Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calehandraaaaa

czy ten pierwszy raz powinien być z kims kogo kocham ?

Polecane posty

Gość calehandraaaaa

mam 17 lat i od 5 miesięcy spotykam się z chłopakiem o 7 lat starszym. Chciałabym w końcu zrobić to z nim (jestem jeszcze dziewicą) bo bardzo mnie pociaga ale nie wiem czy go kocham i czy powinnam

No najlepiej gdyby tak było jak w temacie, ale jeśli czujesz pociąg fizyczny czy zauroczenie, to niekoniecznie musi być big love:)) Wystarczy czuć i chcieć...

współżycie powinno się podejmować wtedy - i z taką osobą, aby ewentualne zajście w ciążę nie było życiową tragedią :) my opinion

Pamietaj ze takie cos jest raz w zyciu. Szkoda gdybys pozniej zalowala decyzji.

Gość aaaale ale?
facet ma 24 lata wiec oczywiscie ze cie pociaga - starszy, zapewne atrakcyjny chlopak zwrocil na ciebie uwage. musi ci imponowac. chcesz to po psortu zrobic czy zrobic z nim? jesli z nim to dlaczego akurat z nim? bo cie pociaga? tylko tyle?

Gość mowie Ci to jako kobieta
tak, a jesli masz jakiekolwiek watpliwosci to znaczy ze to za wczesnie...

Gość calehandraaaaa
chyba chciałabym już to zrobić tak po prostu. Jest bardzo atrakcyjny, dobrze się rozumiemy i uwielbiam spedzać z nim czas. Ale nie wiem czy to na pewno jest to. W przyszłą sobote jedziemy na imprezę do innego miasta i bedziemy nocować. Nie wiem czy to bedzie dobra decyzja. Szczerze to z jednej strony bardzo bym chciała z nim to akurat zrobić ale z drugiej nie wiem czy dobrze zrobie, bo nie jestem pewna swoich uczuć.

Gość calehandraaaaa
zdaje sobie sprawę z tego, że takie "coś" jest tylko raz w życiu, stąd mój dylemat.

jeśli masz dylemat to lepiej się wstrzymaj ;) a poza tym wstrzymując się zobaczysz czy jest z tobą dla ciebie czy dla twojego bardzo młodego ciała ;)

Gość A rodzice Cie puszczą?

Gość calehandraaaaa
tak, maja do mnie zaufanie. poza tym nie szlajam sie po nocach wiec wiedza ze mogą mi pozwolic na taki wyjazd.

- nieznana black dobrze pisze....ma racje - musi byc uczucie i to tak silne ze chcesz byc z nim do konca zycia - skoro tu przyszłaś z tym to znaczy ze masz watpliowsci wiec tego nie rob!!!

Gość calehandraaaaa
no właśnie w tym rzecz, ze ja nie jestem pewna czy to ten. hmmm..tylko czy kiedykolwiek będę mieć taka pewność ? Na rady koleżanek nie mam co liczyć, bo dla nich problem jest śmieszny. Radzą bym się nie zastanawiała. A dla mnie to jednak ma znaczenie.

Gość calehandraaaaa
niestety o takim uczuciu do niego nie mogę powiedzieć. Jestem nim bardzo zauroczona, ale czy to miłość to nie wiem...:(

Gość calehandraaaaa
komuś sie muszę poradzić, a raczej chce. bo koleżanki uważają ze wyolbrzymiam i powinnam z nim się przespać. Ale dla mnie to nie takie proste niestety...

Gość mowie Ci to jako kobieta
poczekaj az bedziesz pewna, a na pewno tak bedzie przy ktoryms mezczyznie:-) to jest powazna decyzja i moze mec powazne konsekwencje, jesli masz watpliwosci, to znaczy, ze jest za wczesnie

dziewictwo jest jak stokrotka na łące, wszyscy ją podziwiają, a pryjdzie krowa i najzwyczajniej w świecie ją zeżre, tyle samo znaczy dziewictwo, talizman świetych nawiedzonych bab....

1 kostka Kasia 2 szklanki cukru 1/3 szklanki wody 3 łyżki kakao 1/2 szklanki mleko w proszku (niegranulowane) opakowanie ryżu Margarynę rozpuścić, dodać wodę i kakao Do przestudzonej masy doadać mleko w proszku i ryż preparowany w blaszkę, korytko i ochłodzić do lodówki wrzucam jeszcze bakalie co podleci, rodzynki, migdały, skórkę z pomarńczy....

u mnie w sklepie są po 100 gram, troche więcej niż połowa opakowania, tak, żeby ani za rzadko ani za gęsto

Gość taterrniczka
ja uważam, że zdecydowanie powinien byc z kims kogo kochasz. Bo pozniej mozesz naprawde zalowac, ze nie poczekalas na ta wlasciwa osobe.