Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlinkaaaa

kilka pytan do mam

Polecane posty

Gość marlinkaaaa

witam. Mam 6-cio miesieczna coreczke ma ona z tylu glowy nad karkiem taki ogien (jest on od urodzenia) i do tego jeszcze troszke wyzej z lewej strony guza takiego ze az wloski sie wytarly w tym miejscu:( Niewiem czy niekrztaltna czaszka to cos normalnego?

Gość big girl
normalne

Gość ja nic nie mialam
a co to za ogien? :) moj synek tez ma taka nieksztaltna czaszke i wedlug mnie bedzie dobrze (widze juz duza poprawe) ale lekarka mnie wyslala na rehabilitacje :/ czekalam na nia (i dalej czekam) 3 miesiace, idziemy za tydzien i zobaczymy co tam powiedza

Gość marlinkaaaa
czerwona plama pod wloskami

Gość big girl
normalne

A co to za ogien? czy chodzi Ci o takie czerwone plamki, badz wieksza plame? Jesli tak to bez obaw, moja 2 letnia coreczka jeszcze ciagle to ma, a druga 2-tygodniowa tez jest tego szczesliwa posiadaczka:D Mieszkam za granica i u nas lekaze zartobliwie mowia, ze to miejsce za ktore bocian dziecko trzymal:D Co do glowki to niewiem, moze rzeczywiscie ksztalt glowki taki ma! Zapytaj pediatry...to najpewniejsze zrodlo odpowiedzi;)

Gość ja nic nie mialam
tak dokladnie, lekarze mowia, ze to od dzioba bociana :) gdzies ostatnio o tym czytalam :D

Gość marlinkaaaa
to nastepe pytanko zeby nie zasmiecac forum nowymi tematami. Znalazlam przepis na kisielek z bobovita soku i maki ziemniaczanej i troszke sie boje jej dac bo najpierw chciaLABYm sie was poradzic czy moge dac w koncu a 6 miesiecy i wypadaloby jej dac cos nowego oprocz zupki mleka i jablka...

Gość marlinkaaaa
no to cale szczescie ze nic powaznego a lekarza to ja nie ufam wole mamy zapytac doswiadczone. Wiele razy sie sparzylam na lekarzach wiec rozumiecie