Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny30

Polki są wredne napuszone i flądrniaste w porównaniu do innych europejek?

Polecane posty

Gość Normalny30

Jakie są wasze doświadczenia z pobytu w innych krajach jeśli chodzi o Polki na tle innych dziewczyn z Europy? Liczę na szczere odpowiedzi.

Gość skoro tak dlaczego piszesz
na tym forum, tu pelno takich napuszonych i fladrniastych(ciekawe okreslenie)? musisz byc bardzo samotny, skoro tu piszesz :P

na tym forum, tu pelno takich napuszonych i fladrniastych(ciekawe okreslenie)? musisz byc bardzo samotny, skoro tu piszesz :P

Gość Meneeelllee
Em przede wszystkim Polki są ładne.

Gość maaaaaaatika
Nie są

Gość Meneeelllee
nie mówię o wszystkich kolo ;)

Najlepiej to tylko krytykować... a jak byś zapytal obcokrajowca o Polki... gwarantuje Ci że bedzie podziwiał naszą urodę!

Gość HACELL29
Przeprowadź się i po problemie

pieprzysz oferma, nie kazda Polka, mdly Polaczku :classic_cool: uogolnianie jest cecha ludzi o niskiej samoocenie :classic_cool:

Hmmm...to prawda zmieniłam wątek tej dyskusji ale każdy ma prawo wyrazić opinie o tym o czym myśli... Byłam w kilku krajach europy z koleżankami i za każdym razem miałyśmy wielu adoratorów! Miło sie z nimi rozmawiało ale na rozmowie , miłym usmiechu sie kończyło bo na pewno nie jeździłyśmy tam w celu zdobycia męża...czy aby przekonać się jak samkuje przelotna znajomość z obcokrajowcem...bo jednak są w tym kraju tez polki ktore jadą za granice aby pozwiedzać, pozanć kulturę innego kraju.. tak że polki mogą być mile i sympatyczne bezinteresownie;)

Gość RANKO
zgadzam się polki sa napuszone i zadzieraja nosa! a obcokrajowcy was zachwalają oczywiscie bo jak uslyszycie angielski, francuski czy hiszpanski to odrazu wam cieknie po nogach..to co maja zle o was mowic ? tez gdyby same mi sie pchaly na wacka to bym je lubil wszystkie :D jakie to żałosne :( polki nie umieja sie bawic i przede wszystkim uwazaja sie za kogos lepszego , patrza na faceta z gory ..poje**balo sie w tym kraju ..niedlugo to facet bedzie jak piesek posluszny..ale zaraz w obronei ksiezniczek stanie jakas meska ciota .. ostatnio rozmawialem z kolesiem z californi, byl w klubie z kolezankami tez z usa..i co ciekawego powiedzial: ze sa kraje w ktorych rzadzi facet np: wlochy , brazylia, hiszpania, meksy...sa takie w ktorych kobiety sa na rowni z mezczyznami np: usa, kanada, wiekszos wogole krajow europy a w Polsce duzo wyzej jest kobieta ! doczego doprowadziliscie "panowie" ze kobieta robi nam laske ze z nami porozmawia ..masakra nei mam nic wiecej do powiedzenia

Gość aconiestacnaburdel?tamcinktnie
so jeszcze gorsze bo odrozniajo takich hujow jak ty od normalnych facetow tak wienc z czym masz problem,nieraz owilismy ze dla ciebie gupie dupy ,,delikatne,, so w sam raz na ,,ruchanko,, i ,,material,, na zwalke a nie mondre ,,polki,, ..niekazepolkido,,ruchania,,bracmozesz,,aksamitna,,czarnule

Gość IMO13850
RANKO "...meksy...sa takie w ktorych kobiety sa na rowni z mezczyznami np: usa..." BZDURA! USA jest zasranym protoplastą "księżniczkowatości" samic. Właśnie dzięki nim, to gówno rozlewa się na cały świat.

Gość RANKO
IMO13850 RANKO "...meksy...sa takie w ktorych kobiety sa na rowni z mezczyznami np: usa..." BZDURA! USA jest zasranym protoplastą "księżniczkowatości" samic. Właśnie dzięki nim, to gówno rozlewa się na cały świat. hehehe no jak BZDURA? koles ktory tam mieszka chyba wie co mowi, ma porownanie. Tam facet może publicznie powiedziec glosno to co mysli o kobiecie a u nas kobieta ma prawo cie zgnoic na oczach wszystkich a ty nie masz prawa uniesc na nia glosu bo zaraz zostaniesz zlinczowany ! wyzwany do hu***jow, chamow i najgorszych ktory nie szanuje kobiet .. najlepszy przyklad...wyjdzcie sobie do klubu..zobaczcie jak tam sie zachowuja polki...prawie unosza sie nad ziemia, jak nie chca rozmawiac z kolesiem to patrza na niego az z taka pogarda..dla mnie to nie jest normalne jak kobieta moze tak nieszanowac faceta? same oczekuja szacunku a maja nas za kmiotow bo wiedza ze to do nas nalezy zagadywanie i staranie sie o ich wzgledy..ale trzeba miec honor przeciez kobieta to nie jest jakies bostwo tylko czlowiek.. panowie ogarnijcie sie zacznijcie je traktowac normalnie bo wejda nam na glowe! moze ja inaczej patrze na kobiety bo mam same siostry i nie wynosze ich na piedestal. Taka zasada traktuje sie ludzi tak jak nas traktuja nie wazne czy to kobieta czy mezczyzna

Gość IMO13850
RANKO "hehehe no jak BZDURA? koles ktory tam mieszka chyba wie co mowi, ma porownanie." To sobie porównaj ich prawo. Statystyki rozwodowe, alimenty, wsparcie na dzieci itp. Nawet Twoja DZIEWCZYNA jeśli jej coś odbije, może nasłać na Ciebie policję. Policja ta ma obowiązek usunąć Cię Z TWOJEGO WŁASNEGO MIESZKANIA, dopóki cipka tam pozostaje. Obudź się człowieku i nie pierdol bzdur.

