Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestembardzociekawa

cienkie wlosy-dlaczego niektorym kobietom o cienkich wlosach

Polecane posty

Gość jestembardzociekawa

robia sie takie siurki a niektorym nie. mam cienkie ale dosc geste wlsoy mimo to nie moge ich miec dlugich naet do ramion bo robia sie takie smetne straki i siurki. widuje cczasami kobiety o rzadszych i cienszych wlosach i maja takie do ramion i nie robia im sie takie siurki. od czego to zalzy? oczyiscie mowie tu o wlosach prostych

Gość jestembardzociekawa
myje czesto . owe siurki robia sie juz godzine po myciu

Gość jestembardzociekawa
włosy przekształcają mi sie w męskie penisy , wtedy wkładam sobie te siurki do ust i obciągam

Gość nie wiem czy ci to
Również mam cienkie włosy. Mój sposób na to, żeby nie zwisały smętnie: 1. Trzymam długo zawinięte po myciu w ręczniku (aż stają się takie lekko podsuszone). Jak zaraz po myciu je czeszę (jak są jeszcze mokre(, to później smętnie zwisają 2. Na ogół kładę się spać z wilgotnymi (lekko!!! żeby nie było:)) włosami. Wtedy rano trzymają się jakoś i wyglądają normalniej. Moje włosy najgorzej wyglądają jak jeszcze mokre uczeszę i zaraz po wysuszeniu wychodzę. Wtedy są takie smęty właśnie 3. Niestety podejrzewam, że wpływ na wygląd włosów na ich rodzaj (bardziej niż ilość). Ja mam cienkie włosy, ale w sumie jest ich sporo, a i tak wyglądają gorzej, niż moich koleżanek z cieńszymi i mniej gęstymi włosami. 4. Dobrym sposobem, jak masz czas są takie duże wałki, zaraz po myciu:) Podnosi to fryzurę i zapobiega robieniu się "siurków":) , a równocześnie nie ma się skręconych włosów (czego u siebie nie znosze)

Gość nie wiem czy ci to
na ogół "pomagam" im niewielką (!!!) ilością pianki, a czasem też lakieru (lakieruję włosy przy lekko opuszczonej głowie, znikomymi ilościami lakieru)

Gość jestembardzociekawa
no ja nigdy nie czesze na mokro zawsze po domu chodze w turbanie i to dosc dlugo potem go zdejmuje i wogole nie czesze wlosow bo jak wyschna to wlasciwie nie wymagaja czesania. sa bardzo sliskie moze dlatego

Gość jestembardzociekawa
moje sa bardzo miekkie moze to dlatego

mozeci sprecyzowac co to sa te siurki? chodzi o wywijajace sie koncowki czy o co ?

Gość jestembardzociekawa
bylabym szczesliwa gdyby sie wywjaly :-) sa mega proste a siurki oznacza to ze sklejaja sie w takie grupki i wisza tak smetnie

Gość bleblebleh
Chodzi pewnie o takie strąki.... Nie rozumiem jednego - jak możecie chodzić w ręczniku na głowie aż włosy wyschną? Przecież to strasznie je niszczy!! :o

Gość jestembardzociekawa
a kto mowil ze chodze az wyschna? chodze az woda wsiaknie potem go zdejmuje i chodze nornalnie w mokrych i uwirz wloski mam zdrowiutkie ze az lsnia zero rozdwojen lamliwosci itp

rozwalilo mnie to : siurki :classic_cool: , a podszyw z 23.26 wygral zawody :D

Gość bleblebleh
Z Twojej wypowiedzi: zawsze po domu chodze w turbanie i to dosc dlugo potem go zdejmuje i wogole nie czesze wlosow bo jak wyschna to wlasciwie nie wymagaja czesania. można to wywnioskować :o

Gość jestembardzociekawa
tak chodze nawet godzine w tym turbnie ale po zdjeciu wlosy sa jeszcze mokre. a mimo to moim problemem nie sa rozdojone czy suche wlosy. mam tak lsniace ze wszyscy sie pytaja jakich odzywek stosuje a ja ich wcale nie uzywam