Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość januszK

Czy jak kobieta nie uprawia długo seksu to z jego braku jest rozdrażniona???

Polecane posty

Gość juz chyba nie ma nic
wilgotny marian mial racje......sa tekie punkty strategiczne po ktorych wiesz ze nie udaje..... tak sama sa jakies schematy dla wszystkich kobiet......ale pozniej trzeba siegnac glebiej,zaczerpnac pelna dlonia........ zasada numero uno: kobieta musi w pelni poznac swoje cialo i pozniej sie totalnie wyluzowac...... i to po 2 primo :P:P

zupcia......facetowi duzo w lozku nie trzeba...... facet do kobiety w tych sferach to tak jak mlockarnia do ferrari :D no chyba ze ma extra wymagania bi,scat(tfu!) piss....tez tfu!!! :P:P

powiedziec Ci dlaczego jestem sama? Po 1, jestem po hardcorowym zwiazku, ktory zrobil mi z glowy sieczke :-o Po 2, nie bede szukala faceta zaczynajac znajomosci od konca czyli lazic do lozka z kazdym napotkanym na swojej drodze facecie, aby sprawdzic jego rozmiar oraz jakosc tego co potrafi mi dac w lozku:-o Po 3, postanowilam zajac sie teraz soba, a nie szukaniem wrazen :) Chociaz nie ukrywam, ze czasem mi smutno tak samej :-o

grill....a co to jest hardcore????

Dobra ide spac , jutro musze wstac o 7 do pracy, a tak mi sie nie chce, ze cholera:-o Dziekuje za rozmowe, dobranoc, dowidzenia,czesc 🖐️ nnnoo, zupa 🖐️ 👄dobranoc ;)

100.....na zdrowie!!

laski sie chwala tym tzw hardcorem a jak zapytasz co to jest to nie wiedza :(

Gość baby przewaznie
piertola 3po3, a jak przychodzi co do czego to maja tylko wymagania ale z siebie niewiele dac potrafia:o

dcfvgbhj no nie wiesz, ze jak kobieta w nocy nie jeczy to w dzien warczy? zajebieste i prawdziwe :D w 100% mnie opisuje :P A wiele razy się zastanawiałam czemu jestem taka wkurwiona, dopiero potem sobie uświadamiałam, że to np tydzień bez seksu a nie wieczny PMS :O