Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Czy taka jest prawda o kobietach?

Polecane posty

Zaznaczam że nie jestem autorem tego tekstu. ''taki eksperyment: pokazywano na ulicy przypadkowym kobietom zdjęcie młodego mężczyzny,przeciętnego wyglądu, pracującego w handlu, zarabiającego 30 tys dolarów rocznie. Kobiety miały ocenić jego atrakcyjność w skali od 1 do 10. Większość kobiet przypisywała mu 2 punkty. Następnie pokazywano zdjęcie tego samego faceta, ale teraz mówiono kobietom że jest on włascicielem firmy zarabiającym 500 tys. dolarów rocznie. Teraz większość kobiet przypisywała mu od 9 do 10 punktów. Tak to jest z wami drogie panie. Oto wasze priorytety przy wyborze faceta: 1) Kasa 2) Wygląd 3) Pewność siebie 4) Przebojowość 5) Powodzenie u innych kobiet Tak panowie, czy teraz już rozumiecie dlaczego agresywni przypakowani dresiarze, przeklinający, plujący, pomiatający kobietami mają takie powodzenie wśród kobiet? Po prostu rozumieją ich psychikę. Czy teraz rozumiecie dlaczego wrażliwi, wartościowi mężczyźni, którzy traktują kobiety z szacunkiem najczęściej kończą jako starzy kawalerowie? Tak panowie, kobiety to prymitywne stworzenia które trzeba odpowiednio traktować, a będą wasze. Wiem to z własnego doświadczenia. ''

Gość ten co poznał ciemność
możliwe ,ze coś w tym jest :) ja nadal wierze ,że są jeszcze te "normalne"

Gość nie jestem kobieta
😭