Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjqqqq

karty UNO - jak to jest z zasadą czekania kolejki?

Polecane posty

Gość jjjjjjjjqqqq

czy następna osoba "poczęstowana taka kartą" ma bezwzględnie czekać, czy może dołożyć taką samą kartę oczekiwania jeśli ma i następna osoba czeka 2 kolejki jak w makao? i gdy mam np. trzy siódemki różnych kolorów, mogę je rzucić za jednym razem?

Gość jak masz 4
siodemki roznego koloru to mozesz walnac wszystkie 4 ale nie 3. Jak sie czeka na kolejke to sie czeka na kolejke.Bo chyba byloby bez sensu czekanie?Jak musisz czekac to ten po Tobie ma swoja kolejke.

Gość jjjjjjjjqqqq
ja wiem ale jak ja mam taka samą karte która powoduje czekanie, to mogę ją położyć i wtedy unikne czekania ale ta osoba po mnie nie? a o zasadzie 4 siódemek nie słyszałam, nie byłam raczej pewna czy można dawać po 2, 3 siódemki różnych kolorów za 1 razem, czy tylko gdy dwie siódemki tego samego koloru

Gość jak masz 4
ja wiem ale jak ja mam taka samą karte która powoduje czekanie, to mogę ją położyć i wtedy unikne czekania ale ta osoba po mnie nie? Nie gralam tak jak Ty to opisujesz!Trzeba ustalic z innymi graczami.Ale mysle ze tak tez mozna tylko jest to troche bez sensu bo jesli masz czekac no to muszisz czekac i nie wolno ci klasc zadnej karty.

Gość jjjjjjjjqqqq
pamietam że grałam tak że jak ktoś mi położył zółtą karte czekania, to ktoś spoza kolejki mógł mi się wciąć z identyczną kartą czyli też żółtą czekania i kolejka szła od niego, czyli czekała ta osoba po nim i kładła następna osoba i znowu szło w moim kierunku i tak samo zawsze ktoś mógł się wciąć z jakąkolaiwk identyczną kartą i kolejka szła od niego