Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichy Janek

Brak orgazmu u kobiety.

Polecane posty

Gość cichy Janek

Wspolzyje ze swoja kobieta juz ponad 2 lata. Przez ten czas nie miala ani razu orgazmu. Probowalem juz wszystkiego - dotykanie, lizanie, prysznic, zele itp. Coraz mniej sie staram bo mam wrazenie, ze to mi bardziej zalezy niz jej. Podczas masturbacji nigdy tez nie miala orgazmu. Gdy chce zeby dotykala sie sama podczas stosunku robi to moze przez jedna minute i przestaje. Niby sex jej sie mega podoba ale ja przestaje czuc sie jak prawdziwy facet ktory jest w stanie w pelni usatysfakcjonowac swoja partnerke i mam coraz mniejsza ochote na sex. Co robic?

Gość wrzuć na luz_
wydaje mi się, że jej potrzebna jest jakaś terapia, rozmowa z seksuologiem. może ma niższy temperament i nie potrzebuje orgazmu tylko bliskości podczas seksu. nie wiem, pogadaj z nią o tym co czujesz

ile ma lat? Ilu miała facetów przed tobą ? Ona ma blokadę z otworzeniem się Może być spowodowane wychowaniem że dotykanie genitalii jest brudne ,obrzydliwe, nieetyczne czy szkodliwe dla zdrowia.

Gość spokojnie h827134y
czy aby nie fetyszyzujesz problemu orgazmu? Sam seks może być super przyjemny , i to jest TO, a jeśli jest zwieńczony orgazmem to już jest gratis dodatkowy My kobiety, orgazmy miewamy niezbyt często (za to często udajemy), ale za to przyjemność z seksu ...i owszem, miewamy prawie zawsze jeśli kochamy i czujemy się kochane Więc czemu się zniechęcasz, skoro wiesz że dajesz swej kobiecie super przyjemność, chciałbyś ją tego pozbawić? A orgazmy? Albo będą bywać często albo niezbyt często, ale kiedyś samoistnie się pojawią i bynajmniej nie dlatego że ty zrobisz jakieś cudo, tylko dlatego że zadziała biologia. Więc ciesz się seksem i tym że uszczęśliwiasz swoją kobietę, a orgazm to szczegół a nie istota udanego aktu seksualnego. Koniecznie przestań się skupiać na celu jakim jest jej orgazm, a za to cieszcie się we dwoje i przeżywajcie bycie ze sobą, okazuj jej psychiczną bliskość i zainteresowanie nią jako osobą a nie jej ciałem, (a zamiast fizycznych sztuczek ...patrz jej w oczy...osobowo)...może wtedy samo się rozbudzi i zaistnieje wyższy poziom uczuć...i orgazm sam się pojawi bo będą do tego warunki.

Gość cichy Janek
Mamy po 22 lata. Nie miala nikogo przede mna. " Albo będą bywać często albo niezbyt często" - u nas nie bywają wcale. To nie jest tak, ze podczas stosunku mysle tylko - kiedy bedzie miala orgazm, czy dzis nam sie uda. Mysle ze jestem cierpliwy - to juz trwa ponad 2 lata.

dobrze piszesz Problem dla niego jest ten, że on nie jest jebakiem który może ruchać jak prostytutkę tylko ma żonę i chce żeby ona była uszczęśliwiona orgazmem który był wynikiem jego wysiłków, bo gdy minie u niej fascynacja tym to ją przestaną bawić stosunki seksualne w ogóle

22 lata to jest jeszcze czas na naukę Niech sama zacznie się bawić , fantazjując sobie w spokoju bez ciebie Ona musi się nauczyć sama żebyś ty potem mógł robić jej orgazmy.

Gość Ciocia Lusia
Polecam: http://wp.tv/i,WP-Brak-orgazmu-u-kobiet,mid,391085,klip.html?_ticrsn=5&ticaid=69ce4

Gość malagenia
Na pewno powinna poznać swoje ciało i sama dowiedzieć się co najbardziej ją podnieca. A jeżeli to nie pomoże, to możecie spróbować skorzystać z urządzenia LadyLaser, które stymuluje narządy płciowe kobiety, dzięki czemu są one wrażliwsze na dotyk. Dzięki temu łatwiej będzie jej uzyskać orgazm łechtaczkowy. Może to być bardzo pomocne w waszym wypadku.

Gość ciężka sprawa, ale chyba
ona jest aseksualna, albo po prostu nie ma łechtaczki. Coraz więcej tych arabskich śmierdzieli i to sie niestety zdarza.

Statystyki porażają: co trzecia aktywna seksualnie kobieta nie przeżywa orgazmu. Co czwarta nie miała go nigdy. Anorgazmia to choroba, bardzo poważna choroba, dlatego warto o niej głośno mówić, by każda kobieta której doskwiera ta choroba nie czuła się sama i wiedziała że można się z tego wyleczyć! Polecam ten artykuł: http://kobieceprawdy.pl/article_uni/pikanteria/anorgazmia_-_gdy_seks_przestaje_cieszyc.html