Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyska

Mój antyperspirant niszczy ubrania- pomocy!!

Polecane posty

Gość Martyska

witam, mam problem... ostatnio zakupiłam antyperspirant fa (dezodorant) i po upraniu białych bluzek jakie nosilam uzywajac tego antyperspirantu zrobily sie one zólte pod pachami... i niestety nie moge w zaden sposób tego odprac... poszukuje jakiejs rady co z tym poczac???

nie kupuje sie z talkiem antyperspirantow, ja uzywam nivea w kulce przezroczysta - pisze na niej - nie zostawia bialych sladow.

Gość Martyska
aaa i teraz zauwazylam ze nie tylko biale bluzki maja te slady lecz i kolorowe

Gość Martyska
ale te slady sa zólte... a moja kolezanka zawsze uzywa fa i u niej te slady nie pojawiaja sie

to sie raczej nie dopierze, nie jestem pewna ale ta moja sie nie doprala nigdy. od razu do kosza sie nadawala. musisz zmienic antyperspirant, te z talkiem sa do dupy

Gość Martyska
ehhhh... k*rwa a ja kupiłam 2 te antypperspiranty

a wiesz co bo to zalezy tez duzo od twojego potu, kazdy wydziela inny pot, moj brat tez zawsze ma takie problemy ze jego pot w polaczeniu z antyperspirantem to zolte plamy pod pachami i juz mu sie nie dopiera.

Gość duś
nie dopierze się, wiem z autopsji, miałam tak po lady speedstick w sztyfcie

nie wiem co ci poradzic, moze na poczatek zmien antyperspirant, niech ci doradzi babka w sklepie jakis co nie brudzi ubran, o z oriflame ja mialam ostatnio takie w kulce i fajne nie zostawialy bialyuch sladow

ojjj tak nigdy lejdki spit stik czy jak to tam sie pisze niewazne hehehehe to badziewie wlasnie uzywala moja kolezanka ktora mi zniszczyla ta bluzke

Gość Martyska
do tej pory zawsze rexony uzywałam i nigdy takich problemów nie miałam;/

Gość duś
Rexona jest suuuuper polecam.

co do lady spickstick to naorszy badziew chyba, mam bardzo nie miłe doświadczenia z nim związane. Używam teraz nivea [w przezroczystym opadkowaniu] i jestem bardzo zadowolona. Te żółte plamy może uda się usunąć wizirem [dużą ilością]

Gość Martyska
i chyba tak zrobie:) fa juz wyladowalo w koszu razem z tymi bluzkami ktore zniszczylo... polowa szafy mojej ;/

Gość no nie wytrzymam już
lady speed stick w żelu nie brudzi ubran, stsouje kilka lat i nie mam niczego zniszczonego

Gość duś
żel może i nie ale sztyft na pewno. Nie używam żeli bo nie mogę tego uczucia mokrych pach przez jakiś czas a po nich tak jest;/

ja uzywam etiaxilu i jestem zadowolona ! zero potu i koniec z mokrymi pachami :)

czy ten Etiaxil nie podrażnia skóry?..bo ja używam antidralu...ale strasznie podrażnia :O...

Kup super deo firmy reutter to anty z minerału.zero chemi i koloru.kamień ktory sie nawilza i smaruje skórę.starcza na około rok.na mnie super działa.kosztuje około 18zł w aptekach.opłaca sie naprawde.mi na dluzej wystarczyłby jakby mi nie upadł bo sie rozbił jak upadł otwarty. Polecam sprawdzony.

Gość izziee
Polecam Vichy 48h-bardzo skuteczny i nie zostawia śladów-super, uzywam juz ok.2 lata.