Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nektarynka J.

do czego ona dąży ?

Polecane posty

Gość Nektarynka J.

2 lata temu zakończyłam znajomość z osobą, która kłamała mnie prosto w oczy. Po roku, normalnie gadałyśmy, ale juz nie byłyśmy przyjaciółkami. Po jakimś czasie pracowała w oriflame, i szukała osoby która by rozpowszechniała te kosmetyki, no i napisała do mnie z pytaniem czy mam jakąś koleżąnkę, która mogłaby też pracować w tej firmie. Popytałam, jedna była chętna. Umówiłam więc je na spotkanie, osoba z która się przyjażniłam powiedziała koleżance mojej co i jak. Zaznaczam, że znalezienie jej osoby, któa chciałaby pracować, zwiększało premię mojej byłej przyjaciółki. Tak czy siak, pomogłam jej, bezinteresownie. Kontakt się urwał. Ja nie mam wielu znajomych, ale od niedawna trafiłam do grupy fajnych ludzi, z którymi cześto gdzieś wychodzimy, jezdzimy po miastach, imprezujemy. W miniony czwartek była domówka, na która mnie nie zaproszono, gdyż moja była przyjaciółka powiedziała że nie chce się ze mną spotykać na imprezach. Spoko, nie jestem mile widziana, ale dlaczego? co jej zrobilam? I teraz trace tą grupę dobrych kolegów i koleżanek gdyż czuję, widzę i domyślam się ze EX BEST FRIEND, chce aby mnie nie zapraszano. Chce być górą. I co ja mam teraz zrobić ? przeciez nie mogę powiedzieć znajomym, żeby jej nie zapraszali. Ja do niej nic nie mam, a ona coś do mnie. Jest wredną i osobą która lubi się mścić, ale za co?

Gość do jasnej cholery/
kłamała mi prosto w oczy !!!!!!!!! MI !!!!!!!!! Ciole jeden !!!!!!!!!!!!!

Gość palcóweczkę zrobię!!!
wiec wyglada na to ze tamci jak jej posluchali sa gowno warci bo nawet jakby co to Wy macie "coś" na pienku a Ci sluchaja jej i robia jak ona chce dzieciniada

Przykra sytuacja. I myślę, że dosyć częsta. Mam wrażenie, że twoja ex-przyjaciółka chce ci pokazać, że to jednak ona ,,jest górą''. A że nie ma lepszych sposobów, zniża się do takich ,,chwytów'' z podstawówki. I dziwię się twoim znajomym, że przystają na coś takiego. A może to, że jej pomogłaś uznała jako osobistą porażkę? Wydaje mi się, że rozmowa z kimś takim nie ma sensu. Na pewno nie daj sobie napluć za kołnierz i pokaż, że nic sobie nie robisz z jej manipulacji.

Postaraj się zmieniać towarzystwo, na takie które nie będzie się bawić w taką dziecinadę( ,,jeśli ją zaprosicie, to ja nie przyjdę'')