Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaagubiona.... :(

Okłamuje mamę...

Polecane posty

Gość pomaranczowsza
nabija sie ze swoich bylych dziewczyn? yyyy, to mial byc zart? co wyroznia go sposrod innych chlopakow w twoim otoczeniu, ze wlasnie z nim chcesz byc?

Gość tak to jest ja sie malolaty
podniecaja calusami i trzymaniem za raczke :P potem nie wiadomo skad sie wezmie seksik, potem chlopakwowi sie znudzi, poszuka se nowej malolaty, a z tej sie bedzie do tej nowej nabijal, ze np. niechciala robic loda z polykiem :P

Gość tak się zapytam
Oj rybko. Twoja Mama ma rację. Zna takie zachowania, takich ludzi i wie, że z niego nic dobrego. Przypuszczam, że Cię wykorzysta i zostawi jak jeszcze będziesz się go trzymać. Poznaj sobie kogoś fajnego, a z nim zerwij. Chłopak starszy od Ciebie, bez ambicji i polotu . Zerwij i powiedz głośno wszystkim dlaczego, nie bój się. Samo to, że się go obawiasz nie jest zdrowym objawem w związku, co będzie dalej z innymi sprawami? Też się będziesz bała? A może Cię z czasem uderzy?

Gość zaagubiona.... :(
No właśnie się tego obawiam, że może mnie uderzyć pod wpływem alkoholu... chociaż wątpię w to bo w tego jest jeszcze bardziej czyły i w ogóle niż na trzeźwo.... każda mama ma rację, ale ja chcę udowodnić, że on jest dobrym chłopakiem mimo tego że się nie uczy....