Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xBlankax1

jak długo może trwać złamane serce?

Polecane posty

Witam. już prawie rok czasu nie jestem ze swoim byłym, ukochanym... z którym byłam 2 lata... Bez powodu mnie zostawił powiedział że chce wolności ... a ja nie potrafię o nim zapomnieć :( ciągle o nim myśle i najgorsze jest to ze on co jakis czas daje mi nadzieje, bo pisze do mnie jakie skomplementy itp... a za jakis czas znowu osschłyy i zimny... on ma jakieś dziwne zmiany nastroju.. w chwili obecnej pokłóciliśmy się na dobre i myśle że już nawet pisać ze sobą nie będziemy..teraz czuje się jeszcze gorzej niż po rozstaniu...;( co mozna zrobić w takiej chwili żeby zmniejszyć ból... ja już próbowałam tylu rzeczy i nic nie pomaga:( może jakieś nowe porady?

Czas leczy rany kochana:) Przejdzie ;) tylko odetnij sie od tego, nie zyj nadziejami, idzie wiosna.Bedzie dobrze , zobaczysz tylko potrzeba czasu.Zajmij sie czyms, zacznij zyc swoim zyciem, a nie przeszloscia :-o nie ma sensu.On na Ciebie nie zasluguje ;)

tylko że ja tak nie mogę... to już trwa prawie rok i trace nadzieje ze kiedykolwiek zapomne... bez niego nie mam po co życ..:(

Trudno radzić w takiej sytuacji, pewnie nowa miłość byłaby najlepszym lekarstwem - tylko jak do niej dopuścić gdy wszystkie myśli są zajęte?

Gość muusisz zerwac
musisz zerwać z nim całkowicie kontakt. CAŁKOWICIE!!! nie dziw się że leczenia złamanego serca tak długo trwa skoro się ze sobą kontaktujecie:O Co to za świr który daje nadzieję i odbiera??? Musisz zerwać całkowicie z nim kontakt, żeby ocalić siebie.

próbowałam zerwać z nim kontak, zmieniłam numer, ale on zdobył nie wiem skąd, jak ja dałam tylko kulku osobom.. i tak to trwa 8 miesięcy...