Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radiomaniak

Radia internetowe - Czy się nimi interesujecie ? Czy posiadacie takie RADIO ? !

Polecane posty

Gość radiomaniak

Radia internetowe - Czy się nimi interesujecie ? Czy posiadacie takie RADIO ? ! Zapraszam wszystkim e-radiowców do dyskusji ;) . na temat radia internetowego. Oczywiscie, mozecie takze zareklamowac swoje radio ; ] .

Gość hhehehe
Ja sie interesuje. mozemy pogadac ; ] . znam takie forum: www.shoutcast.jun.pl - o radiach, zarejesturj sie he ;]] ;]]////// . ... . /..... .

radia internetowe w przeciwieństwie do tych zwykłych są naprawdę niezależne. Puszcza się w nich dobrą muzykę a nie tylko tę, za promocje której wydawnictwa płacą ogromne pieniądze. Jestem jak najbardziej za:)

Gość **marishka**
radiomaniak - a jakie Ty słuchasz?

Gość radiomaniak
To zalezy. Wiele ;) . Np. radiotp.pl, albo radioparty.pl hehe ;) ;) ...hehe. Pozdrawiam! I zapraszam do dalszej dyskusji :) .

Internetowych stacji raczej nie słucham, ale za to często słucham radia przez internet. Szczególnie, że od jakiegoś czasu można słuchać w ten sposób w komórkach.

Gość elf645
SKY.FM ma bardzo fajne kanały, a szczególnie Dreamscapes - można się przy tym odstresować:]...

Bardzo dużo fajnych stacji ma program gagabox. Większości z nich nie znałem zanim nie zainstalowałem, ale chyba cały przekrój muzyki jest, od klasycznej, przez filmową, po metal i pop.

Gość gość
Ja kiedyś posiadałam i prowadziłam :)

Kiedys chcialem meic wlasne radyjko. Nadawalem dla parudziesieciu osob, mniej wiecej taka srednia byla sluchaczy. ZAIKS sie dojebalo, i musialo cichutko sie wycofac, bo wtedy jeszcze bylem mlody, i nawet nie pomyslalem ze cos takiego musi byc oplacone. Paranoja. Uzywalem wtedy winamp + shoutcast plugin, a do mowienia mikrofonu sure :)

Gość Tune Wiki
I wszystko na ten temat. Ja mam na iPhone .

Gość gość
www.radioafera.pl POLECAM!!!