Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

jutro do szkoły [beksa]

Polecane posty

Mintaja - zgadlas wczesniej juz :) Ale wiecej nie powiem! :p Małolaty! :classic_cool:

haha, odrazu skojarzylo mi sie ze slynnym "whos your daddy"

Pomimo ze na ogol nie slucham takiej muzyki to Benny Bennasi zawsze jest goraco witany, prodigy jeszcze lubie i kawalek ktory uslyszalem na paru imprezach - He's a pirate. A tak to rock, a mianowicie Indie rock. Wy czego dziewczyny sluchacie?

uuu to ja jestem całkowicie z innej bajki :( ja lubię właśnie takie stare, ale jare :)

Gość lady musicca
co na imprezie he's a pirate? ale to remix..pewnie:) teraz eramsmusa..w duecie..piękna piosenka..;)

Mintaja - napisalem przeciez ze rocku slucham :) ACDC, Canned Heat, Iggy Pop, INXS, Guns and Roses, John Lennon, Kinks (you really got me), Pixies, Rolling Stones, Aerosmith, The clash itd.

stare, ale jare i tylko te wybrane :P a co do tego w linku- no to może być :) grasz na tej gitarzynie? :P

Nie wiem czy to mozna nazwac gra, ale dobrze sie przy tym bawie:) Do tego dochodzi lucznictwo no i sporo czasu spedzalem na lyzwach, ale zamkneli. Bydlaki.

no no ile zainteresowań:) ale na tych łyżwach to na figurówkach zasuwasz?

Gość Paniiii
to co wy jeszcze tutaj robicie??? Spac!!!

Myslalem nad lyzwami figurowymi, ale troche sie przyzwyczailem do hokejowych. I znalazlem takie leciutkie polaczenie bardziej w strone hokejowych jednak. Tym bardziej ze skupiam sie na stronie artystycznej (piruety itp) ale bardziej na predkosci :p Zainteresowan mam wiecej ale nie mam na nie czasu :(

o mój Boże, to tylko ja jestem takim tępakiem, że nie mogę sobie zainteresowania znaleźć! przegrałam życie :classic_cool:

jeszcze nie trafilas na to co CIe interesuje :) Moze siegnij do dawnych lat i cos poszukaj...moze przebierzesz sie za cos...diabelka jakiegos i ludzi postraszysz (Tak, niepotrzebnie mowilas. Teraz Ci z tym spokoju nie dam) :p

tak tak to z tym diabełkiem pozostawiło pewien uraz w mej psychice a jeszcze Ty mi o tym przypominasz!:P ja niestety muszę się zwijać. Musze się doprowadzić do jakiegoś konkretnego stanu, abym mogła sie jutro pokazać w szkole ;) także, papa , JP na 30%, bo trochę się boję🖐️ i kolorowych snów oczywiście:classic_cool: