Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość januszK

Czy jak kobieta nie uprawia długo seksu to z jego braku jest rozdrażniona???

Polecane posty

ostro napalona- widac ze dawno takiego nie spotkalas... Podobienstwa sie przyciagaja wiec jesli sama tego nie dajesz to co wymagasz?

Marianie, a czy Tobie sie wydaje, ze urwalam sie z choinki? i nie wiem co to znaczy nauczyc wlasnego faceta co ma robic aby bylo mi dobrze? :-o :classic_cool:

Marianie, a czy Tobie sie wydaje, ze urwalam sie z choinki? i nie wiem co to znaczy nauczyc wlasnego faceta co ma robic aby bylo mi dobrze? :-o :classic_cool: Chociaz niektore kobiety podobno tego nie potrafia:-o wiec jak chca byc szczesliwe w lozku? :-o

Marianie, a czy Tobie sie wydaje, ze urwalam sie z choinki? i nie wiem co to znaczy nauczyc wlasnego faceta co ma robic aby bylo mi dobrze? :-o :classic_cool: Chociaz niektore kobiety podobno tego nie potrafia:-o wiec jak chca byc szczesliwe w lozku? :-o

Gość ostro napalona
Nie spotkałam, to prawda. Czy to, żeby mężczyzna mnie kochał to tak wysokie wymaganie? Ja też nie jestem idealna, mam swoje wady, ale przeciez każdy je ma

Marianie, a skad wiesz ze jest szczesliwa? Tak Ci powiedziala? :-o

Gość ostro napalona
może wykrzyczała ;P

Wiem bo czuje :) Myslicie ze po was nie widac kiedy wam dobrze? Jesli ktos zna te pare strategicznych punktow, wie kiedy kobieta nie udaje... :)

no i wlasnie te zakochane nawet nie zdaja sobie sprawy z tego klamstwa ;)

No tak Marianie, pewnie Ci doswiadczeni panowie, ktorzy wiedza jak zajac sie kobieta potrafia to rozroznic, chociaz kto wie... Ale przypuszczam, ze raczej macie z tym problem :classic_cool: Osobiscie wolalabym byc w posiadaniu takiego pana, ktory wiedzial by co ma robic ab ym nie musiala udawac :-o totalna porazka :-o

Gość to dziwne wiem
A zdarzyło Ci się udawać? Ja nigdy nie musiałam i myśle, ze nie zrobilabym tego, to nie w porządku

Nie, wlasnie nie zdazylo mi sie ale mam kolezanke, ktora jest ze swoim facetam 3 lata i wciaz udaje :-owiem, ze cierpi a on zyje w nieswiadomosci :-o nie wiem tego z wlasnego doswiadczenia , na szczescie, ale wiem ze to nie jest zdrowe i normalne:-o

Gość nnnoo
po co sie udaje?

kobiety udaja zazwyczaj wtedy kiedy facet nie potrafi zaspokoic ich seksualnie i nie spelnia jej oczekiwac.Wtedy takowa kobieta zaczyna udawac aby nie zranic jego meskosci :-o Czyli krzyczy podczas stosunku, udaje orgazmy, zachowuje sie tak jakby bylo jej dobrze, choc nie jest :-o To strasznie.

Gość to dziwne wiem
Ale przecież to nie rozwiąże problemu, facet pewnie nic nie zauważył

Gość nnnoo
e to ja sie na tym nie znam

nie rozwiazuje, bo on jest oszukiwany i zyje w nieswiadomosci, ze jest w posiadaniu kobiety , ktrej nie potrafi zaspokoic seksualnie, a ona cierpi tym bardziej, bo nie dosc ,ze klamie to jeszcze na dodatek nie jest jej dobrze z nim w lozku.Nie rozumiem tylko po co dalej to ciagnie? :-o

Gość juz chyba nie ma nic
kobiety udaja bo wiedza ze sa zimne i nawet najwiekszy kozak nic nie wskora....ale wola powiedziec ze to kochanek chujowy...... zal und zenada.kobiety

też sądzę że udawanie orgazmu jest nie normalne. :-O taki powinien się doszkolić a dopiero potem iść do łóżka, nie wiem jak kobiety mogą same siebie oszukiwać

Gość to dziwne wiem
Boi się o tym głośno powiedzieć? To wcale nie musi oznaczac, ze problem lezy po stronie faceta, moze z nią cos nie w porządku?

Gość a jak sie ma niby doszkolic
:o :D to jej blad, glupia jest, powiedzialaby mu, to jak mu zalezy to by sie bardziej staral, probowal inaczej, a ona by go naprowadzala a tak to jest droga do nikad

Tu chodzi o to, ze trafiaja na siebie nieodpowiednie osoby :-o Nie chodzi o szkolenie faceta:-o Kazda kobieta ma inne, wlasne zasady i potrzeby w lozku.Nie wszystkie sa takie same.Mysle, ze taki oszukiwany facet moglby spokojnie znalezsc sobie kobiete, ktora zaspokoil by w 100% Nie wyobrazam sobie oszukiwac wlasnego faceta w lozku, przeciez to jakas paronoja :-o

Gość juz chyba nie ma nic
tak grill....i dlatego jestes sama od 7 miesiecy??? :D

Z drugiej strony facet też często szczerze nie umie powiedzieć, czego by chciał. A kobieta to co, wróżka jakaś? :O

Gość nnnoo
dobrze Grilka prawisz

Wydaje mi sie, ze to nie jest wylacznie wina facetow, wina rowniez lezy po stronie kobiet.Bo skoro potrafi udawac to moglaby go czegos nauczyc, albo przynajmniej poinformowac laskawie czego potrzebuje.Duzy penis nie koniecznie oznacza to, ze facet jest dobry w luzku, a maly ze beznadziejny ;) Tak mi sie przynajmniej wydaje ;) Jest nawet takie powiedzonko : ,,Maly ale wariat,, :classic_cool: wiec skads to sie musialo wkoncu wziac, a na pewno nie wymyslil tego facet :)