Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjhbono

Kiedy ostnio slyszalyscie komplement od swoejego mezczyzny ?

Polecane posty

Gość bjhbono

Gość a bzy jak chmury krzyżyków
wczoraj, bo się upomniałam :)

Gość evelinnnnnka
wczoraj, dziś.. codziennie :)

Gość Paniiii
ja ma o tyle dobrze,ze slysze codziennie po kilka razy jakis komplement

Gość bjhbono
no to z was szczesciary :) moj facet zapomnial chyba, ze ejstem dla niego kobieta, i kobieta atrakcyjna powinnam sie czuc

Gość lady musicca
:D moj dawny chłopak na studiach..prawił je nawet w czasie laboratoriów:D zamiast się skupic na cwiczeniach;) No, ale inteligentny był i miał podzielnosc uwagi. Był bardzo dobrym studentem;) i dobrym komplementaczem:D

Gość bjhbono
:) a slyszalam chyba z rok temu

ja codziennie slysze ;D tak samo jak słowo KOCHAM CIE ;) w ogole ciagle ze soba piszemy czy sms czy gg czy spotkania ;D jest ok !!

Codziennie :P Najpierw slysze 'ale te cycki sa piekne' i jak zobaczy moja krzywa mine to sie poprawia i mowi 'cala jestes kochanie piekna' :] faceci kuźwa...

Gość Paniiii
Ale to jest tez roznica czy jest to poczatek zwiazku,czy moze trwa juz kilka,a kilkadziesiat lat. Bo na poczatku to jest normalne,ze slyszy sie komplementy codziennie,a pozniej to juz sie wypala...

Gość bjhbono
a jaki staz macie z tym mezczyzna , ktory jak mowiecie , prawi wam czeste komplementy ?

hahaahaha no tak ;D tez mi mowi ze jestem piekna, a jak zrobie mine to mowi no co znowu? jestes najsliczniejsza i tak prowadzimy konwersacje ;D ja mowie ze jestem brzydka a on przeciwnie .. ehh..

Gość bjhbono
mi sie wypalilo chyba, czuje sie nie kobieco, nie atrakcyjnie ... jest mi z tego powodu smutno

Nie no, ja się z nim nie kloce, ze nie jestem ladna, piekna, sexowna czy jakiego tam slowa akurat uzywa, bo skoro tak twierdzi, to w jego oczach faktycznie musze taka byc :D.

Gość bjhbono
a na dodatek , wydaje mi sie, ze on nawet nie ma na mnie ochoty bez sensu , przez to nawet nie mam ochoty, by co kolwiek wymyslec, by sie mu przypodobac , nawet by nie zauwazyl, a sexowana bielizna, boje sie ze sie wyglupie , osmiesze

tez sie nie kloce, ale moze mowi tak zeby mi przykrosci nie robic ;) ja sie sobie nie podobam, no ale jak jemusie we mnie wszystko podoba no to moze masz racje i cos w tym jest..

No ja osobiscie tez uwazam, ze troche sadla by wypadalo zrzucic, ale on jak o tym slyszy to zaraz sie denerwuje, sapie, ze nie lubi wykalaczek i jakby chcial taka, to by z taka byl. I tu sie rozni meska psychika od kobiecej :D bjhbono - czemu sie boisz? moze bedzie to mial odmiana i jakos ozywisz jego zainteresowanie ;)

no wlasnie.. tez chce zrzucic z brzucha ale on o tmy slyszec nie chce i zabrania mi cokolwiek z nim robic ;P

Gość lady musicca
ach zapomniałam..:D 3 tyg temu mój chrzesniak spojrzał na mnie i mówi ładne masz oczy ciocia.. ma 2 latka:D zatkało mnie;)

Słodziutki ten Twój chrzesniak ;) Mi moje 4-letnie kuzynki tez zawsze slodzą :D Najpierw mówią 'ale masz ladna bluzke/wlosy/pomalowane (w sensie ze makijaz :D), w zaleznosci od nastroju, a pozniej pytaja czy pojde z nimi na plac zabaw, heh ;)

Ja tez slysze czesto komplementy.Tak jak i slowo kocham Staz-12 lat Napisalam podanie o kochanka z urzedu:PPodobno po 10 latach juz sie nalezy;)

Gość bjhbono
boje sie i wstydze ... jak go tak nie potrafie wystarczajco zaspokoic, to co mi da to, ze wlaze na siebie jaks tam bielizne i pomacham tylkiem ktorego na dobra spawe nie mam ;/ wcale nie mowi mi czy mu sie podbam, po nim tez tego nei widac, nie patrzy na mnie praktycznie wcale , nic nie komentuje, no tylko w tedy kiedy mu sie cos nie podba, to pwoie mi np."wygladasz jak kupa" , " ale masz brzydka bluzke" , "te majtki to jak na stara babe"- a to nic, ze sa cale przezroczyste , delikatne itp. niestey nie spotkalam sie w sklepie z naprawde ladna bielizna,ktora by go pobudzila, a na mnie ejst ciezko wybrac cos fajnego, gdyz mam malutkie piersi, malutka pupe i w gole jestem drobna ;/ a jak juz by cos bylo to cholernie drogie, a ja jestem beidna studentka;/ a przez interent ciezko c os wybrac, uprzednio tego nie przymiezajac ;/ bo jednak wolalabym widziec jak w tym wygladam, jak lezy i czy w ogole ejst na mnie dobre

Hmm... gdyby moj facet z takim tekstem do mnie wyjechal, to juz dawno nie bylby moim facetem...

Gość lady musicca
No ale on jest taki malutki...i już ma poczucie estetyki... Mowi brzydkie łądne duży mały itp..mądre dziecko;) to po cioci:D;) a wcześniej powiedział, że mam ładny sweterek...jak przechodziłam od łazienki. A ubrałam go 1 raz. na prawdę nietypowe dziecko z niego:)

Male dzieci ogolnie są ciekawe ;) Czasem wole spedzic caly dzien z nimi, niz ze znajomymi, bo naprawde niesamowite rzeczy wymyslaja :)