Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dropson123

Nudności, brak apetytu - ciąża?

Polecane posty

Gość dropson123

Witam Kochanie Panie, mam ostatnio bardzo niepokojące dolegliwości. Otóż w ostatnim miesiącu spóźnił mi się okres o 3 tygodnie, a przed jego pojawieniem miała bardzo niepokojące dolegliwości jak obolałe piersi, bóle brzucha, czy podwyższona temperatura. Przyczyną spóźnionego okresubyło najprwadopodobniej stres i znacza utrata wagi. Jadnek gdy pojawił się okres, wszystkie objawy minęły a krwawienie wyglądało normalnie bez podejrzeń. Jednak teraz - 2 tygodnie po okresie mam bardoz dziwne objawy. Tracę apetyt, jestem bardzo znudzona, nic mi sięnie chce i wyglądam bardzo blado. Dodam, że są to moje jedyne obajwy, które występują. Niestety, ale do lekarza mogę sięudać dopiero w czwartek. prosze razem o jakieś sugestie co mi może być. Czy to ciąża, czy może jakaś choroba? Pozdrawiam

Gość dropson123
Zapomniałam dodatć, że robił test ciążowy z porannego moczu i wyszedł negatywny

Gość dropson123
To czym moga być spowodowane takie nudności, duchota i wielka nie cheć do wszystkiego? Czy Wy, drogie Panie, też miewacie takie stany?

Gość mala a
ja mam dokladnie tak samo juz od okolo 2 miesiecy, schudlam bo nic nie moge przelknac :/ probowalam ziolka i syropy na apetyt nic nie pomagaja a do tego ciagle jest mi niedobrze:( ciaza wykluczona