Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinQ

SZUKAM KOLEZANEK KTORE WCIAZ PROBUJA :)

Polecane posty

Czesc dziewczyny / kobitki :) Wiem wiem tych temacikow jest cale mnostwo ale chcialabym miec taki wlasny :) Mam nadzieje ze sie do mnie dolaczycie i bedzie nam razem calkiem fajnie. nie chcialabym sie tu ktocic ani by inni ,,mili" sie wtracali :) Taka domowa atmosferka :) Ktora w najblizszym czasie robi tescik? Mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze i bedziemy sie wymieniac doswiadczeniami a moze nawet zakolezankujemy sie ? Co Wy na to?

to ja sie moze dolacze :) jestem juz na kilku tematach ale jesli mozna to wpadne i tutaj :) ja mam chec juz zatestowac ale nie chce sie rozczarowac @ spoznia mi sie 6 dni mam takie klucie jajnikow i bol w podbrzuszu :)

Zocha120 Witaj :) ale bym chciala zeby i mi sie @ spozniala... teraz mam dostac ok.20.03 mam nadzieje ze tampony nie pojda w ruch :)

:D ja robilam test w dniu spodziewanej @ negatywny ale wczesniej bedec w ciazy ( poronienie ) jak dobrze pamietam to 4 testy wyszly negatywne a dopiero 5 czy 6 bodajze pozytywny i pamietam ze najpier wyszla taka slabiutka kreseczka a na nastepnym juz dwie grube kreseczki wiec jeszcze czekam :) i trzymam za Ciebie kciuki :)

Zocha120 Przepraszam ze zapytam, w ktorym miesiacu poronilas? Jesli nie chcesz nie odpowiadaj - zrozumiem. Kurcze ja sie staram pol roku i chyba ,,zle" to robie :p bo mi nie wychodzi ;/

ja poronilam w 2-3 tygodniu ciazy niektorzy mowia ze 2-3 tydzien ciazy to nie dziecko tylko pecherzyk a ja kochalam to malenstwo :(

Oj to bardzo mi milo kolezanko :) Mam nadzieje ze zostaniemy w kontakcie :)

satinQ-pamietaj nic na sile im bardziej sie chce tym gorzej wychodzi i wtedy juz zaczynamy myslec o najgorszym my o pierwsze malenstwo staralismy sie 1.5 roku

dla mnie 2-3 tyg to juz dzidzi a kochalabym je od momentu gdy zobaczylabym 2 kreseczki :) Mam takiego cudownego faceta ze tak bardzo bym juz mu chciala dac dzidziusia i dam :) wierze w to :)

A to byl wasz pierwszy cykl ?? czy juz ktorys z kolei?? :) bo moj po poronieniu pierwszy

Staram sie pol roku :) ale to jest tak ze rzadko kiedy w dzien owulacji sie kochamy

powiem tak ja kiedys liczylam dni plodne nie plodne robilam praktycznie wszystko i nic sie nie dzialo postanowilismy z M nie myslec o ciazy o dniach plodnych odstawilam folik i wszystko inne czysty spontan i bach udalo sie

Gość _kwitnący_lotos
dziewczyny witajcie ponownie:D od kiedy sie staracie? ja tez mysle o dziecku ale troche sie jeszcze obawiam. widze ze macie 20,21 lat wiec ja sie dolacze rocznikowo 22:D

i duzo czasu minelo od tego jak odstawilas i nie liczylas dni do zajscia w ciaze?

witaj kwitnacy_lotos :) ja staram sie 2.5 roku dwie ciaze zakonczone (poronieniem ) :(

_kwitnący_lotos Witaj :) Ja sie staram pol roku o pierwsze dziecko ? a Ty ?

Gość _kwitnący_lotos
to dosc wczesnie postanowilas zostac mama:) dziewczyny nie macie obaw ze to moze za wczesnie,ze nie podolacie?Jak u was z pieniazkami wasi mezczyzni pracuje?

Gość _kwitnący_lotos
jesli chodzi o mnie jeszcze sie wsumie tak nie staramy narazie stosujemy sie do zasady co ma byc to bedzie. Mieszkamy za granica i juz niedlugo wracamy do Polski zobaczymy jak sie tam srawy potocza

_kwitnacy_lotos-tak moj M pracuje ja sie ucze zaocznie jeszcze i dorabiam mieszkamy jak narazie w wynajmowanej kawalerce duzo rozmawialismy o dziecku o tym czy podolamy temu wszystkiemu jak to bedzie no i doszlismy do wniosku ze damy rade moj M bardzo chce tego dziecka jestesmy po zareczynach niedlugo planujemy slub..

Gość _kwitnący_lotos
a skad dziewczyny jestescie?jesli mozna wiedziec:)

Gość A widzę, że

Gość A widzę, że
Kwitnący Lotos i Zocha to obskakują każde topiki o staraczkach Żałosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z poczatku owszem mialam obawy, ale teraz juz mi przeszlo. Teraz wiem ze jak pojawi sie dzidzi to cale zycie mi sie zmieni o 360 stopni i chce tego. Jestem zareczona, narzeczony pracuje na kopalni, zarabia 3400zl/mc po slubie tesciowa odda nam caly dol w domu prywatnym. Wiec nie jest tak zle :)