Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I Love New York

prosze o pomoc dziewczyny w napisaniu smsa do chlopaka

Polecane posty

czesc podoba mi sie chlopak ktorego nie znam ale dzisiaj po pjaku glupia msialam do niego zadzwonic i popaplalam glupoty nawet nie wiem co i teraz chcialabym napisac smsa z pytaniem czy moge do niego zadzwonic oczywiscie chcialbym go przeprosic w tym smsie ze go przeporaszam ze tak wczesnie dzwonilam i z pytaniem czy moge to zrobic jeszcze raz oraz z propozycja spotkania ale nic mi do glowy nie ppzychodzi pomozcie:)))

Gość fsfsfs
czesc zrobie ci głębokie gardło z połykiem umow sie ze mna

zaznaczam ze jestem laikiem bo nigdy nie podrywalam tylko bylam podrywansa i nie wiem czy mi wypada, czy nie wyjde na jakąs desperatke

Gość fsfsfs
czesc zrobie ci głębokie gardło z połykiem umow sie ze mna wyslij mu sms o tej tresci ,na pewno bedzie chetny

Gość :):):):):):):):):):):):):)
napisz, czesc, przepraszam ze gadałam od rzeczy ale tak na mnie działasz, czy mogę do ciebie zadzwonic? chciałabym porozmawiać o naszym spotkaniu;)

Gość ech gimbezmozgi
napisz mu smsa krotkiego ze go przepraszasz za swoje wczesniejsze zachowanie bo bylas pijania i nie mialam swiadomosci co robisz. Jak ci odpisze cos milego to po prostu zadzwon,nie pytaj o pozwolenie. a jak nie odpisze to sie nie narzucaj

Gość ech gimbezmozgi
nie

Gość Bixxy
O matko! Wez nie przepraszaj ani nic. Chyba go nie obrazilas, nie? Jak zaczniesz teraz przepraszac to wyjdziesz na jakas zakochana desperatke. Nie mozesz po prostu zignorowac fakt, ze wczesniej dzwonilas z glupotami i jak gdyby nigdy niec napisac: Czesc. jak tam? Masz ochote wyskoczyc na drinka w przyszlym tygodniu?

a moze takie cos ..... czesc bardzo cie przepraszam za tel nad ranem, mam jedno pytanie do ciebie wiec jezeli nie masz nic przeciwko to zadzwonie, czekam na odp pzdr