Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

vila jeginsy ?? rozmiar?

Polecane posty

hej. dziewczyny orientujecie się może jak wygląda rozmiarówka jeginsów lub leginsów vili? trudno to oceniać po wymiarach bo wiadomo że się rozciągną. kupiłam już raz spodnie wili i xs okazała się s/m. kupiła któraś z was jeginsy z tej firmy? jak to wygląda czy rozmiar xs to rzeczywiście xs i tylko te spodnie miały zawyżoną rozmiarówkę czy inne także?

oczywiście maiło być vili a nie wili. automatyczna poprawka:P

Gość kup skórzane to sie
nie rozciagną, sa super!

Gość hania1234
ja mam te leginsy, rozmiarówka faktycznie ostro zaniżona - kupiłam xs, w rezultacie mam s/m są ewidentnie niedopasowane, w prawdzie nie spadają ale nie są dostatecznie opięte, marszczą się i nieładnie układają się na pośladkach. Nosiłam je zimą do dłuższych swetrow i kozaków i wyglądało ok ale niestety do wiosennych stylizacji już nie przejdą, radzę nie zamawiać w ciemno bez mierzenia.

kup skórzane to sie--> chciałam jesienią w tym rozmiarze nie produkują. a skórzane spodnie tak jak jeginsy muszą być dopasowane inaczej wygląda to fatalnie. hania1234--> dzięki za informacje. szkoda bo bardzo mi się podobają;/ właśnie zależy mi na tym żeby były idealnie opięte. niestety nie mam możliwości zmierzenia w sklepach w których w Krakowie sprzedają ciuchy vili jeszcze nie wpadli na pomysł sprowadzenia jeginsów. nie wiem dlaczego spodnie mają tak zawyżoną rozmiarówkę sukienki, spódnice i bluzki xs są okej a spodnie za duże;/

Gość hania1234
też żałuję bo leginsy są naprawde fajne.. generalnie nie raz wpadły mi w oko spodnie z vili ale nauczona przykrym doświadczeniem nie kuszę się na nie. szkoda bo mają fajne, kobiece fasony i dziwi mnie dlaczego nie dopasują rozmiarówki także do szczuplejszycg kobiet, w końcu rurki, leginsy itp są wg mnie najbardziej rozchwytywane właśnie przez te najszczuplejsze cóż... Z kolei jedwabne kimono w które zaopatrzyła się moja siostra w rozmiarze s prawie rozerwało się w biuście tak było ciasne :O

hania1234-> to chyba jedyna firma której leginsy bardzo mi się podobają. chciałam te: http://www.allegro.pl/item952457997_vila_szare_spodnie_rurki_legginsy_xs.html#gallery dziwie mnie właśnie ta rozbieżność bluzki, swetry, sukienki xs są okej. a na spodniach się przejechałam już raz siedzą w szafie z żalem będę musieć je odsprzedać. z tego co pisałaś wynika ze nie była to jedyna para z zawyżoną rozmiarówką ale pewnie większość tak ma... mają śliczne ciuchy tanie a zarazem dobrej jakości. żałuje że nie ma sklepu firmowego w Krakowie. te w których można dostać ich ciuchy strasznie zawyżają ceny.

Gość hania1234
ojj to zdecydowanie odradzam, faktycznie fajne rureczki ale wygląda na to że bankowo będą zbyt luźne, ja mam takie typowe leginsy - niby skórzane, ciągliwe i "opięte" po same kostki i nie są ok więc myślę że taki fason tym bardziej okaże się za duży :( Może coś innego wpadnie Ci w oko bo bez mierzenia jestem niemal pewna że nie trafisz, pozdrawiam ;)

mam rurki dżinsowe bardzo opięte. jednak chodzenie w tak opiętych dżinsach jest czasem średnio wygodne więc alternatywne jeginsy wydały mi się świętym pomysłem. tylko że większość jest tandetnych lub przekombinowanych a ja chciałam właśnie proste zwykłe. nic szukam dalej:)