Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amazonka...

Mąż chcę spróbować stosunku z inną

Polecane posty

Gość amazonka...

Jesteśmy razem od 10 lat. Mąż mnie rozdziewiczył, a ja jego. Poza sobą nie mieliśmy innych partnerów. On stara się urozmaicać nasz sex stopniowo, na co ja wyrażam zgodę. Jego marzeniem jest sex w trójkącie, bo chce poczuć jak to jest w innej dziurze i chce patrzeć jak ja miałabym się pieścić z inną kobietą'. On chce to zrobić w trójkącie, gdyż nie chce się kochać z inną bez mojej wiedzy. Nie wiem, co o tym myśleć. Ja nie mam chęci spróbować z innym, bo on w zupełności mi wystarcza. Choć ja staram się spełniać inne jego zachcianki, on ciągle namawia mnie na to. Osobiście traktuje to jako zdradę z inną. Chciałabym poznać inne opinie.

Gość nie wazny nick
o ....to witam w klubie, az pokazałem ten topik zonie bo myslalem ze to ona napisala... Ja chyba nie mam az takiego cisnienia na sprobowanie jak to jest w innej dziurze, nie powiem, ciekawość jest.....owszem trojkacik to taka "kontrolowna" zdrada,...sam o tym myslalem, ale to wynikało raczej z fantazji erotycznych niz checi zdrady... ..sam nic nowego do topiku nie włoże ale chetnie poczytam jak to sie dalej rozwinie

Gość dfcghjklkjhgf
postaw mu warunek ze w takim razie ty chcesz sprobowac z innym... wiesz tak po prawdzie, dziura to dziura ale to co wklada sie do niej to calkowicie inna sprawa. ty wiecej tracisz nie majac porownania niz on

Gość amazonka...
zadałam mu te pytanie. wyraził zgode

Gość amazonka...
w tym właśnie problem że ja nie mam potrzeby bycia z innym

Gość nie wazny nick
to moze ...spróbujce anala...;) skoro chce innej dziury hi hi hi

Gość amazonka...
na to długo mnie namawiał. w końcu uległam i wyraziłam zgode. wole to niż trójkąt. mimo to on twierdzi że i tak bedzie mnie namawiał na trójkąt

Gość nie wazny nick
podszył sie ktos czy rzeczywiscie na seks z inna parą sie zgodziłas?

Gość amazonka...
nie chce próbować innego. ten mnie zadowala. jestem też zdania że gdybym rzeczywiście spróbowała inngo który bardziej by mnie zadowolił mogło by z czasem dochodzić do zdrad

Gość amazonka...
nie

Gość fwifaldi
może twoj maz chce bys go zdradzala? niektorych facetow mocno to podnieca.

Gość amazonka...
Szczerze w to wątpię. według mnie zżera go ciekawość typu 'jak to jest z inną'

Gość SKALAR@
coś Ci powiem autorko, może jestem staroświecki, ale nie wyobrażam sobie jak to wygladać? jestem ze swoją kobietą już bardzo długo, seks we dwójkę jest wspaniały i nie potrzebujemy do tego innych partnerów, ja kocham tylko swoją kobietę i tylko z nią sie chce kochać, a nie wkładać w iina dziurą. zastanów sie nad swoim facetem, pewnie jak sie nie zgodzisz to cie zdradzi

Gość SKALAR@
mnie nie zżera ciekawosc jak to jest z iina, bo mi moja kobiet mi wystarcza w 100%

Gość amazonka...
nie zgadzam sie na to od dłuższego czasu. gdyby chciał mnie zdradzić to dawno by to zrobił, a nie namawiał mnie na to

Gość SKALAR@
no ok, ale po pewnym czasie jak sie nie zgodzisz to przestanie cie namawiac i poszuka takiej rozrywki, jestem facetem i wiem cos o tym, obracam sie w towarzystwie facetów

Gość SKALAR@
widocznie facet sie toba znudzil i chce sprobowac z kims innym, my rowniez jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami seksualnymi

Gość amazonka...
właśnie dlatego pytam o opinie

Gość amazonka...
a jaki macie staż? bo my 10 lat

Gość SKALAR@
ze sobą jesteśmy 15 lat, a małżenstwem 11

Gość SKALAR@
powiem ci tak, bardzo kocham swoją zone i nie wyobrazam sobie by z kims innym sie kochac, wprowadzac jakis trójkat, dla mnie to zdrada

Gość SKALAR@
a raczej przyzwalanie na nią.

Gość SKALAR@
i jeszcze jedno, pisalas cos o analu, ja tez chcialem sprobowac, pytałem sie żony, ona nie chciała, uszanowałem, wiecej do tego nie wracałem

Gość zakupoholiczka-75
skalar, tylko ze świeca szukac takiego faceta- jesteś wzorem prawdziwego mężczyzny, twoja żona ma z Toba dobrze, zazdroszcze, amazonko - według mnie to dupek, skoro raz powiedziałas nie a On ciagle nalega, innej dziury mu sie zachciało, co za kretyn!!!!!!!!!!

Gość SKALAR@
mysliciel, nie twierdze ze nie, każdy preferuje coś innego, ale uczucia drugiej osoby trzeba szanowac

Gość SKALAR@
Generalnie to masz rację... ale nie mogę odważyć się na wyznanie żonie, że tak naprawdę jestem gejem.

Gość buuuuahahahahahahaha
Brawo Skalar !!!! To było dobre :-)

Jesuuu kobieto daj facetowi spróbować innej cipki i sama też sobie pociągnij obcego....to was uzdrowi albo zabije...ryzyko jest zawsze wpisane w ten zawód.

Gość dziwic sie ze swiat na psy
schodzi... a pieprzcie sie wszyscy ze wszystkimi, albo pomoze albo nie :D