Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wooooooooooooooooow

Krótka piłka dziewczyny co byście zrobiły gdybyście spotkały faceta z pałą 16?

Polecane posty

Gość Oliwia...
Czarna porzeczka* - ja akurat jestem wysoka i dlatego większość to dryblasy zbudowani proporcjonalnie. :O Ale był też prawie równy i delikatniejszy. :) Tak jestem romantyczką. :) Dlatego on dba o kwiaty, świece i wino. A jak spojrzy to ... mmmmmm...

Oliwia... ---> to podobnie jak ja :) ja też muszę mieć odpowiedni klimat na te sprawy :) no i tylko z ukochaną osobą :) nie skorzystała bym z przelotnego sexu :o

Gość zadowolona z kutaskaaaa
czarna porzeczka ja nawet przed pierwszym razem palca sobie nie wsadziłam wiec jak mogłam miec rozepchana ?? ja własnie uwielbiam to uczucie kiedy mój facet ledwo co go tam wpycha bo jest tak ciasno a on ma ogromnego. w ogole uwielbiam ostry sex :D do tego jeszcze z delikatną przemocą :P

Gość Oliwia...
Seks sam w sobie jest dość brzydkim spektaklem. To otoczka czyni cuda. Ta magia, ten dotyk, spojrzenie, klimat. To go odzwierzęca.

porzeczka, to wychodzi na to, ze taka Kylie Minogue powinna uwielbiać facetów z kuśkami poniżej 10 cm, a w wielu wywiadach podkręślała, ze woli Panów ponaprzeciętnie wyposażonych :classic_cool:

Gość Oliwia...
Jedne mają wielkie stopy, inne małe ... Ja mam małe, mimo że jestem wysoka i mam długie nogi - to stopy małe. i też mam małą. A inne pewnie od początku mają jak wiadro. :P

Jarząbek---> kochanie ja nie sypiam z każdym facetem :P mam stałego partnera i nie wiem czy go kiedyś zmienię i na pewno nie mierzyła bym linijką ale ma średniego nie jest mały na pewno ale większego bym nie chciała bo po prostu by mnie bolało.

ale skąd możesz wiedzieć jak jest z większym, skoro nigdy takiego nie miałaś? :o

Jarząbek--> ale skoro czasem ze średnim mnie boli to jak miała bym sie kochać z duzym ?? :o ja też jestem niską osobą i chyba należę do ciaśniejszych więc jak coś takiego dużego miało by się znaleźć w czymś małym ??

Gość zadowolona z kutaskaaaaa
może w Tobie tkwi inny problem ze odczuwasz dyskomfort podczas stosunku, bo jakos nie chce mi sie wierzyć ze masz taka ciasną i taka wrazliwa jestes.... a ja tak uwielbiam taki sex i nie sadze zebym miala nierówno pod sufitem :)

zadowolona z kutaskaaaaa ---> różnimy się w tym ,że ty wolisz brutalny sex z bicie i przemocą jak sama to powiedziałaś ty zatem wolisz wielkie pały co wypchają cię od środka i w ogole a ja za to wolę delikatny romantyczny kochanie który nie opiera się tylko na jednej części ciała a na pieszczeniu całego ciała mojego i partnera i dla mnie wymarzony rozmiar to właśnie taki średni nie za duży nie za mały :)

Gość dobrze wiedziec
ze sa jeszcze normalne kobiety :o :D ktore owszem - lubia seks, ale nie okreslaja swojego zycia jako jednego wielkiego dymania i nie mam kompleksow, bo tez podstaw do tego nie mam, chodzi tylko o to, ze dobrze sie czuc czyms wiedzem niz tylko fiutem z dwiema nogami :D dla tych, ktorzy nic wiecej soba nie reprezentuja ten rozmiar jest tak wazny z oczywistych wzgledow ;)

Gość mój chłopak ma dużego
i często mnie boli :( przez to coraz bardziej tracę ochotę na seks, bo boję się po prostu bólu,odrzuca mnie na samą myśl :(