Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone słoneczko123

Skąpstwo u faceta, nie wytrzymam dłużej

Polecane posty

:( znamy się parę miesięcy i jego skąpstwo doprowadza mnie do szewskiej pasji. Mamy ponad 30 lat. Ja, w miarę dobrze zarabiam, on też. Ja na sobie nie oszczędzam. Aż nadto na ceny np. serków nie zwracam uwagę, i kupuję taki jaki mi odpowiada, kupuję oryginalną colę etc. A mój facet? Cola z Lidla lub Tesco, za 2 zł, piwo za 2 zł, najtańsze jakie może być, buty za 25 zł, max. za 100 zl, spodnie max za 50 zl, zero kosmetyków. Rachunki oczywiście płacimy na pół ale więszkość ja daję i tak więcej, bo głupio mi się upominać. Stołuje się u mnie, tzn. 2-3 razy w tygodniu. Na dzień kobiet - jeden kwiatek i czekoladki. Przeraża mnie to :(:(:( Ja już mu kupiłam dwa razy prezenty, bo lubię komuś sprawiać radość, a on nawet za kawę w kawiarni nie zapłaci. Zapłacił tylko na pierwszych 2 randkach.

Gość ladaco
materialistka

Gość porra diva
spodnie 100 zł to mało ? chyba masz nasrane we łbie i jeszcze wyolbrzymiasz

ma jedną parę spodni :)

kiedyś jak się wysrałam i zabrakło papieru toaletowego, to on wyszedł z domu i zamiast kupić papier w kiosku wyciągnął starą gazetę z kosza na śmieci i mi przyniósł do łazienki

Gość vcxvcxvcxvcx
Nie chcę cię straszyć, ale on się już nie zmieni.vxc Oczywiście nie chodzi o to, aby być przesadnie rozrzutnym, nawet wskazane jest oszczędzanie, ale bez przesady. Ja znam takiego człowieka (ma ok 70 lat), myje opakowania po jogurtach, mleku (!) itd bo "wszystko mu się przyda". Sąsiedzi znoszą do niego wszelkie śmieci, bo pozbędą się ich bez żadnych kosztów a on wszystko weźmie. To jest naprawdę straszne, człowiek jest po prostu śmieciarzem.

Gość Gorąca__Czekolada
porro diva naucz się czytać ze zrozumieniem, a potem się wypowiadaj :o Autorko - współczuje takiego typa :o

W tym związku, to ja czuję się facetem. Mam mieszkanie, a on ciągle z rodzicami :( bo po co ma sam czynsz płacić.

Gość po co z nim jestes
? wiej od niego. szczescia u jego boku nie zaznasz. nie marnuj czasu

Gość iloveloveee
jezuuu co za typ.... uciekaj od niego bo kiedys wyliczy ci kazdego zjedzonego ziemniaka i jeszcze to mieszkanie z rodzicami..podejrzewam ze on nigdy sie nie usamodzielni a nawet jak jakims cudem pojdzie na swoje to bedzie uczepiony rodziców ile jestescie razem????????

Gość po co z nim jestes
na swoje? uczepi sie autoki, bo ma wlasne mieszkanie i ciezko bedzie go wytepic

Gość po co z nim jestes
autroko - gdzie go poznalas? zawsze mnie zastanawia sskad sie takie typy biora

Mamy po 30 lat. Poznałam go na czacie :( Krótko jesteśmy, bo raptem parę miesięcy.

Mówi, że jestem rozrzutna, bo kupiłam sobie teraz spodnie, spódnicę, jakieś tam bluzki, parę książek. Powiedział, że gospodyni nie będzie za dobra ze mnie. Zarabiam sama na siebie, sama się utrzymuję, więc o co chodzi? :(

Gość po co z nim jestes
no tak myslalam. tez mialam kiedys faceta z internetu - tez skapiec. ciekawe dlaczego nie mogl znalezc sobie dziewczyny w realu, bo poprzednia tez znal z internetu

Gość upik upik

Gość yxy

Tacy skąpi faceci nigdy nie znajdą dziewczyny na stałe..