Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobromiła1975

O dwa rozmiary mniej ! Super zabiegi na ciało Kraków!

Polecane posty

Gość Dobromiła1975

Polecam wszystkim walczącym z cellulitem i nadwaga super zabiegi SPM DIGITAL firmy Weyergans. W Krakowie dostępne w gabinecie DORIS DORIN. Zabieg polega na drenażu limfatycznym - wystarczy jeden zabieg , by poczuć różnice jeśli chodzi o obwód uda. Obecnie trwa super promocja : kupisz 4 zabiegi na nogi - 4 zabiegi na pośladki dostajesz gratis !!!!! A do tego fantastyczne opalanie SUN SUN gratis! Polecam wszystkim dziewczynom na wiosnę ! To działa!!! więcej szczegółówz znajdziesz na www.doris-dorin.com

Gość jasne ....:(
a cennik ?

Gość znowu ten salon
reklamujecie :o

Gość veroni666666
Polecam Spm Digital. Ja chodzę do małego gabinetu w Krakowie. Ceny są rewelacyjne. Za spm uda i pośladki płacę tylko 100 zł, a przy większej ilości zabiegów są zniżki. Polecam serdecznie. Podaję kontakt 883201022

Gość Delkia
Polecam SPM DIGITAL bo to naprawdę działa. W Krakowie polecam salon przy alejach Krasińskiego - ceny bardzo umiarkowane a jednocześnie elegancko i z klimatem. SPM jest super metodą również na lifting twarzy oraz ujędrnianie piersi. Warto zajrzeć na googla i sobie poczytać o tej metodzie. Jedyny minus to siniaki, które mogą pojawić się po pierwszym zabiegu. Pozdrawiam!

Gość veroni666666
a gdzie dokładnie jest ten salon? Mozna prosic jakies info?

Gość gość
Jakie efekty po tym zabiegu? Ja mam straszny cellulit zwykle robie endermologie. Teraz zdecydowałam sie na nowy zabieg mantis tez endomasaż ale znacznie przyjemniejszy i mocniejszy wykonałam narazie 2 zabiegi na sławkowskiej.

Gość gość
Ja przygotowując się do lata skorzystałam z usług ID Kosmetyka. Zrobiłam u nich zabieg liposukcji i jestem bardzo zadowolona z efektów. Teraz moje ciało wygląda naprawdę dobrze i szczerze polecam ich każdemu. Bez kompleksów mogę pokazać się w bikini i czuć się pewnie.