Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do was pytankoooo

dziewczyny 20-21 letnie, mam PYTANIE

Polecane posty

Gość mam do was pytankoooo

czy gdyby podrywal Was facet tak 28-29 lat, to jak byscie zareagowaly? czy bardziej interesowalby Was zwiazek z nim, czy raczej jednak wolicie rownolatkow ?

Gość marek24l
a jak szybko wypinasz pupę, po godzinie jest już szansa?

Gość hjhjyuhhgh
mój były miał 32 lata a ja 19. to oczywiste że wybiera się raczej starszych o te kilka lat..Większość kobiet potwierdzi.

Gość w swoim wieku

Gość Aśka200000000
Ja mam 20, i dla mnie facet powinien być co najmniej 5 lat starszy....:)

Gość tak tak..
To fakt starszy facet to jest to. Faceci w wieku 21, 22 to jeszcze dzieciaki:P

Do Marka 24l: jeśli to do mnie: to żałosny jesteś a wogóle co ma piernik do wiatraka!

Gość diabelkowa0001
Ja też mam starszego faceta nie dużo ale jednak :) Chyba jednak wolimy starszych :)

mój jest starszy o 7 lat jak zaczynaliśmy to ja miałam 17 on 24:-P

Gość pewna_20latka
Raczej nie byłabym zainteresowana. 25/6 lat to maksymalny dla mnie wiek, no chyba ze facet byłby nie wiadomo jak niesamowity (ale i tak powyzej 30stki juz by nie przeszło :O). Ogólnie nie chciałabym się wiązać z takim starszym gościem - ja mam znajomych raczej niezbyt kasiastych studentów i wakacyjne wypady w góry, koncerty, imprezy, spontan i prowizorka (jaki 30 latek bedzie chcial ze mna pic tanie wino na domowce albo uciekac przed kanarami z autobusu- taki facet pod trzydziestke kojarzy mi się raczej z jakimś poważnym gościem, pracą od 9 do 17, samochodem, ułożonymi znajomymi... za mloda sie czuje na takie klimaty ;) Chociaż przyznam, ze u nas na wydziale paru doktorantów (ale to ciut mlodsi niz 29) jest całkiem całkiem, i nie wygladaja na takich nudziarzy :P

Gość kardashia
Ja osobiście wole bardziej w swoim wieku.

Gość przewaznie faceci
w tym wieku są żonaci więc odpadają

Gość byłabym zachwycona
Zawsze wolałam starszych facetów

Gość yjhdgfrdsx
mam 22 i chlopaka 28 lat, rok wczesniej mialam faceta 32 lata. nie ma reguly, kazdy jest inny, wazne ze sie rozumiemy, zaczelabym sie zastanawiac gdyby roznica wynosila ponad 15 lat, nie mowiac juz o 20 i wiecej, to nie wchodzi w ogole w gre bo co by bylo za x lat. ale roznica 6-8 lat? co to jest?:)

Gość Paulina 21..
ja tez wolalam starszych, dopoki nie spotkalam 26-atka, ktory okazal sie 12 latkiem... ale fakt, Ci majacy 20-21 lat to w 98 proc. gówniarze. Nienawidze pustaków

Gość czarnulka 21
ja wolę starszych:)

Gość Dorcia3
A ja mam 19 lat i NIE WYOBRAŻAM sobie związku ze starym 25 letnim capem, albo nawet starszym!! Jasne że facet powinien mieć tyle lat co ja, a nawet może być młodszy!! Młodzi faceci są bardzo wysocy i bardziej bogato obdarzeni przez naturę niż starzy po 25-tce!! Zresztą jak facet 25 letni jest niezbyt atrakcyjny i niski i zabiera się za laskę co ma 17 albo 18 lat to może być oskarżony o pedofilię!!! DLA MŁODYCH LASEK TYLKO MŁODZI FACECI !!!!! Zapamiętajcie tą zasadę, inaczej na serio jak facet ma 25 a laska 19 albo 18 to podchodzi pod pedofilię!!!!!!

Gość Paulina 21..
Dorcia- idz odrób lekcje

Gość moj mnie z taka zdradzil
potem wiele przeszlism, ona go chciala a onjej nie ... dluuuuuuuga historia

Gość mam 21 lat mój facet 30
jest ZAJEBIŚCIE !!!!!!!!!!!!!

Gość fajna:)
Ja mam 21 lat, a mój facet 30. Nam ta różnica wieku nie przeszkadza... Ja osobiście zawsze wolałam starszych od siebie. Pozdrawiam:)

Gość lilq.
a gdy ja mam prawie 21, a on 18 ( rocznikiem 19 ale to dopiero we wrześniu, długa droga ) . Ja pracuje i studiuje zaocznie - On chodzi do szkoły. Ja jestem świeżo po 4 letnim związku ze starszym ode mnie o rok chłopakiem, z niego znajomi ( nie obraca się wyłącznie wsród rówieśników) śmieją się ,ze jego rekord to 2 miesiące... ja mialam jednego partnera sesualnego on mnie przebija kilkakrotnie. Acha i spadlo to na nas z jasnego nieba , zobaczylismy sie i na drugi dzien juz siedzial u mnie w domu i plotkował z mamuska. Ma to wg. was szanse? Ja się boje, ze sa roznice nie do obejścia...

Gość 12345654321
Dorcia3 Wez sie dziecko zastanow nad soba. 25 lat stary cap?? Mlodsi lepsi bo wyzsi i bardziej obdarzeni przez nature odstarszych?? Ojej jakie smutne musi byc Twoje zycie nigdy nie zaznasz prawdziwego trwalego bo kazdy twoj facet za pare lat bedzie mial 25 nagle zacznie tracic na wzroscie i na tym co w spodniach wiec bedzie dla Ciebie nieodpowiedni wiec bedziesz musiala poszukac nowego mlodszego. A meza dziecko i rodzine to ty chcesz czy zamierzasz sie baiwc w gowniare z coraz mlodszymi od siebie gowniarzami??

Gość 12345654321
Dorcia3 Wez sie dziecko zastanow nad soba. 25 lat stary cap?? Mlodsi lepsi bo wyzsi i bardziej obdarzeni przez nature odstarszych?? Ojej jakie smutne musi byc Twoje zycie nigdy nie zaznasz prawdziwego trwalego bo kazdy twoj facet za pare lat bedzie mial 25 nagle zacznie tracic na wzroscie i na tym co w spodniach wiec bedzie dla Ciebie nieodpowiedni wiec bedziesz musiala poszukac nowego mlodszego. A meza dziecko i rodzine to ty chcesz czy zamierzasz sie baiwc w gowniare z coraz mlodszymi od siebie gowniarzami??