Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anouschka

Spłata kredytu, czy karty....W PKO SA

Polecane posty

Gość anouschka

Mam dylemat, chcę spłacić kredyt w wys. 3200 lub karte płatnicza w wys 3700. Co mi sie bardziej opłaca, procentowo, babka w PKO SA, powiedziała, ze kartę.Ale ja im już nie wierzę. Czy jeżeli np spłacę część kredytu, to odsetki będą naliczane od nowa, od niespłaconej kwoty ? Kto zna, kto wie ?

Gość karta visa
spłać kartę kredytową, cholerstwo ma większe odsetki.Ale jak one się rozkładają przy kredycie itp. to zapytaj w PKO, sa ok. To jeden z niewielu banków który nie robi ludzi w konia.

Gość Madalinka Pralinka
Zdecydowanie lepiej jest spłacić kartę kredytową, następnie złozyc rezygnację z karty.

Gość blabliczkaa
ale to PKO cze PeKaO S.A???

Gość Madalinka Pralinka
napisała wyraźnie PKO...

Gość anouschka
Dziewczyny, wieeeelkie dzięki, siedziałam z kalulatorem od kija czasu......kocham Was, zaraz spłacam kartę :)

Gość Madalinka Pralinka
tylko nie zapomnij o napisaniu rezygnacji i oddaniu (przeciętej) karty do PKO!! Ponieważ jeśli tego nie zrobisz będą Ci wciąz naliczac opłaty za prowadzenie karty a ponado będzie nad Toba wisiał przyznany limit!!

Gość balbińka
Sorki, ze podpinam się pod temat....Okej, mam kartę kredytową, ale tylko do płacenia w za zakupy. I tez mam kredyt, coś chciałabym spłacić, tylko nie wiem co.Rzeczywiście kartę?

Gość balbińka
Karta jest na zakupy, nigdy nie brałam pozyczki gotówkowj, i tez mam prawie 4000tysiace długu na karcie i tyle samo na kredycie. Tez chciałabym coś spłacić, tylko nie bardzo wiem, co lepiej.

Gość Madalinka Pralinka
jesli karta nie jest zwykłą kartą dodaną do konta (którą to kartą płacisz ze swoich pieniędzy znajdujących sie na koncie) to masz karte kredytową! Lepiej zdecydowanie pozbyć sie karty....

kredyt chyba spalaca sie comiesiecznie, karte kredytowa splaca sie w danym okresie np 50dni od daty zakupu podejrzewam wiec ze wieksze odsetki beda jesli nie splacisz karty kredytowej.