie zniknie to radziłabym przejść się do lekarza. Wiesz, przez internet sobie można gdybać a nikt Ci nie poradzi tak dobrze jak lekarz ;) Nie stresuj się ;* Przed chwilą miałam załamkę, myślałam że rzucę się na lodówkę i pochłonę ją w całości ;/ jednak weszłam sobie na kafe i jakoś przeszło ;D

Gość hollydolly
Ja sie zgadzam z Dagu... jak nie zniknie to idz do lekarza... Dzis moj pierwszy dzien i jak narazie to głodna nie jestem ale wiadomo to dopiero pierwszy dzien ;/ chce wytrzymac 20 dni... zobaczymy co to bedzie... dzisiaj nawet nie pilam jeszcze wody bo nie mam na nic kompletnie ochoty... ja mam w tym roku duzo waznych egzaminow i boje sie ze ta glodowka zle na mnie wplynie? jak myslicie? w koncu organizm potrzebuje niby nialka i tych wszystkich innych pierodol?

Gość hollydolly
białka tam miało byc... a czy tych wlosów bardzo zuo wypadnie? bo nie chciałabym raczej tego :) ja od dziaij robie tez 6 waidera... i moze jakies cwiczenia na miesnie klatki piersiowej... tak zeby nic mi sie z tym biustem nie stalo... a sa wogóle jakies sposobu naturalne aby on sie powiekszyl? mam 20 lat dzisiaj wazylam sie i bylo 84 kg na 173 cm wzrostu... zwaze sie teraz dopiero w sobote chyba ze nie wytrzymam... ale chce za kilka dni dopiero bo mysle ze gdy zobacze efekt to ja sie bardziej zmotywuje...

rozmawialam z mama i ona mowi ze to moze byc poprostu jakas zylka, od wysilku ze ona tez takei cos ma. ale ja i tak za kilka dni pojde do lekarza jesli to nie zniknie. dzikeuje dziweczyny ;) co do cwiczen na klatke piersiowa, masz jakies ciekawe moze? mi tez by sie przydaly ja wgl mam maly biust bo A... i to na granicy. sprawdzialm w necie i rozmiar A jest od roznicy 12 do 16 cm. miezy sie pod biustem i na biuscie, i ja mam 12cm roznicy ;( ale ja zawsze mialam taki maly biust jak wazylam 85kg i jak waze teraz 65. ale to i tak nie rozmiar jest problemem a ksztalt chcialabym byly bardziej jedrne i okragle w koncu jestem mloda. i dlatego tez chce cwiczyc klatke piersowa. ;) a co do A6W to ja kiedys probowalam ale znudzilo mi sie to bo to strasznie monotonne. I wole hula hop i pare brzuszkow. Przy muzyce i ogladaniu filmu jest super nie meczysz sie a przy dobrej diecie moze nawet 3cm w tydzien w tali zgubic, i ok 3-4cm w biodrach ;) moja kolezanka w 2tyg na diecie 1000kcal i przy codziennych cwiczeniach 30 min z HH schudla 6kg i jeden rozmiar w dol. a brzuszek mm pierwsza klasa ;D

Gość Sylvia_GDA
W poniedzialek 05.04 -Jestem po 14 dniach głodówki+14 dniach wychodzenia+21 dni dniach kolejnch kontynuacji diety witarianskiej :) W paru słowach,ale za to konkretnych ;)-COŚ ZAJEBIŚCIE SATYSFAKCJONUJĄCEGO :)

Gość hollydolly
ja mam 80 B ale boje sie ze spadnie mi strasznie po tej głodówce :( A co do ujedrniania to jak narazie napewno odpadaja wszystkie kremy balsamy itd bo podczas głodowki nie mozna nic takiego stosowac :( ja chce z dniem 1 maja wazyc 60 kg :( to takie moje marzenie...

Gość hollydolly
Sylvia_GDA a Ty nie mialas podczas tej glodowki problemów z koncentracja nauka itd?

Gość Sylvia_GDA
Hollydolly-Podczas głodówki masz jeszcze lepszą koncentracje niż podczas normalnego odzywiania,ponieważ nie masz obciążąnych narządów pracą,co przekłada Ci się na większą wydajność umysłową ;) Podczas głodówki jest wręcz przeciwnie-z łatwością przyswajasz wiedzę,a egzaminy będą sły jak z płatka ;) Wiem co mówie ;) Bo sama miewalam sesje,czyswego czasu jeszcze przed maturą-ale to 3 lata temu ;) I bardzo ladnie zdalam,takze nie ma to żadnego złego wpływu na Twoj organizm,tylko musisz w to uwierzyć :) Bo jak ktoś sobie wkreci,że przez to nie może sie uczyc to juz inna kwestia :)

Gość hollydolly
Sylvia_GDA dziękuję za info :) Teraz bede juz spokojna :) Pozostaje nic tylko głooodowac... Jak narazie nie odczuwam głodu i wytrzymam ! :) Najgorsze beda te pierwsze dni ehmmmm ale musze dac rade :) Gratuluje wszystkim którzy już mają za sobą głodówke bo naprawde trzeba siebie kontrolowac... Ale chciec to moc :) DAMY RADE !! :)

