Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta123456789

pobił mnie chłopak

Polecane posty

Gość kobieta123456789

byliśmy razem na imprezie, po czym jak wyszliśny to on kompletnie pijany chciał jechać samochodem. nie pozowoliłam mu, zaczęliśmysię szarpać- mam podbite oko, wielkiego guza na głowie i cała jestem poobijana. przez 3 godziny wyzywał mnie od najgorszych, za wszystko co można, nie chciał mnie puścić, próbował wybić mi okno w samochodzie, wyrwał korbę od szyby i otwieranie, rozerwał kluczyki i wyrzucił autopilota, w końcu oddałam mu te kluczyki bo było mi już wszystko jedno co się dalej stanie, pojechał, wpadliśymy w poślizg, jakimś cudem zatrzymało się auto przed barierką więc nic się nie stało. rano się obudził i mówi że nic nie pamięta. kazałam mu się wyprowadzić ale nie chce tego zrobić, przeprasza i mówi że już nigdy nie dotknie alkoholu, że nie wie co mu się stało. jestem psychicznie zdruzgotana, nigdy bym nie pomyślała że jest zdolny do czegoś takiego ale teraz niemogę wyrzucić z głowy jego obrazu z tamtej nocy. zadzwoniłam do pracy ze się zatrułam ale przecież w ciągu jednego dnia nie wróce do stanu w którymmogę pracować, poza tym podbite oko w jeden dzień też nie zejdzie. co robić????

A Ty jestes madra?,wsiadlas do samochodu z pijanym facetem? A na oko,idz kup swiezy kotlet wolowy i rob oklady.

Gość wścieklizna macicy
właśnie, wlazłaś do samochodu z pijanym w trzy dupy facetem? :o :o wyjeb go na zbity pysk, niech sobie pogada. a alkohol w końcu ruszy, ciebie też 🖐️

Gość kobieta123456789
mieliśmy wsiąść tylko na chwile, bo czekaliśmy na taxi a padało. a potem było mi już wszystko jedno,po 3 godzinach wyzwisk i szarpania. kazałam mu się wynieść ale on nie chce, płacze i przeprasza. kotlet wołowy na oko? poważnie? w ile zejdzie?

Raz się tak zachował to na 100% możesz oczekiwać takiego zachowania w przyszłości. Chcesz tego? :O Zresztą on Cię nie kocha. Każ mu natychmiast się wyprowadzić. I zgłoś sprawę na policję.

Uciekaj niech płacze. Jakby kochal to nawet alkohol nie spowodował by bicia! Ok po pijaku raz największy chuj no ręka mu poszła z nerwów i dał z liścia ale zeby tłuc tak kobiete ktora chciala dobrze? Na policję go kurwa. Wierzysz ze facet nigdy nie wypije alkoholu? To mowie ze troche przycichnie i Pojdzie na piwo a 1 dla faceta to malo wiec wypije jeszcze.. I jeszcze.. I powtórka co jakis czas. Nie umie pić niech przestanie ale wież mi ze żaden facet nie zrezygnuje do konca zycia z picia chocby byl chory.

Gość unhappy hour
"a potem było mi już wszystko jedno" a gdyby zabił człowieka to też by ci było wszystko jedno? :o

Gość dlczego jej sie czepiacie
poyebalo was --------> wypierrdol gnoja jak najszybciej

Powaznie kotlet,nie zniknie calkowicie,ale na tyle,ze bez problemu zatuszujesz.

Gość kobieta123456789
chciałam dzwonić to mi wyrwał telefon, chciałam uciec stamtąd to mnie szarpał na ulicy, przechodził jakiś facet poprosiłam go o pomoc to mi kazał wrócić do samochodu że on się tym zajmie, ja głupia wróciłam, a on był za 3 minuty i napierdł w szybę żebym go wpuściła. taksówki jakoś nie było.

Gość ................... ?
Jeśli to Twoje mieszkanie, dzwoń na policję, oni Ci pomogą pozbyć się go z domu. Jeśli jego to sama stamtąd uciekaj. Nie zmieni się (chyba, że na miesiąc żeby Cię "udobruchać" a później będzie jeszcze gorzej, jak zobaczy że może Tobą pomiatać a Ty i tak do niego wrócisz.

Gość ................... ?
* jak z nim zostaniesz miało być

Gość kobieta123456789
to moje mieszkanie i na pewno się z niego nie wyprowadzę. na razie stanęło na tym że jak tylko dostanie wypłate (dzisiaj poszedł do pracy po przestoju i nie ma ani grosza) to się wyprowadzi, teraz śpi na podłodze i cały czas płacze. on nie pije na codzień, wręcz bardzo rzadko, jak ja chcę iść pić, sam z siebie nigdy- czasem piwo. jedno. poważnie. tak to jest najspokojniejszym człowiekiem na świecie i zawsze mnie uspokaja bo to ja jestem z temperamentem w tym związku. nie chcę dzwonić po policję.

Gość wątpiący
Nie dyskutuj tutaj dalej, wywal na zbitą mordę już dziś, poczaruje i pójdziecie do łóżka, wywal, proszę cię, tego gnoja. Jestem z żoną ponad 30 lat i nawet jak zachlałem (nieczęsto ale jednak) to nawet nie pomyślałem, żeby śłlubną walnąć. Na razie bije i nie wie za co, jakby wiedział za co to by zabił. Wywal gnoja i nie kombinuj.

Cóż, przyłączę się do głosów, zrobił to raz, zrobi następny. No i następnym razem możecie nie przeżyć jazdy po pijanemu.

Gość vfvfvfvrfv
Nie powinnaś z Nim zostać ale jeśli chcesz to tylko pod warunkiem pójścia do psychologa. Musisz być świadoma, że jeśli zostanie do wypłaty to zostanie na o wiele dłużej...

Gość rhsdfhfgj
Boże, kobieto, jakie do wypłaty? Wypierdol gnoja w tym momencie, a nie, że jeszcze czekasz nie wiadomo na co. Jak nie będzie chciał wyjść, to bez skrupułów dzwoń na policję, rób obdukcję i zadbaj o to, żeby nigdy więcej się do Ciebie nie zbliżaj. Nie tłumacz go, bo jakoś on nie miał wątpliwości czy ponapierdalać Cię po twarzy.