Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona szreka

moj facet to czysty ogr

Polecane posty

Gość żona szreka

beka, pierdzi, nie goli się... zwracam uwage, a on w śmiech- mowi 'nic co ludzkie nie jest mi obce' a mnie po prostu odrzuca. Jak chce, w towarzystwie potrafi się zachować - drzwi otworzy, krzeslo odsunie, ale na co dzień ... porażka. Macie może jakieś sposoby by na niego wplynać ? staram sie byc czysta, zadbana, ale na Boga ! ile można ..

Gość żona szreka
jakoś nie potrafię ...

Brr, jeśli to zrobi, to Shrek ucieszy się że Fiona też to robi :O Na pewno nie przestanie. A może wystarczy porozmawiać, wytłumaczyć, że nie jesteś meblem, powietrzem, tylko żywą istotą, że w ten sposób okazuje ci brak szacunku (zwłaszcza, że tobie to przeszkadza), że traci w twoich oczach i szacunek i męskość. :P Może jemu nic co ludzkie nie jest obce, ale tobie jest i przecież nie musisz tego znosić. Prowo nie prowo przyda się innym :P

Gość żona szreka
z czasem sie zmienil. Na początku imponowala mi jego oglada towarzystka, kultura, inteligencja, a teraz co ? przeciez z łóżka go nie wyrzucę, bo pierdzi. Chcę znaleźć na niego jakiś sposób....

Gość żona szreka
zapowiedziałam, że jeszcze raz a otworzę okno nawet przy minus 20 st. I tak zrobilam. Ale z drugiej strony- dlaczego ja mam marznać przez niego ? Albo np. golenie. Nie oczekuje, że bedzie golić się dwa razy dziennie, ale co drugi dzien ? kupuje balsamy ( twierdzi, że golenie bardzo podrażnia skórę) , a on nie używa. Mówie mu, że nie cierpie całować się z papierem ściernym , ale to do niego nie dociera... z drugiej strony zachwyca sie kobieca skórą, że taka gladka. No to cholera, zadbaj też o swoja ! To może nie są duże problemy, ale wkurza mnie to już bardzo....

Gość obraziłaś Szreka
nie przypominam sobie aby Szrek pierdział :o

Gość żona szreka
ha ha ha :D ale ja mam naprawdęz tym problem

Gość zaraz skoczę
nie obraziła. szrek pierdział w bagnie, bo sobie dżakuzi robił :(

Gość to juz bylo yes
no, takie zachwnaie to porazka. czetso laksi mysla, ze naucza faceta dbania o siebie, a tu lipa, nie da rady. nie przychodzi mi zaden pomysl, by Ci pomoc:O ;)

Gość flatka
Ja mam pomysł, ale okrutny. Przy rodzinie, albo kimś znajomym w jego obecności powiedz, że boli Cię głowa, bo Cię mąż całą noc skutecznie zagazowywał. ;)

Gość jak nie?
shrek puścił bąka w pierwszej scenie:) jak brał kąpiel błotną:)

Gość żona szreka
na początku mnie śmieszyło, że się nie wstydzi, ale teraz naprawdę mnie wkurwia. Zwracałam uwagę nie raz, a on sie po prostu śmieje i uważa że to jest zabawne , i jeszcze zdziwiony, że dla mnie nie

Gość to juz bylo yes
tez myslalam o tym, zeby przy kims tak mu dopalic i wtedy Ty sie troche posmiejes zi inni:O to wcale nie jets smieszne, czemu facetow smiesza takie denne rzeczy? co za dno. wypal z takim tekstem, bo chyba innego spodobu nie ma.

Gość żona szreka
Spalilabym sie ze wstydu gdybym takie cos powiedziala ' glowa mnia boli, bo maz pierdzial cala noc' zaczeliby sie zastanawiac co ja w nim widze. Najsmieszniejsze jest to, ze zdarza mu sie obgadywac ludzi z takich powodow np. ze ktos ma balagan w domu, albo nieswieza koszulke. A on co ? czasami to az mi wstyd za niego bo wyglada jak ciarach w tym zaroscie dwutygodniowym ..