Gość RANKO
Nawet Twoja DZIEWCZYNA jeśli jej coś odbije, może nasłać na Ciebie policję. Policja ta ma obowiązek usunąć Cię Z TWOJEGO WŁASNEGO MIESZKANIA, dopóki c*pka tam pozostaje. Obudź się człowieku i nie pie**ol bzdur. sam pier**lisz glupoty! ja nie mowie o prawie (bo to chyba kazdy wie ze prawo maja poje...) tylko o zachowaniu ludzi..obejzyj sobie jakis reality show z usa, rosji i z polski. W usa nikt nie robi afery z tego ze koles nawrzucal lasce jak zasluzyla w rosji to juz wogole napier**dalaja sie i tez na miekko to kazdy przyjmuje a w PL jak ktos tylko uniesie glos i niedaj Boze obrazi kobiete to robia milion powtorek a z kolesia jakiegos damskiego boksera...parodia.. zreszta nie musze nic udowadniac i pisac chyba trzeba byc slepym zeby nie widziec tego ze baby rzadza i zrobily sobie z kolesi meskie ci*pki a Ty pewnie jestes jedna z nich :D

Gość life is brutallllllllll
na polskim forum dla kobiet dowiesz sie że polskie kobiety sa przepiękne, niesamowicie mądre i posiadaja niezwykle niebanalne zainteresowania, a polscy faceci to brzydale, kretyni i nieudacznicy:classic_cool:

Gość __________IIII___________
life is brutallllllllll na polskim forum dla kobiet dowiesz sie że polskie kobiety sa przepiękne, niesamowicie mądre i posiadaja niezwykle niebanalne zainteresowania, a polscy faceci to brzydale, kretyni i nieudacznicy i przede wszystkim SKROMNE hahahahh :D moze za duzo tego naj ...chyba same sobie wystawiacie taką ocene ..jeśli wszystko byłoby ok (i nie chodzi mi o wygląd zewnętrzny) to nie byłoby takich tematów na forum a z tego co widzę to co chwile pojawia się cos takiego. Ja się z tym zgadzam że polki niestety ale są bardzo nieprzyjemne. Taka opinia facetów i nie wierzę że wszyscy są nieudacznikami. Ale żeby kogoś ocenić trzeba przynajmniej mieć jakieś doświadczenie w zapoznawaniu panienek, mimo że ciągle poznaje nowe kobiety, spotykam się z nimi to jeśli miałbym szczerze ocenić zachowanie polek w skali od 1 do 10 oceniam na 3. Ale oczywiście zaraz podniesie się wrzawa, ktoś kto ma dziewczynę (poznał ja w liceum i to 1 albo 2 dziewczyna w jego życiu) będzie jej bronił, normalna sprawa, ale obiektywnie na to patrząc to fakty mówią same za siebie. Faktycznie w oczach obcokrajowców jesteście idealne ale to jest fenomen na skalę światową chyba że polskie kobiety zachowują się zupelnie inaczej w stosunku do np. anglika. Są bardzo mile i kulturalne ,gdybyście były takie na codzień polacy ci "nieudacznicy" mieli by inne zdanie.

Gość olivia dunham
"obejzyj sobie jakis reality show z usa," faktycznie, reality show to naprawde pokazuje jak jest :D:D:D hahahaha reality show, tozto najwieksza bzdura na ziemi

Gość ja tam gustuje w czeszkach i
ukrainkach, polki niech spierdlaja do ciapach i innych murzynow 🖐️

Gość oj tak
anga21 Najlepiej to tylko krytykować... a jak byś zapytal obcokrajowca o Polki... gwarantuje Ci że bedzie podziwiał naszą urodę! hahahahah w temacie o zachowaniu a ta o urodzie..bosze głupie to :D

Gość IMO13850
RANKO - nie staje w obronie Polskich samic, ale na miłość Boską mam nadzieję, że Ty tylko podpuszczasz. :D

Gość icojeszczefajnego?
ja nie mam nic wspolnego ze szczerbatymi ,,czeszkami,, i ,,ukrainkami,, tak wwienc dlaczego pan klamie ?

Gość powiedzial znawca
poznalez inne tak dobzre?

Gość midhgkg
włoszki nie dbają o siebie, są przeważnie otyłe, ubierają się wulgarnie (mówię o tych w większych miastach) czeszki lubią pantoflarzy, ubierają się jak u nas się ubierały kobiety 10 lat temu polki natomiast często są przemądrzałe, ale raczej o siebie dbają mówię o kobietach z większych miast

Gość midhgkg
akurat co do uzębienia to czesi o wiele bardziej dbają niż polacy

Gość Fakt, czeszki ...
są minimum 10 lat do tyłu z modą. Jakby im zawieść moje ciuchy, których już dawno nie noszę, bo niemodne... to byłyby najmodniejsze w mieście u siebie... Jakoś wybitnie ładne też nie są .. w czasie kiedy ja tam byłam, to rodowitą czeszkę jedną ładną widziałam... reszta nieciekawa... Ciekawsze są turystki zdecydowanie..

Gość zgadzam sie polki są wredne
porównaniu np do pan z ukrainy stojących przy drogach