Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zalozyc

sklep internetowy?????????

Polecane posty

Gość jak zalozyc
Niestety maz mi nie pozwoli :O bo obecnie u nas jest krucjo z kasa. Ale pojde do urzedu pracy i dowiem sie czy np by mi nie sfinansowali tego :) ciekawe czy mi sie uda. Jesli ktoras z Was korzystala z urzedu przcy zeby rozkrecic wlasny biznes to piszcie kochane co i jak . 🌼

Gość jak zalozyc
podnosze. Moze teraz kos bedzie cos wiedzial o dofinansowaniu z urzdu pracy :)

Gość sklepikarka2
czesć! już zakładałam rano podobny temat, autorko jeśli jeszcze tu zaglądasz to odezwij się co zrobiłaś :)

sklepikarka2, to ja jestem autorka tego topiku :) tylko wtedy bylam na pomaranczowo ;) Otwarlam sklep w polowie maja niestety kase musielismy sami wylozyc i wszystko sma zalatwialam bo Maz pracuje i nie ma czasu. Dzieki Bogu , ze mam Mame bo inaczej bym chyba zwariowala :D Nie zaluje ze zalozylam wlasny bizesik :) w sumie to nawet jestem w szoku bo dobrze mi idzie za ostatni miesiac zarobilam 1467,19zl co jak na pierwszy mies jest nawet ok. Znalazlam w Katowicach tania firme-fabryke od ktorej bezposrednio kupuje ciuszki. Jestem bardzo zadowolona i amm nadzieje ze dalej tez tak bedzie mi dobrze szlo. Byc moze za jakis czas otworze swoj sklep na miescie :) Jak masz jakies pytania to chetnie odpowiem :) Pozdrawiam.

Gość sklepikarka2
jagoda369:) gratulacje! to niezły utarg jak na sam początek:) mam pytanie na które nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi - ile kosztuje założenie takiego sklepu? rejestracja własnej działalnośći itd. dokopałam się do starych informacji na ten temat, sprzed 4 lat, teraz napewno się pozmieniało. i od czego trzeba zacząć? gdzie iść najpierw? mnie interesuje założenie sklepu na allegro. czekam na odpis:)

Dziewczyno , wsztsko masz na 1 str powiedziane. Moja rada , na poczatek zainwestuj w reklame. Ja mam duza rodzine i znajomych ktorzy wiedza o moim sklepie i kazdy mowi o moim skklepie w pracy, po rodzinie itp. Na kafe nie reklamuj bo tutaj sa same wredne kobiety ktore na przekor nic nie kupia i jeszcze Cie zgnoja. Sama sie dziwie ,ze tak mi dobrze idzie na dzien dobry. A w sumie nie ma przy tym takij znowu roboty jak np w sklepie na miescie . No zobaczymy jak mi bedzie dalje szlo

Gość sklepikarka2
jagoda - więc życzę powodzenia:) a ten utarg to mam nadzieje po odliczeniu wszystkich opłat;) no i ja się muszę za to zabrać, lepsze to niż nic, bo pracy i tak nie mam:(

Gość Tomexon
Polecam zlecenie założenia sklepu internetowego firmie ministerstworeklamy.pl kompleksowa i bardzo fajna obsługa, do tego nie drogo i szybko:)