Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinQ

SZUKAM KOLEZANEK KTORE WCIAZ PROBUJA :)

Polecane posty

Gość _kwitnący_lotos
hehe to gdzie mnie jeszcze widzialas/les :Pdzisiaj wypowiedzialam sie na 2 topikach.Jakis problem masz:P

Ja jestem z Wodzisławia Śląskiego a niech sobie skacza, ciesz sie ze na Ciebie nie naskoczyly ze sie wytacasz :)

Gość _kwitnący_lotos
irytuja mnie takie osoby sa cwane bo anonimowe i mysla ze im wszystko wolno:P

Ja jestem z Chełma a co do takich a nie innych postow to poprostu zostawiam to bez komentarza :p

Gość _kwitnący_lotos
masz racje lepiej olac pasztety:P swoja droga ciekawe ze wedlug tego kogos 2 topiki to wszystkie na tym forum:P

Gość _kwitnący_lotos
a wiesz ze to dobry pomysl zaraz to zrobie:)

Hii dziewczyny cieszcie sie niedziela a nie przejmujcie takimi tekstami :)

to jest forum dla wszystkich i kazdy moze pisac gdzie chce i na jakim topiku chce nikt nikomu niczego nie zabrania :) _kwitnacy_lotos- to jak zaczynacie w tym cyklu czy jeszcze czekacie ?? :)

I bedziemy wszytskie czarne :) a Ty lotosiku :) skoro juz tu z nami jestes to sie staraj a nie obawy jakies masz... :P zobaczysz dwie kreseczki to nie bedziesz wiedziec czy sie smiac czy plakac z radkosci :)

Gość _kwitnący_lotos
cos sie nie moge zaczernic:/

Wpisz tylko haslo przy wysylaniu postu takie jakie podalas :)

13:56 [zgłoś do usunięcia] satinQ (satinkaa@interia.pl) Z poczatku owszem mialam obawy, ale teraz juz mi przeszlo. Teraz wiem ze jak pojawi sie dzidzi to cale zycie mi sie zmieni o 360 stopni jak sie obróci o 360stopni to wrócisz do punktu wyjścia :D

Wcale ze nie :) bedzie podwojnie spelnione ;) a Ty co myszka83 staraczka?

nie ja nie !! ja mam dziecko ale ktoś pisze ze po urodzeniu dziecka życie zmienia sie o 360 stopni czyli z punktu wyjścia do punktu wyjścia :D zmienia sie o 18o stopni ;)

dziewczyny a wy co myslicie mam zrobic test jutro rano? ja juz sama niewiem :o @ spoznia mi sie 6 dni bola mnie plecy wydaje mi sie ze czesto chodze siku piersi mnie nie dola tylko czasem mam uczucie dretwienia sutki mam jakby bardziej wrazliwe...:o

Ja zawsze chcialam miec chlopczyka Kamilka :) ale miesiac temu moja ,,tesciowa" urodzila chlopczyka i ukradla moj pomysl :/ i tak sobie mysle nad chlopczykiem IGOR DAWID KUBUŚ A co do dziewczynki to nie mam pojecia

_kwitnacy_lotos nie ja bede sie dopiero zastanawiac jak bede wiedziala ze jestem w ciazy i ze wszystko jest w porzadku i jak bedzie blizej porodu

Zocha w sumie 6 dni to juz cos :) zrob no... ale jak ma Ci wyjsc jedna kreseczka i znow smutna bedziesz to moze poczekaj jeszcze troszke

ale życzę wam powodzenia :) ja może kiedyś pomyśle o drugim , może ;)

na pierwszej stronie pisalam jak to ze mna bylo :o i dlatego pisze ze sama juz nie wiem co mam robic tets zrobilam w dniu spoodziewanej @ negatyw :(

Zocha ja jestem z Toba :) zrob jak uwazasz moze poczekaj jeszcze kilka dni wytrzymalas 6 dni to jeszcze troche tez wytrzymasz nie?