Gość hollydolly
Tak wogóle to Sylvia_GDA jestem pod wrazeniem tej wiedzy która posiadasz na teat głodówki i diety witarianskiej :) Jaaa po głodówce - chce 20 dni wytrzymac minimum po diecie wyprowadzajacej z głodowki tez zamierzam przejsc na witarianizm icalkiem zmienic te moje wsyztskie nwyki zywieniowe... czlowiek zasmieca swoj organizm przez te wszystko trucizny ktore kupujemy w sklepach... wszedzie pelno konserwantowi chemi ;/

Gość hollydolly
wogóle my Polacy mamy takie głupie nawyki i w swoim menu pełno tłustych i kalorycznych potraw... moja mama byla we włoszech tam ciagle jedza owoce i warzywa.. nie smaruja chleba maslem i nie uzywaja tlustych dodatkow... Calkiem cos innego a u nas? ;/ ;/

Gość Justysiaaa
Hejka. Dziś mam 1 dzień głodówki, już kiedyś próbowałam, ale nie dałam rady... Troszke mi burczy w brzuszku, ale musze wytrzymać...

Gość hollydolly
Justysiaaa ja dzisiaj tez pierwszy dzien :) razem razniej... musimy wytrzymac !

Gość Justysiaaa
A jak coś to będziemy sie wspierać... właśnie, zawsze razem raźniej ;) a jak sie czujesz?

Gość hollydolly
ja czuje sie całkiem dobrze :) Jak narazie to nei chce mi sie jesc tylko przechodzac kolo kuchni mam na cos ochote... ciasto itd ale powiedzialam sobie NIE tylko jaaaa i woda... Ja planuje 20 dni minimum wiec jak bym sie zlamala w ciagu pierwszego tygodnia to zalamka... do maja chce zrzucic 24 kg... oby mi sie udalo :(

Gość Justysiaaa
Ja niewiem ile wytrzymam na tej głodówce... Mam nadzieję, że jak najdłużej... mam nadzieje,że jak najszybciej uda mi sie zrzucic chociaz 8kg. powiem ci, że właśnie moja rodzinka zjadła obiad, a mi tak pachniało, ale wypilam tylko wode.. Troche mi w brzuchu burczy, ale daje rade narazie... ;)

Gość hollydolly
ja dzis jeszcze nie pilam ani lyczka wody bo jakos mi sie nie chce a trzeba sie wsluchac w swoj organizm... a ile ogolnie wazysz i ile masz wzrostu?

Gość Justysiaaa
168cm i 68kg a ty?

Gość hollydolly
ja 173 cm i 84 kg :(

Gość Justysiaaa
Damy rade!! Musimy tylko wierzyć w siebie i mieć jakies "wspomagacze" Ja sobie dziś kupiłam spódniczke o 2 rozmiary za mała, żeby niedługo w nią wejsc;)

Gość Justysiaaa
Głodówka polega na tym, by nic nie jeść, tylko pić wodę... w ten sposób można schudnąć

Gość Justysiaaa
Poczytaj sobie wszystkie wypowiedzi i wszystkiego sie dowiesz dokładniej... ;)

Gość hollydolly
ja tez mam takie faajne spodnie w ktore chce wejsc :) musimy dac rade :)

Gość hollydolly
megi090978 a wiec glodówka jak sama nazwa wskazuje jest głodówką :) Odmawiamy sobie jedzenia i przyjmowania czegokolwiek aby oczyscic organizm ze zbednych brudów toksyn i wszystkiego innego... Ja stosuje ja w szczególnosci tego aby pozbyc sie zbednych kilogramow a potem przejsc na jakis typowo zdrowy sposob odzywiania... Wiec tylko ja i wooooda jest wiele rodzajow glodowek... ale ja stosuje głodówke tylko z wodą... czyli nie jem nic kompletnie tylko pije wode mineralna... Po kilku dniach 3-5 organizm przestawia sie na odzywianie endogenne i zywi sie naszymi martwymi komorkami itd czyli pozbywa sie wszytskiego tego co jest nie potrzebne... Co wiaze sie tez ze strata kilogramow... ale po zakonczeniu glodowki nalezy ulozyc sobie odpowiednia diete wychodzaca... tak aby nie zniszczyc efektu no i tez nie przytyc. Wszystko :)

Gość Justysiaaa
Napewno damy rade!! Ja zajmuje się wszystkim, żeby tylko nie myśleć o jedzeniu ;)

Gość hollydolly
ja od rana bylam sama w domku i wytrzymałam mimo tego ze lodowka byla pelna... teraz biore sie za nauke i dzisi juz raczej nie bede wchodzila na forum :) trzymam kcuki za wszystkich :) a wy trzymajcie za mnie :) Do juutra :) ja jutro napisze co i jak okolo godziny 15-16 :)