Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniiii

Czy to jakaś choroba???

Polecane posty

Gość Paniiii

od jakiegos czasu,strasznie żle sie czuje...Mam duszności i klucie w klatce piersiowej. Do tego szybkie bicie serca. Wiecie co to może być??? Mam wizyte u lekarza ale dopiero na 6 lipca,a chciałabym sie dowiedziec mniej wiecej wczesniej czy to jest jakas choroba???

Gość eyeeeeeeeeeeeeeee
JA NIE MOGE!!!!!!!!!!!!!!!!! I WEZ TU ZYJ W TAKIM PORYPANYM KRAJU!!!!!!!!!!! POWAZNE OBJAWY A TY CZEKAJ DO LIPCA OBYWATELU!!!!!!!!!!!!!! IDZ PRYWATNIE!!! ZAPŁACISZ ALE SZYBKO DOWIESZ SIĘ CO CI JEST! JAK COS ZŁEGO TO ZACZNIESZ SZYBKO LECZENIE A JAK WSZYSTKO OK TO PRZESTANIESZ ZADRĘCZAC SIĘ MYSLAMI!! PLUS JESZCZE JAK PLACISZ TO LEKAZ NAPRAWDE SIĘ TOBĄ ZAJMUJE...NIE TO CO NA KASE CHORYCH- MAJĄ CIE W DUPIE!!!!!!!!!!!!!

tez mi sie wydaje ze to nerwica, nie przejmuj sie na zapas ale do lekarza oczywiscie sie udaj.

Gość to nie cmy to glod
ja tak mialem 3 lata temu i jeszcze zyje wiec sie nie martw :D mozesz sie zglosci na pogotowie zrobia ci usg bo nikt nie zlekcewazy takich objawow a pozniej jak nic nie wyjdzie to pozostaje ci czekac do lipca albo do smierci w zaleznosci co nastapi wcesniej :P

Gość eyeeeeeeeeeeeeeee
LEKARZ*