Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cc:)

Czy ktoś tu rodził w Gdańsku na Klinicznej

Polecane posty

Pilne !!!

Gość tak ja rodzilam
i absolutnie NIE polecam!!!!!! polozne- zalosne, a lekarze maja wszystko w dupie!!!!

kuzynka rodziła we wrześniu, była zadowolona. ja rodziłam w Wojewódzkim i tez byłam zadowolona.

potrzebuje szpital z dobrym oddziałem kardiochirurgicznym..... To chyba tylko Kliniczna...

ja miałam cc na klinicznej i polecam, porodówka super a położne rewelacyjne ( i żeby nie było nikomu nic nie zapłaciłam) natomiast patologia ciąży i położnictwo pozostawiają wiele do życzenia...

Gość tak ja rodzilam
ja wlasnie bylam na patologii ....moze dlatego tak uogulniam troche, ale dla mnie ten szpital to dno co przezylam tam przez polozne, lekarzy i dolaczajac nawet do tego ksiedza :/

Gość ja tez tak slyszalam
wiele z moich znajomych rodzilo na klinicznej i kazda mowila to samo, że porodowka i opieka przy porodzie super, ale po maja ciebie i twoje dziecko gleboko gdzies trzeba radzic sobie samemu. pozatym szpital bardzo nastawiony na cesarskie ciecia. ja rodzilam na zaspie i bylam bardzo zadowolona zarowno z opieki przy porodzie jak i po nim.

Gość bershkaa

Gość bershkaa
JESTEM BAAAAAAARDZO ZADOWOLONA Z LINICZNEJ A JESLI CHODZI O SPECJALISTYCZNY SZPITAL DLA NOWORODKOW TO TYLKO TAM

Gość bershkaa
co ty gadasz jakie nastawienie na cc? wlasnie tam chca zeby kobiety rodzily sn tylko maja jedna zasade ktora ktos moze uznac za wade,ze standartem jest nacinanie krocza

Gość dusiiiik
spedzilam 2 miesiące na patologi opieka rewelacyjna jak z szacunkiem odzywasz do pielegniarek zrobią wszytko i i nie sa za cesarkami naturalny poród Profesorowie po zagranicznych Szkołach praktykach poród osobna sala toaleta komfort w100 procentach jestem znów w ciazy i nigdzie indziej nie chce rodzic a zaspa to wykonczalnia brud smród polozna klepnie cie w tylek i powie nie obijaj się chcialas cierp wiec zdziwiłam się pozytywna opinia wydana na temat zaspy

Ja miałam nie przyjemność być na patologi na klinicznej i bardzo źle to wspominam:( o porodówce nic nie słyszałam. O zaspie słyszałam że najlepiej tam dzieci rodzić.