Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żaneti .

pierwsza wizyta u ginekologa ?

Polecane posty

Gość Żaneti .

witajcie dziewczyny ! :) przede mną pierwsza wizyta u ginekologa. mam 16 lat i jestem w 5 miesiącu ciąży. Do tej pory ukrywałam to przed rodzicami dlatego tak późno lekarz. Bardzo się boję ... pomocy !

Gość asdasdasdasd
Jak mogłaś? I tu wcale nie chodzi o Ciebie, Twój wiek, czy że bezmyślnie dałaś komuś dupy.. tylko o dziecko. 5 miesiąc? rewelacja. Gratuluję głupoty i egoizmu

Gość huhuhu
a skad wiesz ze to 5 mies??

Gość szczescie daje mi slonko
I co cie sklonilo ze wybierasz sie do gina?

Gość huhuhu
prowokocja

Gość Ewela0556
WOW 16 lat masz dopiero :) dziecko urodzi dziecko :( wiesz przed takimi decyzjami jak współżycie nastolatka powinna się b.długo zastanawiać!! Anie tak odrazu trafić z chłopakiem (dzieckiem)do łóżka podziw że miałaś odwagę to powiedzieć rodzicom :) ale to cie wg nie usprawiedliwia. Ile miała twoja mama lat jak cię urodziła? ---->takie pytanko ;) I czy to był twój pierwszy raz jak zaszłaś w ciąże

kasieńńńka123 ale powiedz sama nie irytuje Cie to troszeczke? Co bys zrobila gdyby Twoja 16letnia corka byla w 5 miesiacu ciazy nic Ci nie mowiac... to jest przykte :(

kasieńńńka123 Mysle podobnie jak Ty ale zlosc tez by byla ze zle ja wychowalam, ja w wieku 16 lat nie myslalam o seksie, no moze myslalam ale nie wyobrazalam sobie ze moglabym to JUZ zrobic. Teraz mam 20 lat. Od roku dopiero wspolzyje i mam nadzieje ze to byl moj pierwszy i ostatni facet !

Gość _kwitnący_lotos
obra dziewczynie sie wpadlo a co powiecie na 16 latke ktora swiadomie zaszla w ciaze?to jest dla mnie nie pojete:/

Dla mnie paranoja jest to ze takie 16latki bezmyslnie ida z kims do lozka i jest dzidzius a inne dziewczyny staraja sie latami maja perspektywy na to i NIC :(

A kto powiedział że świadomie?? Nie które osoby mają tak że przygotowane są na ciążę nawet w tak wczesnym wieku i szybciej dojrzewają płuciowo

Gość _kwitnący_lotos
ale nie pisze o autorce ze ona swiadomie zaszla w ciaze tylko o dziewczynie ktora znam i ktora w wieku 16 lat swiadomie zostala mamusia

A jak dla mnie to troszke dziwne dziewczyna jest w 5 miesiacu ciazy i nic nie powiedziala mamie a jednak 5 miesiac to juz brzuch troche widac czy nie tak ?? nie mam zamiaru usprawiedliwiac ani potepiac autorki topiku powiedzialam swoje zdanie i uciekam pozdrawiam:)

Gość _kwitnący_lotos
nie zawsze w 5 miesiacu juz widac brzuch.moja znajoma w 5 wygladala jak by troche przytyla po prostu wszystko sie jej rozeszlo.Jednak wydaje mi sie ze sam fakt ze dziewczyna beda w ciazy i to w 5 miesiacu nie byla u ginekologa,nie miala badan swiadczy o nieodpowiedzialnosci i tylko utwierdza w tym ze jest na prawde dzieckiem

Gość _kwitnący_lotos
a autorke cos wcieło moze to prowokacja

moze i tak moze prowokacja mi tez nikt nigdy nie kupywal tamponow no dobrze dziewczynki ja juz uciekam milego dnia ! :)