Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za kraj!!!!

jestem bezrobotna, a Ci ktorzy maja znajomosci nie!!! a niech to!!!!

Polecane posty

Gość hdfhf
moze nam zdradzisz? ;)

Gość xyzxyz
niu hiu- jakiż to plan,jeśli możemy wiedzieć?

Gość co za kraj!!!!
wiem - mojej koelzance w poprzedniej rpacy nie rpzedluzono umowy bo wyszla za maz i pewnie zaraz zajdzie w ciaze! i to kobieta - szef tak zrobila! jakby 40 latka nie mogla zajsc w ciaze

Gość hdfhf
u mnie tez podejrzewam ze bym to jeden z powodow ;) bo ta znajoma szefa ktora jest na moim miejscu miala juz dziecko (co nie gwarantuje ze nie bedzie miala nastepnego ale pracodawcy sa jacys ogranbiczeni :O)

Gość xyzxyz
kobieta kobiecie to zrobiła? tym bardziej żenująca sytuacja, tak jakby marzeniem każdej kobiety było zajście w ciążę po wypowiedzeniu sakramentalnego TAK

Gość co za kraj!!!!
dokladnie!! ja po slubie jeszcze nie chce miec dziecka, conajmniej rok, dwa chce zaczekac...ale kobieta kobiete powinna zrozumiec rpzeciez

Gość hdfhf
ale taka jest mentalnosc i nic tego nie zmieni

Gość hdfhf
kobiety jak przyjdzie co do czego sa bardziej okrutne niz faceci - slyszalyscie o tej dziewczynie co ostatnio ja zwolnili za ciaze? w mediach o tym mowili i byla w DDTVN

Gość xyzxyz
to jest smuuutna polska rzeczywistość:(

Gość niu hiu
no kobiety to sa duzo gorsze niz faceci! mi wstyd jako kobiecie czasem, mojakierowniczka wlasnie to bylo zazdrosne suczysko ktore sie obawialo o swoj stolek, ze jej moge zajac no i nie lubila mnie, niewazne ze bylam naprawde dobrym, sumiennym pracownikiem! no planu to zdradzic nie moge, same rozumiecie :P chodzi jedynie o to ze mniej wiecej wiem jaka jest sytuacja w firmach w ktorych bym chciala praciwac, jest szansa na rekrutacje w ciagu kilku miesiecy, wiec zamierzam zapoznac sie z pewnymi osobami, dac im sie poznac jako osoba chetna do rpacy tam itp, no ale jak to juz szczegolow zdradzac nie moge :P

Gość co za kraj!!!!
i taka, ze bez znajomosci jest ciezko...o coz praca nawet jakas by byla ale bez umowy i za mniej niz najnizsza krajowa

Gość niu hiu
aha, to doradzila mi kolezanka ktora pracuje juz ladnych kilka lat w branzy, mowila ze tak sie robi, to jest sposob na prace

Gość hdfhf
ciekawy plan ale jakos malo realny do spelnienia dla mnie - no bo jak zapoznac obce osoby w krotkim czasie i jeszcze dac sie poznac od najlepszej strony? hmmm ale powodzenia

Gość xyzxyz
plan dobry,czytałam o tym niedawno,to tzw.tworzenie siatki kontaktów,prawda? ale sama nie mam pojęcia jak tego dokonać:/

Gość co za kraj!!!!
dodam jeszcze ze jedna z ofert pracy jako niania byla taka - 800 zl miesiecznie...poszlabym od razu, ale 2 dzieci - ok, ale po 9 godzoin dziennie od 14 do 23 5 dni w tygodniu +gotowanie+sprzatnie+odbieranie z przedszkoda i to bez umowy

Gość hdfhf
jakos tego nie widze - zalozny ze chce pracowac w formie X , wchodze na strone poznane nazwiska pracownikow / szefow itp. i jak mam do nich dotrzec? :D napisac na NK? :P zbyt idealistyczny ten plan jak dla mnie

Gość co za kraj!!!!
dla mnie tez to troche dziwne, jak mam szefa poznac niby? chodzic tam gdzie on na bankiety i do teatru czy co? sledzic go, wynajac detektywa i dowiedziec sie co robi?:D

Gość xyzxyz
hdfhf-najlepiej jak byś znalazła kogoś kto zna tych pracowników i tak do nich dotrzeć,ale wg mnie trudna sprawa

Gość hdfhf
:D to mozna w kryminale skonczyc kariere swoja :D

Gość xyzxyz
tak czy inaczej wyjdzie się na desperata:D

Gość hdfhf
nie no tak ale to malo realne - miec kogos znajomego w danej firmie to mienia postac rzeczy ale my wlasnie piszemy ze znajomosci brak nawet wsrod takich 'pionkow' jak szeregowi pracownicy

Gość hdfhf
nie desperata tylko osobę silnie zmotywowana do pracy :classic_cool: a to juz ogromny plus ;)

Gość niu hiu
oo, siatka kontaktow- musze o tym poczytac w necie :P wiesz, co specyfika branzy i ja wiem po prostu gdzie te osoby dopasc w ich pracy, nie musze sie przebijac przez sekretarki itp

Gość niu hiu
dokladnie, silnie zmotywowana do pracy :classic_cool: z tym sledzeniem to tez niezla mysl, w koncu jako bezrobotna mam mnostwo czasu :classic_cool:

Gość xyzxyz
mam na myśli,żeby mieć wśród znajomych kogoś kto ewentualnie zna kogoś pracującego w tej firmie,generalnie znajomi znajomych:p

Gość hdfhf
rozumiemy :D ale ja np nie mam :O jestem obca w tym miescie bo ani z niego nie pochodze ani tu nie studiowalam :O choojnia

Gość co za kraj!!!!
ja nie jestem obca w miescie ale miezkam w malym miasteczku...w wiekszym miescie bym cos na pewno znalazla ale co mam dojezdzac codziennie 60-80 km w jedna strone ?

Gość hdfhf
to w malym miasteczku mam samych znajomych :P

Gość hdfhf
*masz nie mysle co pisze - bezrobocie oglupia:(

Gość xyzxyz
potwierdzam: choojnia z grzybnią:p