Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie oto pytanie mammm

znacie kogoś kto ma tak piekne niemowlę że az trudno uwierzyć?

Polecane posty

abraja- wrzuc jakies profesjonalne zdjecie synka- skoro jest modelem, na pewno jakies zdjecia masz. Bo na tym zdjeciu w stopce jest po prostu przecietny.

ty mnie smieszysz bezdzietna kobieto obraziłas mnie moje dziecko i chetnie wiesz gdzie bym ci nakpała ale szkda i cie zes taka zamnieta w tym swoim swiecie gdzie normalni ludzie nie maja wejscia głupszemu sie ustepuje wiec ci wybaczam kolezako

nie chce miec dzieci bo nie lubię dzieci....dzieci to kula u nogi...a czy mogę miec?..nie wiem nie próbowałam i nie będę próbowac....

do tej 1643---> ty jakaś nadpobudliwa jestes ze nie umiesz nad sobą zapanowac....udaj się do psychiatry

no po hu..j wchodzisz na cafe i na tematy ciaza porod wychowanie dzieci???

weszłam tu z ogolnego...tam nie jest napisane jaki to dział..

Gość grazzzyna
A co to za obraza - ze ktos ma urodę karła? Karzeł to ani obraźliwe słowo, ani osoba z automatu brzydka i okropna. http://img301.imageshack.us/img301/4213/webshopwillowmad.jpg tu jest willow Czy on jest jakis paskudny, ze porównanie do niego jest jakąś obrazą? Karły mają zaokrąglony na końcu nos i dużą głowę. Myślę, ze kolezanka to miała na myśli. Nie wiem, o co od razu taka awantura

jak tu weszlas to chyba pisze jak wol Forum - strona główna Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci wiec??

dopiero gdy weszłam na ten temat wyświatliło sie jaki to dział...zresztą mogę pisac na jakim mi się podoba

Gość do tej 1643
nie jestem nadpobudliwa, po prostu jak widzę takie szmaty jak ty to mi się pięść zaciska, do psychiatry ty powinnaś iść, bo każde dziecko jest dla ciebie karłem i downem...a sama jesteś pewnie taka szkaradna, że zapierdalasz kanałami pokrako...

jestes zzalosna ze wlasnych nie mozesz miec to nie znaczy ze musisz komus tak dopiekac! :O

niestety nie mogwe podac stronki bo wyskakuje spam ani skopiowac do voili bo jest zabezpieczenie

Gość zgadzam się zgadzam
1643 - jesteś taka głupia, że aż szkoda z tobą dyskutować! kobieta, która nie chce mieć dzieci to huj nie kobieta...zgadnijmy jesteś transwestytą nie? parówo! kobietę zesłał Bóg by była matką i żoną! zdziro wstrętna, pewnie cię wyzywali w szkole i teraz dręczysz te biedne dzieci

http://www.andymax.pl/ podstrony/katalog.php?id=8258&AM=8f610aac319518f358970f63fe5d5d37 to sa jego pierwsze dzjęcia am nadzieje ze beda wszystkie bo tam chyba trzeba sie logowac i tylko kilka jest dostepnych

i jezeli myslicie ze dostac sie do agencji z małym dzieckiem jest tak łatw to powodzenia pisze do tych co sie tak burza najwiecej

Gość Boze co tu sie dzieje
!!!!!!?????

Gość i wy sie nazywacie matkami !!!
WSTYD!!!!!!!!!!!!!!! Żeby kogoś od suk wyzywać... jak wy dzieci wychowujecie?

Gość zgadzam się zgadzam
abraja jak trafiłaś do agencji z dzieckiem? mieszkasz w większym mieście? też chcę:)

Gość grazzzyna
Abrajo, nie rozumiem cię. Dajesz sie prowokować, musisz koniecznie przekonać wszystkich, ze twój syn JEST piękny, wywleczesz tu wszystkie jego zdjecia - bo twoje musi byc na wierzchu. I złościsz się, jak ktoś NA TWOJA WŁASNĄ PROSBĘ ustosunkuje się do twojej opinii i powie, że jemu sie twoje dziecko nie podoba. Jesli nie chcesz czytac takich komentarzy - nie wstawiaj zdjeć. Proste

abraja- przegladnelam galerie malych modeli i jest tam po prostu cala masa brzydkich dzieci! Kilka jest na prawde ladnych, ale to raczej w ramach wyjatku. Przypuszczam, ze ta agencja nie kieruje sie w pierwszej linii uroda dziecka, ale jego zachowaniem przed kamera. Bo ja tlumaczyc taki tabun brzydkich dzieci?

przeczytałam w necie ze jest casting do filmu i ze szukaja malucha 8 m-cy z włoskami dodam ze szukali do NA Wspólnej castng w WArszawie trzeba bylo wysłac zdjecie ni o czekac czy wezma zaprosili 10 mam do Warszawy no i trzeba było przebierac dzieciaczka w rózne stroje ogladali jak sie zachowuje bez rodziców czy jest pogodny itd Jestem z Bydgoszcvzy no i miałam kawał do Wawy rezyser wybrał w końcu bliznieta bo wiecej moga byc na planie a my po 3 miesiącach zostalismy wybrani do Gerbera reklama w gazecie teraz mieszkam w Uk i podpisałam juz kntrakt na 3 lata z agencja i pierwsze zlecenie mam do katalgu to fajna zabawa jest dziecko musi byc usiechniete i miec to cos

Gość ewewe
Racja! Wiekszosc dzieci brzydka i z tego co widze syn abraji nie ma zadnych sukcesow na koncie :P jaki z niego model? zrobili mu kilka zdjec i wrzucili do katalogu a nikt nie jest nim poki co zainteresowany... Takze moja droga nie masz czym sie chwalic

grazzzyna tak masz racje dałam sie sprowokowac co mi sie zdarza niesamowicie zadko ale ja nie jestem z kamienia i tez mi nerwy puszczaja wszystkie szanowne mamy przepraszam

abraja moje dzieci też są w bazie danych agencji. To żaden problem. Wysyła się formularz mailem a potem idzie się do nich, robią 3 fotki i wrzucają do bazy danych stras impresariat. Każdy z ulicy może się tam znaleźć. Co nie oznacza ze uważam, ze twoje dziecko jest nie ładne bo mnie sie podoba :)

ewewe nie ma sukcesów na koncie bo ch nie widzisz zdjęcia to jedno ale na publikacje musi byc wydana zgoda opiekuna ja zastrzeglam informacje tylko do wgladu klienta poza tym w grudniu wygasł mi tamten kontrakt wiec niczego juz nie znajdziesz oprócz zdjęc poczatkowych

Ja NIE CHCĘ ....NIE CHCIEĆ a NIE MÓC to wielka róznica...ale wy chyba tego nie rozumiecie piszac ze nie mogę...nie umiecie czytac ze zrozumieniem?...tlenioną blondyną tez nie jestem....i dalej uwazam ze dziecko abraji ma urodę karła...ale brzydkie nie jest....a ze macie brzydkie dzieci to nie moja wina tylko wasza...bo to zapewne po was dziedziczą urodę...